Anketa

Da li ste za vezu bez obaveza ili ne ??

Jesam
Mozda, zavisi od situacije
Nisam za to

Kombinacija tj. veza bez obaveza

• Odgovora: 70
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Kombinacija tj. veza bez obaveza
« Odgovor #60 poslato: 20:28:38, 14.Avg.2012. »
Isti slucaj sa mnom, ne volim i ne vidim sebe u tome...
« Najnovija izmena:: 23:14:40, 14.Avg.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #61 poslato: 05:13:04, 17.Avg.2012. »
Ne. Samo iz ljubavi i napaljenosti  ;D Nema mi logike zasto bih spavala s nekim bzvz
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #62 poslato: 12:27:30, 31.Okt.2012. »
Meni kao da se cini da su svi malo otisli van teme :)
Ako neko npr. nema nikakvih emocija ni prema kome u nekom odredjenom periodu zivota, koji  evo, iz mog vlastitog iskustva moze da potraje i po par godina. Npr. jednostavno nikog ne volim. To ne znaci da s vremena na vrijeme nemam i neke fizicke potrebe, a pri tome postoji neko ko me privlaci dovoljno. Dakle pricam o strasti i fizickoj privlacnosti, ne o emocijama. Ne znaci da se treba i moze seksati samo s nekim koga volis i kada volis. Sta radis u ostalim fazama zivota kada nemas emocije ni prema kome. Nemas ni seksualni zivot? To niti je bas previse realno niti je bas zdravo.

Ja se slazem sa ovim postom.Desi se da stv nekad dugo vremena prodje a da covek ne gaji emocije ni prema kome, zato su ove veze idealno resenje za zadovoljenje fizickih potreba i strasti sa nekim ko osobu privlaci dovoljno.Pogotovo sto je u danasnje vreme jako tesko naci nekog za ozb vezu, nisu ljudi vise toliko raspolozeni, spremni za nesto ozb, da ulazu da se trude u svemu tome.Shodno tome, sto da ne naci izlaz nekad i u ovome ponekad.
« Najnovija izmena:: 12:38:51, 31.Okt.2012. elenica »

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #63 poslato: 12:53:53, 31.Okt.2012. »
Izgleda sam zaostao po ovom pitanju, ovo za mene nikad nije bilo prihvatljivo a sada ne mogu o tome da pricam jer imam devojku sa kojom sam nekoliko godina  ;)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #64 poslato: 13:23:00, 31.Okt.2012. »
Svako za sebe, ali ja bih se prije ubila nego da spavam s nekim samo iz fizičke potrebe. Nema toga, celibat dok se ne pojavi prava ljubav, pa makar se čekalo godinama.  8)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #65 poslato: 15:13:05, 02.Nov.2012. »
Ne privlaci me to,nisam taj tip.Volim duze veze,u kojima mogu da razvijem i povjerenje i emociju,a i da zadovoljim svoje fizicke potrebe.Nisam zivotinja,ne zivim samo od nagona,pa ako trenutno ne mogu da imam nesto sigurno sa nekim,nije mi toliki problem ni da apstiniram od zadovoljenja nekih fizickih potreba  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #66 poslato: 15:35:22, 10.Dec.2012. »
Bas su popularne ove vrste odnosa.Imaju i novi trendovi-veze ili komb na daljinu ili mesano veza-komb na daljinu.Bas sam bila neinformisana po ovom pitanju.

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #67 poslato: 00:05:53, 11.Dec.2012. »
A znam par slucajeva,koji su bili samo  u kombinaciji..Jedna strana nadje momka/devojku...Onda onaj drugi pocinje da zivka i pravi probleme..Da li je tu rec o sujeti ili ima tu emocija?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #68 poslato: 21:08:21, 11.Dec.2012. »
A mislim svega, i jednog i drugog, izmesano bude.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
  • Pol: Muško
« Odgovor #69 poslato: 09:45:50, 25.Feb.2013. »

Duga i zanimljiva tema, može svašta da se pročita, a pročitao sam ju cijelu. Ja sam za to da svatko živi kako misli da treba ili želi. Zato ne razumijem zažto ono "to je odvratno" . Mogao bi razumjeti da je napisano "bila bi odvratna sama sebi kad bi to radila".
   Takav sex bez obaveze može se prakticirati iz više razloga. Svatko može da ima svoj razlog. Cijenim ako netko kaže da ne želi sex bez emocija, ali taj isti ne može reči da to ne može biti dobar sex, pogotovo ako nije probao.
  To je način života, stav u životu i nitko nema pravonekome govoriti da to što radi nije normalno. Svatko sebi stvara principe života. Ako čemo u krajnost vjere, bez obzira koje, sex prije braka nije u redu, a svi to rade.
  Ja osobno sam za vezu bez obveza, jer tu isto postoji neka privlačnost, strast. Nije ni ti zadovoljavanje s lutkom. Prema toj osobi se ne osiječaju emocije takve da bi s nom proveo život, a ni ona s menom. Gotovo da se slažem s onom osobom koja je napisala da to može da bude potreba kao jesti, piti ,disati, jednostavno ti treba redovito. Bio ti u vezi ili ne, jer ima dosta ljudi koji nemaju pravu vezu godinama. Da li bi po tim mišljenjima takve osobe trebale biti bez sexa godinama.
   Samo treba biti iskren da ne bi bilo iskorištavanja, znači obje osobe trebaju biti za tekvu vrstu veze.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000