Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 16 17 18 19 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Bracni partner
« Odgovor #170 poslato: 12:14:56, 05.Nov.2013. »
Samo link bez onog natalna kopiraj u pretraživač i otvoriće..

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #171 poslato: 12:17:53, 05.Nov.2013. »
Samo link bez onog natalna kopiraj u pretraživač i otvoriće..

Oki, hvala  (mah:mah)

Tako sam i prethodno kopirala, ali mi ne otvara... mozda je do mog pretrazivaca problem... pokusacu kasnije opet....
« Najnovija izmena:: 15:11:30, 05.Nov.2013. TF2008 »

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #172 poslato: 15:35:50, 05.Nov.2013. »
Ako neko zeli, slobodno neka se pozabavi mojim gos'n buducim partnerom  ;D (mah:mah)
Hvalaa  :flowers:

Konacno sam uspela da otvorim, pa ajd' da pocnem  :) 7ma kuca pocinje u znaku Ovna, na 12*Ribe. Gleneralno, ovo pokazuje da se tebi svigjaju energicne, ratoborne muskarce, koji glasno pricaju dok govore, umetnicke duse radi ovaj stepen Ribe ili da se nekako bave umetnosti, bilo profesionalno ili samo kroz hobi. Vladar 7me Mars je u 4tu kucu u Jarcu, lezi blizu tvog IC i je na 16* Raka. To bi mozda znacilo da bi patner dosao da zivi kod tebe, u tvom gradu, u tvoje mesto rogjenje. Kako je u Jarcu mozda bude stariji od tebe, a stepen Raka daje osecajnje osobe, pune ljubavi za dom i porodicu, koji se zastitnicki postavljuju prema njima. Dalje, od aspekte imas MA180SO ( SO je vl. tvoje 11te, a otislo u 10tu i je na 20* Skorpije ), sto bi znacilo da bi partnera mozda upoznala preko prijatelja ( simbolika 11te kuce ) ili preko kolege na posao ( simbolika 10te ). Ova opozicija sa SO daje osobu koja ne podnosi autoritete, sukobi se sa njuh, uvek smatra da je u pravu i zeli da je njegova rec zadnja. MA i SO u aspektu daju i vitalne osobe, pune elana za zivot. Dalje, MA135VE ( VE vl. 8me i 1ve ( vl. tvog Asc., pa ovo bi bila tvoja licna planeta ), otisla u 11tu u Devicu i lezi na 2* Bika ). Ovaj 135* nije tolko bitan, ali buduci da spaja dve tvoje licne planete ( vl. 7me i vl. 1ve ), i te kako je bitan. Ovo je jos jedan pokazatelj da bi ti Melanjija upoznala buduceg supruga preko prijatelja ( VE u 11tu ). Kako je u Devici, tvoj bi muz bio analitickog uma, pedantan, a stepen Bika daje hedonista, voli hranu i zabave, dobre restorane i muziku, tako da ti bi mozda mogla da upoznas svog dragog preko prijatelja, u neki restoran, gde se jede dobra hrana  :) Dalje, MA45SA ( SA vl. 4te, otiso u 2gu u Strelca i je na 3* Blizanca ). SA je retrogradni ( a i dosta planete su retrogradne, pa se ti sigurno navracas na stare rabote, ono stoje bilo, pa ti ga opet vratis - stara ljubav, star posao, stare prijatelej itd ). Ovo moze da znaci i veze sa stare ljubavi ili ti muz mozda bio neko skim si ranije bila u vezi, pa sad se opet navracate na staro.... To ti znas..... Inako, MA i SA daju starije muskarce, ratoboran, glasan, ima potrebe da stalno brani svoje stavove, uvek hoce da bude po njegovo, stalno misli da ga neko napada bez razloga, nikad on nije kriv ako nesto bude krenulo kako ne treba, itd. MA30UR ( UR vl. 5te, otiso u 3tu u Strelcu i lezi na 19* Vage ) - brak i ljubavi ( vl. 7me i vl. 5te ). Ovaj kontakt daje osobu avanturistickog duha, voli adrenalinske sportove ( UR na stepen Strelca ), uglavnom one alternativne sportove koje su dosta risicne i gde moze da koristi visoku napednu tehnologiju ( UR - tehnologija, napredak ). Uglavno, ovaj kontakt daje sportase, osobe sportskog duha koje vole da se natjecaju, a mozda bi mu profesija bila nekako povrzana sa tehnologijom ( mozda bi bio informaticar, programer i sl. ). MA72PL ( PL vl. 2ge, otiso u 1vu u Skorpiji je, na 4* Raka ). Ovaj kontakt nije mnogo bitan, ali mozemo ga opisati kako bi detaljnije videli osobine partnera. Ovo je spoj nize i vise oktave istog potencijala. Dok energijom Marsa mozemo kontrolirati, energija Plutona ne mozemo nikako da kontroliramo, ona je van nase moci. Ako je partner ratoboran, ovaj PL ce te osobine jos vise naglasiti. Osoba ne da na sebe, sposoban je, inspirativan i ljudi ga nesvesno biraju za vogju. U situaciju zivotne pogibelji, osoba je smirena i pravilno reagira. Isto, ovaj kontakt MA i Pl daje osobe izuzetno jakih seksualnih moci, tako da, cuvaj se  :D To bi bilo to od mene.
« Najnovija izmena:: 15:38:01, 05.Nov.2013. Pokahontas-84 »

