Anketa

Da li ste za vezu bez obaveza ili ne ??

Jesam
Mozda, zavisi od situacije
Nisam za to

Kombinacija tj. veza bez obaveza

• Odgovora: 70
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
Odg: Kombinacija tj. veza bez obaveza
« Odgovor #40 poslato: 21:01:09, 04.Nov.2009. »
Ok, ja sad moram da pitam zasto bi se osecale odvratno?
Da li zato sto bi takav odnos negde implicirao da je neko iskoriscen?
Da li zato sto je pretpostavka da sa tim covekom ne moze da se bude u prijateljskoj relaciji?
Da li zato sto se negde podrazumeva da period pre i posle toga neprijatan i usiljen?
Da li zato sto se polazi od pretpostavke da je osoba sa kojom se bitise u vezi upravo ona sa kojom ce se provesti ostatak zivota?

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #41 poslato: 21:08:39, 04.Nov.2009. »
Ne verujem da taj njihov stav ima veze sa svim ovim pitanjima.  (*o*)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #42 poslato: 21:21:07, 04.Nov.2009. »
Misljenja sam da niko u toj ili takvoj vezi nije iskorišćen,osim ako se tako oseca,a to bi znacilo da su emocije upletene... da li je tad veza bez obaveze...pitanje je?...iskreno sumljam u musko zenska prijateljstva...vrlo retka,pa bi znacilo pogotovo da takva veza ne moze da donese prijateljstvo,ali verujem neprijateljstvo itekako....da i dalje smatram da zena ne moze biti u vezi bez obaveza, da su kod zene emocije i seks usko povezane i da nesvesno uvek misliimo da je to covek naseg zivota i ustanju smo svasta da tolerisemo, dok se ne pokaze suprotni i ako se pokaze suprotno...neko je ostao i do kraja zivota.Sve je ovo ukoliko je zena normalnih shvatanja i takva veza nije iz neke preke koristi.
 (mah:mah)

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #43 poslato: 22:05:39, 04.Nov.2009. »
Ne verujem da taj njihov stav ima veze sa svim ovim pitanjima.  (*o*)
Prvo pitanje je otvoreno. ;)

Misljenja sam da niko u toj ili takvoj vezi nije iskorišćen,osim ako se tako oseca,a to bi znacilo da su emocije upletene... da li je tad veza bez obaveze...pitanje je?...iskreno sumljam u musko zenska prijateljstva...vrlo retka,pa bi znacilo pogotovo da takva veza ne moze da donese prijateljstvo,ali verujem neprijateljstvo itekako....
Potpuno se slazem sa delom da tu nema prostora za iskoriscavanje ukoliko su oboje sa istom ili slicnom idejom u prici.
Sa druge strane, iskreno verujem u musko-zenska prijateljstva, i za svog dosadasnjeg zivota imala sam preko nekoliko muskih prijatelja koje sam dozivljavala kao familiju, i nikada se nije desilo nista sto bi ukazalo da oni imaju drugaciji ugao gledanja.

da i dalje smatram da zena ne moze biti u vezi bez obaveza, da su kod zene emocije i seks usko povezane i da nesvesno uvek misliimo da je to covek naseg zivota i ustanju smo svasta da tolerisemo, dok se ne pokaze suprotni i ako se pokaze suprotno...neko je ostao i do kraja zivota.Sve je ovo ukoliko je zena normalnih shvatanja i takva veza nije iz neke preke koristi.
Tja, ovaj deo sa percepcijom svakoga kao "gdina Pravog" verujem da je u nekih 99% tacan. Problem je samo sto uglavnom svaka od nas moze da se okrene i da pogleda koliko je njih do sada bilo u toj ulozi i koliko puta je do sada pogresila u toj proceni. I to je mesto gde se otvaraju brojna pitanja.  (*o*)

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #44 poslato: 18:24:16, 06.Nov.2009. »
Hehe, da, Nenad je u pravu, moj stav nema veze sa onim pitanjima... Osim prvog. ;D
Tako bih se osecala, toliko nisko, samoj sebi bih se gadila, jer koliko sam nisko pala kad sam morala to da uradim bez emocija? I ne mislim na ono sto je to kao "nametnuto" - ne sex bez emocija! Ne, vec to je i moj licni stav. Razmisljala sam o tome, i razlikujem sta je moj licni, a sta nametnuti. Ruzno bih se osetila i da me pipne covek kog ne volim i koji mene ne voli. Po mom misljenju, tu privilegiju moze imati samo jedna osoba (koju tada volim i koja mene voli!). Neprirodno mi je da me pipne, vidi golu, i bilo sta drugo neko koga ne volim i ko, takodje, ne oseca to prema meni. Neprirodno mi je, jer ja sex ne dozivljavam samo kao potrebu!
~Sunshine~

