Preplitanje ljubavi i prijateljstva

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže besni-terminator

• **
  • 214
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Preplitanje ljubavi i prijateljstva
« Odgovor #20 poslato: 20:48:40, 22.Feb.2010. »

To vecina tvrdi - da su muskarci bolji prijatelji od zena  ;D
Ali verovatno sa tih 10 prijatelja imas cisto prijateljski odnos, bez mogucnosti da se desi ljubav. Ili ne iskljucujes tu mogucnost?  :)

cist prijateljski te ljude znam od detinjstva i prosli smo mnogo toga zajedno i lepe i lose trenutke, nikad ne bi pomislila da budem ni sa jednjim od njih jer ja njih smatram svojom bracom i tako ih gledam a znam i da oni mene gledaju kako svoju sestru na koju su uvek pazili i uvek joj bili pri ruci :D
bez seksa?  ???

*

Van mreže Bole__Ser

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #21 poslato: 22:09:34, 14.Apr.2010. »

A kad se dve osobe vole...a nisu zajedno...e to....istrazujem :D.Mislim da je problem do nepoznatog osecaja sa kojim ne znamo da se uskladimo i ne znamo kako da taj svoj osecaj docaramo toj drugoj osobi a da ne budemo povedjeni,uvredjeni ili potcenjenih osecanja....

U svakom slučaju završava se katastrofom, to je istina.

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
  • Pol: Žensko
« Odgovor #22 poslato: 17:42:52, 17.Apr.2010. »
slazem se ina nevjerujem u musko- zenska prijateljstva sem onih iz djetinjstva kad ste kao brat i sestra
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 12:02:31, 17.Jun.2010. »
Evo ja priznajem imam par drugova koji su mi hot skroz i svidjaju mi se drama :D ali kako ne mjesam ljubav, strast i te stvarcice u poslu, odnosno nisam nikad imala nista ni sa jednim kolegom, tako da me to sprijecava da nesto bude, mada su simpatije obostrane... pa se zato cesto moramo distancirati, jer privlacnost postaje preocigledna. :-[
A mislim da postoje musko-zenska prijateljstva, samo su rijetka, a zavidim ovoj djevoci sto ima 10 prijatelja sto su joj ko braca, to je super (e*e) al eto imam i ja dva brata..hihi ;)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #24 poslato: 11:49:09, 23.Avg.2010. »
Suvise aktuelna tema danasnjice...  da li je moguce druziti se sa bivsim ljubavima eventualno buducim?
Sta moze doneti tajna veza izmedju druga i drugarice, da li postoji nada da tako nesto uspe?

naravno da postoji,al ne u svim slučajevima..... ;D
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #25 poslato: 21:47:10, 28.Avg.2011. »
Ma pravi ljubavnici, bolje rečeno partneri, veza, brak, ......, su pre svega i pravi prijatelji. Mora, poverenje, podrška, provod, dobra komunikacija, .... Te deve stvari su nerazdvojne
Naravno postoje i prijatelji, koji ti zauvek ostanu, prijatelji i nikada ti ništa ne padne na pamet
A u kojoj si situaciji, ...., to znaš, nekako sam  :)

*

Van mreže Sendy

• **
  • 122
  • 2
« Odgovor #26 poslato: 11:21:03, 23.Feb.2012. »
Sto vise upoznajem forum,dolazim do zakljucka da su clanovi sve neki zdravo mladi ljudi :),te sam po svoj prilici najstarija ovde;)
Zakljucak donosim na osnovu dosta procitanih postova.gde se dosta idealisticki gleda na zivot i neka zivotna pitanja.Naravno to je mladalacki zanos i trenutno razmisljanje koje se s godinama znatno menja..
Da se vratim na temu :)
Izmedju muskarca i zene NEMA prijateljstva,sem ako je jedno od njih gey.Onda to prijateljstvo moze da bude cvrsto i da opstane.
U "prijateljstvu" izmedju muskarca i zene po pravilu bar jedno oseca nesto prema onom drugom.Da li ce izneti svoja osecanja zavisi od: karaktera osobe( da ne povredi drugu stranu),da li je druga osoba u vezi,braku,da li druga osoba daje iole povoda i sl..
Iskustvo me naucilo,potvrdilo ovo moje pisanje na licnom primeru u mnogo,mnogo situacija,a i na primeru iz okruzenja.
Dugo godina sam bila veliki prijatelj s mojim muzem.Imao je dugogodisnju vezu.Nikad  mu nisam dala do znanja da mi se svidja ( da sam luda za njim),s njegove strane sam osecala varnice ali ih nisam uzvracala.
Kad je prekinuo tu vezu,nastavili smo intezivnije druzenje,pa zabavljanje, pa brak...dugogodisnji :)
hocete li jos primera ? :)
Da dodam,nikad mi se nije desilo da ostanem s nekim apsolutni prijatelj,da u neko  vreme nije rekao "Svidas mi se"
Cak ni danas i ako znaju da sam srecno udata i jos uvek zaljubljena :)
Imam jednog jedinog muskog prijatelja i on je gey.Obozavam ga i najbolja mi je drugarica.
Nauci da rane zapisujes na pesku,a srecu da urezujes u kamenu.

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000