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #173 poslato: 10:12:09, 06.Nov.2013. »
Melanija,
Evo i ja mogu da pokušam,
tebi sedma počinje ovnom, i to bi dalo na prvu loptu možda mladjeg partnera ali dispozitor ide u četvrtu u jarca, pa mislim da bi moglo da bude naglo- ovan ali za nekog starijeg, još ti imaš ovu Ve90Sa pa potvrdjuje veze sa starijim, on je neko ko je domaćin, čvrst, vrijedan, popravlja po kući možda taj mars0 vrh četvrte u jarcu, mogao bi da bude neko ko baš ne miriše autoritete, tu je ova opozicija sa MC i suncem, ovaj kvadrat Marsa sa asc ne znam kako da tumačim, možda malo zahtjevniji prema sebi, ionako ambiciozan pa da očekuje sve više da je nestrpljiv da ostvari više, ti imaš smc u sedmoj, a i ovaj retrogradni mars kao vladaoca sedme nzm da li vučeš neku karmu, ne znamm puno o tome ali ako uzmem i onu Ve90 Sa čini mi se da bi mogao da bude neko s kim imaš dug iz neke prethodne inkarnacije ovo lupam.
Hvala draga puno :)
Super si ti ovo povezala...Ma nema puno aspekata pa se eventualno kroz derivatne kuce mzoe reci vise.
Bila sam sa jednim takvim do skoro, posvadjali smo se, ne znam da li cemo se pomiriti i da li to zelim.
Radoholicar,jako ambiciozan, poprilicno stariji od mene, vise od 10 god., bivsi sportista, privatnk. Ne podnosi autoritete nikako,cak ima problem sa svakim. Vise puta smo raskidali i vracali se jedno drugom, jako je tezak i zahtevan.
Videcemo...hvala jos jednom  ;)