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #45 poslato: 19:39:33, 06.Nov.2009. »
(e*e) Dijana!
Pa nismo zivotinje, sex bez emocija  :povraca:

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #46 poslato: 19:46:45, 06.Nov.2009. »
Oki dok. Shvatih da to bas, bas nije vasa solja caja. :)
Mada, moram da dodam. Sve vreme diskusije ja nemam u glavi sex izmedju nepoznatih ljudi i sex bez emocija. Razlika je ocigledno u tome koje i kakve emocije moraju da budu ukljucene.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #47 poslato: 22:46:13, 06.Nov.2009. »
Misljenja sam da niko u toj ili takvoj vezi nije iskorišćen,osim ako se tako oseca,a to bi znacilo da su emocije upletene... da li je tad veza bez obaveze...pitanje je?...iskreno sumljam u musko zenska prijateljstva...vrlo retka,pa bi znacilo pogotovo da takva veza ne moze da donese prijateljstvo,ali verujem neprijateljstvo itekako....da i dalje smatram da zena ne moze biti u vezi bez obaveza, da su kod zene emocije i seks usko povezane i da nesvesno uvek misliimo da je to covek naseg zivota i ustanju smo svasta da tolerisemo, dok se ne pokaze suprotni i ako se pokaze suprotno...neko je ostao i do kraja zivota.Sve je ovo ukoliko je zena normalnih shvatanja i takva veza nije iz neke preke koristi.

(e*e) Kljucne rechi: osecas se iskoriscen = upletena osecanja = neprijateljstva..

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #48 poslato: 14:38:17, 29.Nov.2009. »
Hehe, da, Nenad je u pravu, moj stav nema veze sa onim pitanjima... Osim prvog. ;D
Tako bih se osecala, toliko nisko, samoj sebi bih se gadila, jer koliko sam nisko pala kad sam morala to da uradim bez emocija? I ne mislim na ono sto je to kao "nametnuto" - ne sex bez emocija! Ne, vec to je i moj licni stav. Razmisljala sam o tome, i razlikujem sta je moj licni, a sta nametnuti. Ruzno bih se osetila i da me pipne covek kog ne volim i koji mene ne voli. Po mom misljenju, tu privilegiju moze imati samo jedna osoba (koju tada volim i koja mene voli!). Neprirodno mi je da me pipne, vidi golu, i bilo sta drugo neko koga ne volim i ko, takodje, ne oseca to prema meni. Neprirodno mi je, jer ja sex ne dozivljavam samo kao potrebu!

Od reci do reci se slazem sa tobom  (e*e)  (e*e)

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #49 poslato: 14:19:55, 01.Dec.2009. »
Licno mislim, da je za odgovor na ovu temu potrebno dovoljno godina, iskustva, ljubavnih razocarenja, ljubavnih gresaka i tome slicnih situacija da bi se mogao formirati stav! Da me neko ne shvati pogresno, ne mislim da ne moze da ucestvuje u ovoj temi onaj ko nije imao nabrojana iskustva, samo po mom misljenju gleda jednostrano! Jednostavno svi mi imamo prioritete u svom zivotu. Nekome je prioritet u zivotu dobar sex i neki ljudi jednostavno idu ka tome, ako okuse fenomenalan sex sa nekim ko ne poseduje ostale elemente potrebne za vezu, logicno je daa ce to biti kombinacija i zadovoljenje potreba.Takodje neko ko je mnogo puta bio povredjen od strane partnera prema kojem je gajio istinske emocije nije spreman za emocionalno vezivanje iznova jednostavno zeli da zadovolji samo potrebu za sexom, a uvek i postoje ljudi koji jednostavno nisu za vezu, koji vole svoju slobodu vise od svega ali im je sex potreban.
Ja licno mislim da nema nista lepse nego spojiti sve u jedno, osobu koju volis, sa kojom ti je lepo u svakom trenutku sa kojom dobijas sve sto ti je potreno pa uz to i sex, te stoga ja nisam bas za te kombinacije, ali ne osudjujem ljude koji su za to, jer nemamo svi iste zivotne prioritete. Kada kazem da ih ne osudjujem ne mislim bas da je ok menjati sexualnog partnera na tri dana, vec imati nekoga ko jednostavno sluzi samo za to ali naravno i uz njegov pristanak i rasciscenu situaciju. Pa ko voli nek izvoli.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000