Vaša kosa

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Vaša kosa
« Odgovor #10 poslato: 01:19:18, 12.Apr.2010. »
Koliko cesto menjate frizuru? Koliko cesto pravite izmene sto se tice vase kose?
Kad god mi se "ćefne" :D mada sam primetila da je obicno u situacijama koje je Lilka pomenula
Zanimljivo je da žena ukoliko oseti prazninu ili apsolutno želi neku promenu, prvo se lati promene frizure..
Posle toga sam k'o nova :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže MiMibb

• *
  • 93
  • 1
  • http://img17.imageshack.us/img17/4483/mimif
« Odgovor #11 poslato: 14:22:40, 10.Jun.2010. »
Ranije sam veoma experimentisala,pogotovo sa bojom,jedino plava nisam nikad bila,jer mi ne stoji,imam prebeo ten. Poslednjih 2-3 godine sam crna,i ne experimentisem vise. Sa siskicama sam se,rodila :P,haha,i volim prilicno kratke da nosim. Duga,do pola ledja,trudim se da bude zdrava,jako gusta, ???, talasasta,i ima dana kad joj ne mogu bas nista,tako da je vezem da je ne gledam. mnogo mrzim feniranje i susenj kose,jer mi treba vremena za to.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #12 poslato: 21:41:06, 10.Jun.2010. »
pustam kosu, pa mi je sisanje smrt kad je moram skratiti :) ali svaka 2 mjeseca vrhove mi i siske skrati frizer..a sto se tice boje bila sam smedja pa pramenovi  crveni,pa plavi..amo crna nikad ne bih bila imam blijed ten...a treba isprobavati uvijek nove frizure, neka nova nam mozda bolje stoji, samo ne precesto jer nas onda ni prijatelji koje duze nismo vidjeli ne bi prepoznali :D koristim razlicite farbe, uvijek ganjam neke nove sto su na trzistu, pa mi je na glavi uvijek neka druga nijansa plave (*o*) :vestica:

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #13 poslato: 20:57:28, 08.Apr.2011. »
Samo je pustam i najbolje mi tako odg., ne farbam se...

Razmisljam da pokusam sa prirodnim prosvjetljivanjem kose, inace mi se sama od sunca prosvijetli, ali sta fali malo pripomoci.  ;D

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Andrea1986

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 15:00:44, 07.Jun.2012. »
Da li moze neka preporuka za preparat proti opadanja kose?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #15 poslato: 16:47:52, 12.Jun.2012. »
Prirodno je kovrdzava,kao na slici,i kao takva, zahtijeva mnogo njege.Kovrdzava kosa obicno bude relativno suva,pa zahtijeva maximalnu hidrataciju i ishranjivanje.Obicno za to koristim L'orealovu masku i kristale od maticne mlijeci,a gledam da nadoknadim i ishranom.Ne tretiram je termicki,cak ni fen ne koristim,kosa mi se uvijek susi na zraku.Jedino sto je farbam na svaka 2 mjeseca.Inace sam dugo bila crna,sad sam u fazi prelazenja u neku lijepu svijetlo smedju nijansu,a posto sam odbila da idem na dekolorizaciju da mi skinu tu crnu boju,krajevi su mi ostali tamniji,tako da sad imam neki interesantan nijansirani prelaz,koji sam,eto,sasvim slucajno izvukla  ;D
Inace,nikad ne idem kod frizera,imam averziju od njih.Dosta puta su mi unistili kosu,tako da sam sad sama svoj majstor,i kad treba da se sisam i po pitanju frizura.Sve sto mi nije jasno,potrazim na youtube tutorialima i sama napravim ono sto bi i oni  ;D Sisam se na svaka dva mjeseca po 2cm,tako je odrzavajuci zdravom.Inace mi nema nista ruznije nego kad vidim iskrzane i suhe vrhove  :-\
« Najnovija izmena:: 16:50:32, 12.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #16 poslato: 08:29:59, 13.Jun.2012. »
Kosa mi je prirodno kovrđava, s tim što mi se kovrđe puno bolje ističu kad stavim pjenu, farbam je jednom mjesečno u neku braon nijansu, trenutno mi je tamno braon, ali bi voljela da mi malo posvijetli. Ljeti se ne feniram, tako da je stiglo moje vrijeme... :)

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #17 poslato: 12:02:26, 13.Jun.2012. »
Da li moze neka preporuka za preparat proti opadanja kose?

Crescina- Labo ampule jako skup tretman ali djelotvoran. Takodje postoji i jedan shampon koji se pravi sa kosilijem, ricunisovim uljem i AD kapima ne znam tachno recept ali sam sigurna da ce znati u apoteci da ga naprave.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #18 poslato: 10:32:59, 16.Jun.2012. »
Blago vama sa prirodno kovrdavom kosom, svaki dan druga firzura. Nikad isto ne izgleda...

Kod mene je prava, nekako mi bas dosadno izgleda. :(
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #19 poslato: 12:26:52, 16.Jun.2012. »
Blago vama sa prirodno kovrdavom kosom, svaki dan druga firzura. Nikad isto ne izgleda...

Kod mene je prava, nekako mi bas dosadno izgleda. :(

Jedino sto kovrdzava kosa zna da bude  suha,jer se valjda vlaznost ne rasporedjuje ravnomjerno duz dlake,kako dlaka ima tu spiralnu konstrukciju,pa zahtijeva dosta brige,ako neces da se osteti.
I koliko god da je duga kad se dlaka istegne,na kovrdzavoj kosi se to bas i ne vidi,pa treba strpljenja i vremena da izraste,ako hoces da bude duga  :D
Koju boju kose imas?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000