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #174 poslato: 10:18:02, 06.Nov.2013. »
Konacno sam uspela da otvorim, pa ajd' da pocnem  :) 7ma kuca pocinje u znaku Ovna, na 12*Ribe. Gleneralno, ovo pokazuje da se tebi svigjaju energicne, ratoborne muskarce, koji glasno pricaju dok govore, umetnicke duse radi ovaj stepen Ribe ili da se nekako bave umetnosti, bilo profesionalno ili samo kroz hobi. Vladar 7me Mars je u 4tu kucu u Jarcu, lezi blizu tvog IC i je na 16* Raka. To bi mozda znacilo da bi patner dosao da zivi kod tebe, u tvom gradu, u tvoje mesto rogjenje. Kako je u Jarcu mozda bude stariji od tebe, a stepen Raka daje osecajnje osobe, pune ljubavi za dom i porodicu, koji se zastitnicki postavljuju prema njima. Dalje, od aspekte imas MA180SO ( SO je vl. tvoje 11te, a otislo u 10tu i je na 20* Skorpije ), sto bi znacilo da bi partnera mozda upoznala preko prijatelja ( simbolika 11te kuce ) ili preko kolege na posao ( simbolika 10te ). Ova opozicija sa SO daje osobu koja ne podnosi autoritete, sukobi se sa njuh, uvek smatra da je u pravu i zeli da je njegova rec zadnja. MA i SO u aspektu daju i vitalne osobe, pune elana za zivot. Dalje, MA135VE ( VE vl. 8me i 1ve ( vl. tvog Asc., pa ovo bi bila tvoja licna planeta ), otisla u 11tu u Devicu i lezi na 2* Bika ). Ovaj 135* nije tolko bitan, ali buduci da spaja dve tvoje licne planete ( vl. 7me i vl. 1ve ), i te kako je bitan. Ovo je jos jedan pokazatelj da bi ti Melanjija upoznala buduceg supruga preko prijatelja ( VE u 11tu ). Kako je u Devici, tvoj bi muz bio analitickog uma, pedantan, a stepen Bika daje hedonista, voli hranu i zabave, dobre restorane i muziku, tako da ti bi mozda mogla da upoznas svog dragog preko prijatelja, u neki restoran, gde se jede dobra hrana  :) Dalje, MA45SA ( SA vl. 4te, otiso u 2gu u Strelca i je na 3* Blizanca ). SA je retrogradni ( a i dosta planete su retrogradne, pa se ti sigurno navracas na stare rabote, ono stoje bilo, pa ti ga opet vratis - stara ljubav, star posao, stare prijatelej itd ). Ovo moze da znaci i veze sa stare ljubavi ili ti muz mozda bio neko skim si ranije bila u vezi, pa sad se opet navracate na staro.... To ti znas..... Inako, MA i SA daju starije muskarce, ratoboran, glasan, ima potrebe da stalno brani svoje stavove, uvek hoce da bude po njegovo, stalno misli da ga neko napada bez razloga, nikad on nije kriv ako nesto bude krenulo kako ne treba, itd. MA30UR ( UR vl. 5te, otiso u 3tu u Strelcu i lezi na 19* Vage ) - brak i ljubavi ( vl. 7me i vl. 5te ). Ovaj kontakt daje osobu avanturistickog duha, voli adrenalinske sportove ( UR na stepen Strelca ), uglavnom one alternativne sportove koje su dosta risicne i gde moze da koristi visoku napednu tehnologiju ( UR - tehnologija, napredak ). Uglavno, ovaj kontakt daje sportase, osobe sportskog duha koje vole da se natjecaju, a mozda bi mu profesija bila nekako povrzana sa tehnologijom ( mozda bi bio informaticar, programer i sl. ). MA72PL ( PL vl. 2ge, otiso u 1vu u Skorpiji je, na 4* Raka ). Ovaj kontakt nije mnogo bitan, ali mozemo ga opisati kako bi detaljnije videli osobine partnera. Ovo je spoj nize i vise oktave istog potencijala. Dok energijom Marsa mozemo kontrolirati, energija Plutona ne mozemo nikako da kontroliramo, ona je van nase moci. Ako je partner ratoboran, ovaj PL ce te osobine jos vise naglasiti. Osoba ne da na sebe, sposoban je, inspirativan i ljudi ga nesvesno biraju za vogju. U situaciju zivotne pogibelji, osoba je smirena i pravilno reagira. Isto, ovaj kontakt MA i Pl daje osobe izuzetno jakih seksualnih moci, tako da, cuvaj se  :D To bi bilo to od mene.

Oooo hval apuno na ovoliko trudu, divna si  :)
Bas si obratila paznju na svaki aspekt, za svaku pohvalu.
Elem kao sto rekoh,mogu samo uporedjivati sa ovim sto je bilo do sad i da dodam na prethoni post...
Upoznali smo se preko jedne organizacije gde sam trazila posao. Ljubav na prvi pogled.
Ima prodoran, jak muski glas, i kad je potpuno nemoguce i nerealno on tvrdi da je u pravu i sl...boldovacu te recenice...

