Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #70 poslato: 19:50:27, 28.Mar.2010. »
Ja imam problem. Nisam glupa, nisam ružna, komunikativna sam ali se zaljubim u pogrešnog...ne osetim leptiriće prema nekome ko to zaslužuje.
To što ste lepi, pametni i komunikativni nije garancija da ćete u ljubavi naći odmah ono što tražite.
A posle koliko vremena shvatite da ste se zaljubili u pogrešnog?

Kako naći srodnu dušu ali da je negde blizu ne u drugoj državi ili u drugom gradu...
Srodna duša je širok pojam. Nekome je srodna duša neko ko može da ispuni jedan uslov a nekom ideal koji nepostoji.
Ne znam koliko imate godina ali nije isto ako imate 21. godinu i 41. postoje razlike u mnogo čemu.
A što se tiče poznanstava trudite se da kroz hobi, izlaženje ili neku drugu aktivnost upoznajete što više ljudi koji imaju veze sa vašim gradom. Ako već imate problem oko procene partnera nije ni poželjno da krećete u upoznavanje sa nekim ko je daleko od vašeg mesta...

Da li se ljudi danas plaše jedni drugih, neuspeha... (*o*)
Ovo baš i nisam razumeo...

Internet upoznavanja i sl. to zaista ne volim, tj. toga se plašim, jer postati ''dobar'' virtuelno sa nekim koga ne znaš je danas u Srbiji i opasno...kao da je nešto nametnuto...kako namestiti da se desi nešto ''spontano'', da li je to moguće ??? :o 8) ::)
Bez neke loše namere ali mislim da idete lošim putem. Iz svega što ste napisali zaključujem da vi teško procenjujete druge ljude i to ukazuje da poznanstva preko neta ili sa onim ljudima koji žive dalje od vašeg mesta teško da mogu da urode plodom. Znači morate da menjate taktiku. Upoznajte ljude uživo u vašem mestu, okolini, društvu itd.

Da li postoje ljudi koji imaju veze na daljinu? Postoje.
Da li postoje ljudi koji se preko neta upoznaju i započnu vezu?  Postoje.
Da li ste se više puta zaljubili u pogrešnu osobu jer ga niste dobro upoznali?  Jeste.
Da li je za vas upoznavanje preko neta?  Za sada nije.

Spontanosti danas malo ima a tek ne znam o kakvoj spontanosti pričate na internetu...   to je stvarno na netu retkost.
Ne možemo uvek da očekujemo da nam neko fizički odgovara, psihički, da je spontan odmah kada mi to želimo i da je sve onako kako smo zamislili...
Svaka osoba, svaki odnos i svaka situacija je jedinstvena.
Moj savet: menjajte se...

*

Van mreže jada

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #71 poslato: 19:30:03, 02.Apr.2010. »
Da pitam nesto
Kako da otpocnem temu preko sms,jer mi je dosadilo vise sve na istu foru???I sta na primer da kazem devojci nesto lepo,cime cu je vise privuci???

« Najnovija izmena:: 19:36:59, 02.Apr.2010. jada »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #72 poslato: 19:01:17, 03.Apr.2010. »
Ne znam o kakvoj temi je rec, mozes malo da nam pojasnis?

Devojku nećeš istinski privući ako joj kažeš jednu reč, rečenicu koja je lepa...   moraš da budeš kompletan i da tim kompletnim utiskom je osvojiš a onda su komplimenti manje važni!  :)

*

Van mreže jada

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #73 poslato: 18:37:17, 04.Apr.2010. »
Pa kad se dopisujem sa nekim,kako da pocnem temu.Neznam kako da ti objasnim drugacije

Znaci moram da joj kazem neki kompliment
« Najnovija izmena:: 18:51:25, 04.Apr.2010. jada »

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #74 poslato: 20:07:11, 04.Apr.2010. »
Jado bre, budi spontan, onakav kakav jesi. Sve dok dumas u glavi sta kako i kada ispasce izvestaceno. Zato se opusti i budi ono sto jesi. Salji poruke onako kako ti padnu na pamet bez mnogo filozofije.  Vazno je da se "osetite", sve drugo dolazi samo od sebe. 

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #75 poslato: 22:18:49, 04.Apr.2010. »
Baš kako ti je Olishka napisala. Što budeš prirodniji pre ćeš je osvojiti. Nema potrebe da se takvim stvarima opterećuješ. I nemoj da preteraš sa porukama...   vidi da stvoriš situaciju da se vidite uživo jer će ti onda biti lakše da ostvariš prirodnu komunikaciju. :-)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #76 poslato: 22:24:59, 04.Apr.2010. »
Sta uraditi kad se kosi razum i srce(osecanja)? Koga slusati? Nisam pametna sta je ispravno.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #77 poslato: 22:33:32, 04.Apr.2010. »
Zavisi od situacije, ali kako smo stariji trebalo bi da racio lagano prevladava...
Možda neka zlatna sredina ali opet bitna je i situacija...

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #78 poslato: 05:33:01, 05.Apr.2010. »
Upravo tako, sve zavisi od situacije. Ponekad ne mozemo da kontrolisemo emocije i kao da nam mozak ne postoji. Isto mislim da s godinama racio mnogo vise radi, ali  ko ce cekati da prodju godine ;D  Ja sam vec u tim gde racio radi, mada sam i kao mladja poprilicno koristila racio, uvek sam se nesto preslisavala...ma, eto, kao starija osoba, mogu da kazem, zivite zivot, ne opterecujte se puno, opet sve dodje na svoje i sve se svodi na isto. (perverzija) :mig:

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #79 poslato: 10:50:40, 05.Apr.2010. »
Pa sto sam starija sve mi je veca dilema. Dok si mladji posedujes osobine koje su mnogo jace nego u kasnijem dobu. Tvrdoglavost, ponos ima drugaciju dimenziju...ma sve je drugacije. I sve se vise nosim mislju da je lepse zadovoljiti srce nego ego.I bas tako...zavisi od situacije i sve dodje na svoje :)
Fala. :)

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000