Vaša kosa

• Odgovora: 34
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Vaša kosa
« poslato: 21:16:04, 07.Apr.2009. »
Koliko cesto menjate frizuru? Koliko cesto pravite izmene sto se tice vase kose? Farbanje, sisanje... Da li cesto menjate boju? Koje ste sve boje do sada imali i koja Vam se najvise svidja kako Vam stoji? :D
Da li cesto pravite drasticne razlike na vasoj frizuri?  ;D
« Najnovija izmena:: 00:18:05, 04.Jun.2009. lilka »

~Sunshine~

*

Van mreže Khons

• *
  • 62
  • 0
Odg: Vasa kosa
« Odgovor #1 poslato: 11:18:10, 11.Apr.2009. »
Uglavnom kad sam na nekoj zivotnoj prekretnici prvo strada moja kosa :D
A imala sam svakakve frizure, narocito u tinejdzerskom periodu i sve moguce i nemoguce boje... trenutno je duza i prirodne boje jer mi je najjednostavnije za odrzavanje.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 00:15:13, 02.Jun.2009. »
Tu sam pomalo dosadna-imam slicnu frizuru vec godinama,sa varijacijama koje se odnose na duzinu siski :) Kosa mi je gusta i teska i ne mogu sa njom mnogo eksperimentisati...Ne farbam se,sisam na dva meseca.Volim da  kupujem preparate za kosu,da idem redovno kod frizera na feniranje jer mi je sredjena kosa jako bitna.Ukratko:obozavam svoju kosu  :zaljubljena:

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 10:13:58, 02.Jun.2009. »
Frizura mi je naizgled ista od kad znam za sebe. Varijacije tipa repovi, kraci-duži profil ili cm, dva u dužini. Kovrdzava i ne dozvoljava promene,a ne volim da mi neko prčka oko kose,pa odlasci kod frizera su u nuždi. Tip sam koji bi menjao svaki dan frizuru da može. Menjala bih i boje i frizure,ali ne mogu jer je takav tip da bi se brzo oštetila i bila bi ravna metli.
Zanimljivo je da žena ukoliko oseti prazninu ili apsolutno želi neku promenu, prvo se lati promene frizure..nekad to bude uspesan poduhvat,ali vrlo često samo hirovit promašaj. Ili je prosto takva i u zivotu. Ukoliko ne menja, nekako mi je znak konzervativnog tipa žene,pa kontam da se i inače retko odlučuje na neke drastične promene u životu. Dok žene koje to rade, tako postupaju i u odnosu na svakodnevicu i život.
Ja bih menjala jer sam takav tip, ali imam ograničenje pa mi racio radi hehehe

*

Van mreže anea

• *
  • 69
  • 0
  • put me on the train, send me back to my home...
Odg: Vaša kosa
« Odgovor #4 poslato: 20:26:19, 28.Avg.2009. »
na sisanje odlazim svakih cca 2 mj , s tim da uvijek neke inovacije, siske u stranu, trimano , uglavnom dga kosa

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #5 poslato: 01:35:44, 03.Sep.2009. »
Kosa mi je pepeljasto plava,loknasta i duga,vrlo poslušna i gusta.Ne volim feniranje,i mislim da sam retka među ženskama koje imaju loknasu kosu a da je ne ispravljam...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #6 poslato: 01:40:49, 03.Sep.2009. »
Jeste neuobicajeno.. Mene recimo cesto pitaju da li peglam kosu jer mi je u potpunosti ravna bez i jednog talasa.. Inace je svetlo smedja, ali sto sam starija sve je tamnija..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #7 poslato: 13:52:17, 11.Apr.2010. »
Jako retko eksperimentisem sa kosom i sto se tice frizura i sto se tice farbanja.
Boju kose nisam menjala do skoro, mada nisam htela drasticne promene pa sam se ofarbala u nijansu tamnije (u ziht crnu) od moje prirodne boje kose.I mislim da bi mi ta boja jedino stajala posto sam prirodno izrazito tamno smedja sa ziht crnim gustim obrvama i tamnim ocima, tako da ne mogu da zamislim sebe u nekoj plavoj varijanti, mozda eventualno neka smedja boja kose....
A sto se tice frizura jesam jedno vreme dok sam bila u osnovnoj i na pocetku gimnazije imala obicaj da pletem kikice na mokru kosu pa da malo ukovrdzam kosu...sad me malo mrzi da ih opet pletem.Uglavnom je frizura klasicna duga kosa a posto je prirodno ravna ne mucim se vec par godina sa fenom nego je pustim da se prirodno susi, s vremena na vreme odem kod frizera da mi napravi neku frizuru, najcesce je to sisanje na stepenasto, nekad kad se zazelim siski resim da ih napraviim.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #8 poslato: 14:51:00, 11.Apr.2010. »
Nikakvi eksperimenti sa kosom ne dolaze u obzir , previse je volim
Imam dugacku, gustu i potpuno ravnu kosu (bas kao da je peglana) boje meda (ne farbam se). Vec neko vreme imam siske i to je jedina promena koju sebi dozvoljavam kada je kosa u pitanju .
Obozavam kvalitetne preparate za kosu, vodim racuna o njoj maksimalno, a posto mi veoma brzo raste, sisam se na mesec/mesec i nesto malo vise dana tj. samo osvezim krajeve.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #9 poslato: 16:50:48, 11.Apr.2010. »
Hehehe...Nale slatka si mi sa kosom.Kao beba ti dodje  yeah

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000