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #175 poslato: 11:14:39, 06.Nov.2013. »
Oooo hval apuno na ovoliko trudu, divna si  :)
Bas si obratila paznju na svaki aspekt, za svaku pohvalu.
Elem kao sto rekoh,mogu samo uporedjivati sa ovim sto je bilo do sad i da dodam na prethoni post...
Upoznali smo se preko jedne organizacije gde sam trazila posao. Ljubav na prvi pogled.
Ima prodoran, jak muski glas, i kad je potpuno nemoguce i nerealno on tvrdi da je u pravu i sl...boldovacu te recenice...

Eto, drago mi ja da sam protumacila kako treba  :) Astrologija nikad ne laze, nit zavarava, " kaze " istinu pravo u oci, onim ko ume da je tumaci  ;)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #176 poslato: 11:15:42, 06.Nov.2013. »
Melanija, a sta radi tvoj dragi? Da vidim dali sam to potrefila :D

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #177 poslato: 11:35:56, 06.Nov.2013. »
Melanija, a sta radi tvoj dragi? Da vidim dali sam to potrefila :D
Po struci ekonomista, mada radi privatno nesto, proizvodnja je u pitanju... Inace oduvek privatnik samo je menjao delatnosti.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #178 poslato: 11:40:44, 06.Nov.2013. »
Po struci ekonomista, mada radi privatno nesto, proizvodnja je u pitanju... Inace oduvek privatnik samo je menjao delatnosti.

Proizvodnja - novost, inovacija.... uklapa se u Urana  :)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #179 poslato: 00:05:26, 07.Nov.2013. »
Mene zanima kako u svom natalu vidjeti kojeg ce horoskopskog znaka biti partner.Negdje sam procitala da se gleda 7. kuca, pri cemu znak koji je vlada tom kucom predstavlja ono cemu tezimo kad je partner u pitanju, a da planeta koja se nalazi u 7. kuci govori o tome sto cemo da dobijem tj. kakav partner ce nam zapasti.
E sad po toj analogiji, s obzirom da mi je 7.polje u znaku Vodolije, ja bih tezila nekom sa karakteristikama Vodolije, a buduci da mi je Mjesec u 7.kuci...to znaci da bih zavrsila sa nekim ko je Rak u horoskopu. Da li je ovako tumacenje suvise rigidno, jer koliko mogu da ispratim iz gore napisanih postova, ja bih trebala da gledam i polozaj Urana , pa cak i Saturna (zbog Vodolije )...kao i Sunce i Mars koji opisuju kakav nam partner odgovara......

Imam i jedno pitanje.Da li Mjesec na bilo koji nacin moze da utice na opis partnera u zenskom horoskopu.? (Znam da je bitan u muskom horoskopu za opis partnerke). Problem je u tome sto sam u par natalnih primjetila da je momak/muz bio upravo horoskopskog znaka u kom se nasao Mjesec! E sad, mozda je u pitanju samo koincidencija...ne znam!

