Evo i ja da probam na moju natalnu, pa slobodno me dopunujte ili korigovajte ako budem gresila

Ovako, moja 7ma pocinje u znaku Device, na 4* Raka. Vladar Merkur je u 6tu u Devicu, na 4*Raka i lezi vrlo blisku, ajd' da ne kazem tacno na Desc. Merkur daje obrazovane, elokventne partnere, koji se lako izrazavaju recima, a buduci da je Merki u 6tu kucu zdravlja, moj muz bi mogao biti zdravstveni radnik, a kako lezi u blizini Desc., moze Merki se oseca kao del 7me, pa bi moj muz mogao biti poznat javnosti ili zanimavao bi se sa nekom profesijom izlozena javnosti. Merkur120MO ( MO vladar moje 5te, otisao u 2go polje Bika i je na 9* Strelca ), znaci da bi se stupilo u brak iz ljubavi, a muz bi bio imucan, da ne kazem bogat, ali dobro sregjen

. Stepen Strelca daje energicne, avanturisticke nastrojene muskarce, pa mozda bi se zanimavao i sa neki adrenalinski sport, voleo bi putovanja i strane kulture i sl. ME120JU ( JU u 10tu u Jarcu u svom padu, suvladar mog Asc. Lezi na 3* Blizanca ), sto bi znacilo da bi moj muz bio svestrana osoba, veliki planer buducnosti, filozovsko razmisljanje, radoznal i entuzijast, optimist, bistrog intelekta, koji cesto ide na kraca poslovna putovanja. Kako je JU u pitanje, ja mislim da bi bio visok, snazan covek, a kako je JU u Jarcu, bio bi stariji od mene. ME120NE ( NE vladar mog Asc. u 10tu kucu u Strelca, na 28*Raka ), svetski putnik, voli prostransva i sirocine, jako intuitivan. 10ta kuca daje i osobit poslovan uspeh, pa bi mozda bio dosta uspesan u to sto radi. ME90UR ( UR vladar moje 12te, u 9tu u Strelcu, na 9* Strelca ) - nervozan, nemiran, bistar ali ekcentrican um, arogantan, ne trpi autoritete nad sobom, ne prihvaca savete. ME60PL ( PL vladar moje 8me, u Skorpiji u svom domicilu, na 1*Ovna ), daje dubokoumni intelekt sklon ekstremima, moc spoznavanja opasnosti, velike umne potencijale voli otkrivati misteriozno i nepoznato, pa tako, bi mogao zanimavati se hirurgijom. Planete koje imam u 7mu su Sunce i Venera. Sunce je na 22* Jarca u Devicu, sto bi dalo stariji partner, analitican i ozbiljan, poznat javnosti ( Sunce je neli, najsjajnija zvezda ). Sunce je vladar moje 6te koja je u Lavu ( 6ta kuca - kuca zdravlja, a Sunce vlada sa srcem i kardiovaskularnim sistemom ), pa bi moj muz mozda bi se zanimavao kardiologijom. Venera mi u 7mu u Vagi u svom domicilu, na 16* Raka, pa to bi dalo lep muskarac, skladne gragje, zene ga vole, itd.... Stepen Raka daje osobe blage naravi, koje vole dom i svoji bliski i zastitnicki se ponasaju prema njih. Da sumiram, muz doktor-kardiolog, poznat javnosti, stariji od mene, koji voli putovanje i ekstremne sportove