I (prva) kuca ~ prvo polje

• Odgovora: 59
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: I (prva) kuca ~ prvo polje
« Odgovor #30 poslato: 19:55:48, 26.Dec.2010. »
Evo moje natalne samo ako mozes da mi malo objasnis sto se tice plutona... ovo objasnjenje gdje spadam vlada r koje kuce i to
Hvala ti
Vama prva kuca pocinje na poslednjem stepenu Vage pa treba baciti pogled i na Veneru ali Pluton ce vremenom pokazati sve izrazenije svoje delovanje. Nadjite temu Pluton u prvoj kuci i tu imate dosta toga pisano..

hmm..pravi nacin za uspeh je rad,rad i rad...medjutim,kad stvari idu samo malo drugacije od mog plana tu nastupa destrukcija i sve unistim iz korena.Ove probleme najvise pravim sa nadredjenima i najvise me to pogadja,a imam jaku zelju za uspehom.Trenutno sam u fazi ucenja da se smirim,da ne odreagujem i ne pravim sam sebi te probleme.Da li je samokontrola kljuc za prevazilazenje ovog aspekta (ma90pl)?  8)
Znaci upravo kako sam gore objasnio...
A sam aspekt sta kaze...  Ne mozete glavom kroz zid i ako ne uspete sami sebe gnjavite. Promenite metod, transformisite energiju, nacin borbe...   Pluton je visa oktava Marsa, Mars je jednostavan, skoro i da ne zna taktiku...  Procitajte jos o prirodi tih astroloskih tela i bice vam mnogo jasnije gde treba da delujete.

Xm,zna li neko sta znaci kad se u prwom polju nalazi S.M.C,Juno,Lilith,Uran,Neptun i jos neki asteroidi,planetoidi. . .  ??? Tj. kad je guzwa u prwom? :D
Postavite kartu u indeks natalnih ili u svoj potpis.  (mah:mah)

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • Pol: Žensko
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #31 poslato: 18:03:08, 27.Dec.2010. »
Bih ja,ali ne umem :D) Mozete li mi objasniti kako da je ubacim u potpis? :)
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #32 poslato: 19:04:43, 27.Dec.2010. »

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #33 poslato: 17:17:13, 28.Dec.2010. »
Hwala :)
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #34 poslato: 05:49:50, 07.Jan.2011. »
hvala Carobni!  :)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #35 poslato: 13:29:00, 08.Jun.2012. »
Vladar 1. mi je smješten na kraju 6. kuće, Mjesec u jarcu, što znači da želim biti na poslu, to mi je jako važno, što je tačno, mada vjerovatno da će imati uticaj i na 7. kuću.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #36 poslato: 13:37:49, 08.Jun.2012. »

Vladar prvog u trećem polju horoskopa
daje naglašene strasti ka literaturi i avanturistički duh, koji podrazumeva stalna putovanja. Osoba sa ovom pozicijom vladara u horoskopu poseduje naglašenu inteligenciju, objektivnu racionalnost i naglašenu inteligenciju. Ukazuje i na dobar odnos sa braćom i sestrama kao i sa komšilukom.

Izvor

Sa bratom se slazem kao rogovi u vreci  ??? Ali to za putovanja definitivno,i da jako volim da citam i da ucim.Izuzetno sam racionalna.Pretpostavljam da mogu da racunam i Pl kao suvladara,posto je vecinski dio kuce u Sco? Prvo cu da pitam,da ne bude kao sa Pl na Asc,jer sam zivjela sa ubjedjenjem da mi je tako pozicioniran.Kontam prva kuca=Asc.I dalje mi je to glupavo,al' ajde  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #37 poslato: 14:20:02, 08.Jun.2012. »
pa nije glupavo,jer je asc-desc osa,jedan stepen,a ne kao kuca koja moze imati i preko 60 stepeni..uzmi prvo mars,on je vidljiva planeta pa se lakse ispoljava u svakodnevici,a onda i pl...
ja se pitam kad cu doci na moj Mc,toliko zudim ka njemu! ;)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #38 poslato: 14:26:42, 08.Jun.2012. »
pa nije glupavo,jer je asc-desc osa,jedan stepen,a ne kao kuca koja moze imati i preko 60 stepeni..uzmi prvo mars,on je vidljiva planeta pa se lakse ispoljava u svakodnevici,a onda i pl...
ja se pitam kad cu doci na moj Mc,toliko zudim ka njemu! ;)

Konfuzija je nastala posto sam izjednacila  kucu i os.Moja greska,a kazem da je glupavo posto mi je onako bilo jednostavnije posmatrati  ;D Moj Me u Jarcu ima neku svoju logiku sa kojom poistovjecuje stvari.Zahvaljujem sto ste mi ukazali na gresku,u svakom slucaju  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #39 poslato: 14:38:49, 08.Jun.2012. »
Moj je Mjesec u jarcu u sekstilu sa Plutonom u škorpiji u 5. kući, tako da i ja kao i vi imam taj kontakt Mo i Pl, što mislim da se kod mene ogleda u tome što s lakoćom prihvatam nove stvari, promjene, što ne valja volim baciti u smeće, da napravim mjesto za novo, bilo da su ljudi, bilo da su stvari, ne vezujem se za stare stvari, ne čuvam uspomene, čim raskinem vezu s nekim, svi pokloni idu u kantu, otplačem dobro i sahranim, ali zbog asc u raku jako dobro pamtim prošla dešavanja, ali gledam ići naprijed i ne osvrćati se previše...

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000