I ja sam skoro postavila to pitanje kao temu i odgovorili su mi da ne moze da se utvrdi hrooskopski znak partnera, samo moze da se opise kakve osobine kod partnera razimo, kon kakve partnere mi kao osobe tezimo.... Evo ja cu da probam da protumacim malo tvoju natalnu 7mu, ako se slazes..... Dakle, 7ma ti pocinje u Vodoliji na 12* Ribe. To bi znacilo da se tebi svigjalju osecajni, umetnicki nadareni momci, koji mozda se zanimavaju muzikom, sviraju gitaru ili se nekako povezani sa bilo kakvo umetnicko izrazavanje.... Vodolija simbolizira ulazak u vezi sa prijateljem, pa ti mozda mesas ljubav sa prijateljstvo, a ovaj stepen Ribe i NE kao njen vladar, ne da ti da procenis dobro dali neko zeli da s'tobom bude u ljubavnom ili u prijateljskom odnosu... Dalje, vl. 7me,UR je u Srelcu u 4tu kucu, na 1*Ovna. Mozda bi se partner doselio kod tebe, u voj dom, u tvoj grad, mozda bi mu radno mesto bilo u tvoj grad, a ziveo bi na drugo mesto,mozda bi mu posao bio nekako povezan sa kucu... Ima tu milion simbolike..... UR u Strelcu daje avanturisticke osobe, koje vole sport, vole napredak i novu tehnologiju, stalno je prate i zele da je imaju, pa bi mozda voj partner bi bio programer, informaticar, inovator neke kompjuterske igrice, itd.... Stepen Ovna daje prodoran, jak glas, borbenost, sila, glasno pricanje..... Dalje, NE60SO ( SO vl. 1ve,otislo u 3tu u Vagi, na 6* Device ) - nekonvencionalna,originalna osoba, koja tezi svojom individualnosti. Nepredvidljiv covek, sa veoma originalan pristup zivota, sa njim nikad ne bi ti bilo dosadno.... Vaga daje lepe, skladne osobe, stepen Device daje pedantnost, prakticnost, radisavost, a ova 3ta kuca bi mogla da da mozda i brak sa osobu koja ti je mnogo blizu, u komsiluka, mozda sa nekim koga vec znas od ranije, mozda od malena..... Dalje, NE90ME ( ME vl. 12te, u 7mu u Vodoliji, na 29*Lava ) - Mesec u Vodoliji opet simbolizira ljubav sa prijateljem, mesanje emotivan sa prijateljski odnos.... Kako je ME vl. 12te, sakrivate vezu od ocima javnosti, ali ovaj kvadrat sa vl.7me kaze da necete uspeti da je sasvim sakrijete. Kontakt ME i UR daje intelektualnu sposobnu, ali veoma tvrdoglavu osobu. Intelektualna sposbnost cesto ne dolazi do izrazaja od silne napetosti i tvrdoglavosti osobe. Moze da jako uvredi nekoga, zato sto mu je tesko da kontrolira svoju impulsivnost. Dalje imamo UR60VE ( VE vl. 2ge i 10te, u 2gu u Devicu, na 27* Blizanaca ) - osoba se ističe snagom svoje nekonvencionalne i magnetične ličnosti koja uživa biti neobična u nečemu, raditi neobične poslove i općenito iskakati iz stereotipa. Ove osobe veoma su privlačne suprotnom spolu, lako se vjenčavaju, a jednako tako lako se i razvode. Vazan mu je polozaj u karijeru i tezi tome da stvori materijalna sigurnost, voli imati mozda neke neobicne, al vredne umetnicke slike itd..... Imamo i NE0MA ( MA vl. 8me,u 4tu u Strelcu na 6* Device ) - osobu snažne volje koja sama sebi propisuje pravila. Osoba je netolerantna, teško kontrolira emocije, zna „puknuti“ , a odlikuje se i velikom hrabrošću. Ove osobe jako dobro reagiraju u kriznim situacijama, ali često pod cijenu vlastitog zdravlja. MA vl. 8me isto daje potentan muskarac, mozda malo grub kad je seks u pitanje, voli sve neobicne poze, itd....Mozda i bi se bavio nekretninama kroz posredovanje za druge ljude..... Položaj Meseca u sedmoj kući ukazuje na partnera mekog srca, pažljivog i donekle nespretnog. U ženskom horoskopu ovaj položaj doprinosi romantičnom braku, označava muža vrlo osetljive prirode čija se osećanja lako uzburkaju. Po pravilu, Mesec u sedmoj kući, čak i ako je dobro aspektovan, ukazuje na partnera koji prilično mnogo zahteva. Mesec u sedmoj isto pokazuje da si i ti sama dosta zahtevna i probirljiva u izboru partnera, vrlo neodlucna kad je ljubav u pitanju, ali ova pozicija Meseca isto ukazuje na ran brak, sklopljen u mljagjim godinama... To bi bilo o od mene  :flowers:
« Najnovija izmena:: 00:08:37, 07.Nov.2013. Pokahontas-84 »

Stranice: « 1 ... 16 17 18 19 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000