Preplitanje ljubavi i prijateljstva

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Preplitanje ljubavi i prijateljstva
« Odgovor #10 poslato: 12:20:34, 03.Maj.2009. »
E pa i ja nisam verovala u njih pre... Mislila sam da apsolutno MORA bar kod jedne strane da se rodi ljubav! Ali vise ne! Dosla sam u situaciju kada sam se razuverila! Najbolji drug moga decka... Volim ga kao brata rodjenog i on mene kao sestru! I to je jednostavno jedina muska osoba sa kojom imam bas takav odnos... I znam da nema ni 1% mogucnosti da preraste u drugu vrstu ljubavi! Nikada ovako nesto nisam osetila ni prema jednom muskarcu! Zivot bih dala za njega ako treba... Ali opet znam da nema sanse da izraste druga vrsta ljubavi! On mi je vise od mog pravog brata! Koji kao i da mi nije brat, ali dobro...........
Nemandza moj :) :srce:

iz licnog iskustva znam da ako nekog zavolis kao prijatelja tu kasnije nema hemije....

Ne slazem se sa tobom... Moj decko me voli i kao druga, i kao brata, i kao devojku... Kao i ja njega. I Boga mi imaaa hemije!!! To je nesto najlepse. Mislim da je najveci stupanj u ljubavi, kada nekoga volis tako, ali ima i hemije! Nesto divno!!!
« Najnovija izmena:: 17:52:57, 03.Maj.2009. * Charobnjak * »
~Sunshine~

*

Van mreže besni-terminator

• **
  • 214
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #11 poslato: 13:57:23, 03.Maj.2009. »

zavisi da li te privlaci fizicki vec sam napisao gore da imam drugaricu koja me fizicki privlaci ali nismo zajedno jer ima decka :(

« Najnovija izmena:: 17:53:33, 03.Maj.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #12 poslato: 22:24:06, 07.Jul.2009. »
Ima ljudi sa kojima si prijatelj ali ti je apsolutno jasno,da kada bi se prepustio nekom trenutku ili onom potisnutom osecaju,bi neko od vas presao granicu prijateljstva.To su oni muskarci sa kojima si u prijateljskim odnosima,a mozda je nekad,moglo izmedju vas da se desi nesto vise,a nije,iz nekog razloga.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #13 poslato: 12:43:06, 08.Jul.2009. »
Ili prijateljstvo ili ljubav. Ne mogu ja da budem prijatelj sa tipom koji me privlaci ;D. Volim jasno definisane odnose, to: ni tamo ni ovamo ...  (*o*)
Nije mi se desilo to da se iz prijateljstva rodila ljubav, mislim da i nece ali opet ne mogu biti 100% sigurna.

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 14:06:02, 14.Sep.2009. »

Ili prijateljstvo ili ljubav. Ne mogu ja da budem prijatelj sa tipom koji me privlaci ;D. Volim jasno definisane odnose, to: ni tamo ni ovamo ...  (*o*)
Nije mi se desilo to da se iz prijateljstva rodila ljubav, mislim da i nece ali opet ne mogu biti 100% sigurna.

da to je to... mada ja imam samo 2 drugrice a 10 drugova i oni su mnogo bolji prijatelji od zena...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #15 poslato: 23:39:57, 14.Sep.2009. »

da to je to... mada ja imam samo 2 drugrice a 10 drugova i oni su mnogo bolji prijatelji od zena...

To vecina tvrdi - da su muskarci bolji prijatelji od zena  ;D
Ali verovatno sa tih 10 prijatelja imas cisto prijateljski odnos, bez mogucnosti da se desi ljubav. Ili ne iskljucujes tu mogucnost?  :)

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 18:37:08, 15.Sep.2009. »

To vecina tvrdi - da su muskarci bolji prijatelji od zena  ;D
Ali verovatno sa tih 10 prijatelja imas cisto prijateljski odnos, bez mogucnosti da se desi ljubav. Ili ne iskljucujes tu mogucnost?  :)

cist prijateljski te ljude znam od detinjstva i prosli smo mnogo toga zajedno i lepe i lose trenutke, nikad ne bi pomislila da budem ni sa jednjim od njih jer ja njih smatram svojom bracom i tako ih gledam a znam i da oni mene gledaju kako svoju sestru na koju su uvek pazili i uvek joj bili pri ruci :D

*

Van mreže king_nis

• *
  • 34
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #17 poslato: 19:03:24, 11.Dec.2009. »
milice ja ti ne verujem
mislim da tu postoje neke simpatije ili sa jedne ili sa druge strane :)

*

Van mreže tiana2

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 20:21:27, 11.Dec.2009. »
ne bih mogla da se druzim sa nekim ko me fizički privlači, i opet, nije mi se desilo da se druzim sa nekim pa da to preraste u neku vezu. Meni je nekako na početku jasno - svidja mi se frajer ili ne, mada mi se desilo da frajer prestane da mi se svidja, i onda mi se s njim ni ne druži, al mi se nije desilo da mi se prvo druži pa svidja...hm sta sam sad ovo spetljala

pa lepo je druziti se i sa muskarcima i sa ženama, vidim da većina misli da tu nije baš sve "čisto", pa i ja ponekad, ali onda pomislim, šta ako se ljudi okupe oko nekog hobija, zajedn. interesovanja, onda je moguće i da bez "zadnjih namera" svesnih, nesvesnih, kontaktiraju i uživaju u druženju. Nadam se da je tako.

i opet ja, pa prijateljstvo i jeste ljubav, privrženost, ali drugačija od one koju osećamo prema partneru.
Sad odoh...
« Najnovija izmena:: 22:41:45, 11.Dec.2009. Nale 83 »

*

Van mreže Ina

• **
  • 126
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 11:36:47, 24.Dec.2009. »
Moze da opstane prijateljstvo samo ako nema zivotinjskog nagona koji moze da pokvari sve :P

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000