Doktor love - ljubavni saveti

• Odgovora: 362
Stranice: « 1 ... 15 16 17 18 19 ... 37 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Doktor love - ljubavni saveti
« Odgovor #160 poslato: 01:32:58, 21.Feb.2011. »
Ništa posebno..

*

Van mreže meda 78

• 2 566
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #161 poslato: 01:41:24, 21.Feb.2011. »
hvala doktore...

*

Van mreže vodolija87

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
  • THE WORLD IS YOURS !!!
« Odgovor #162 poslato: 00:48:08, 02.Mar.2011. »
 POZZ SVIMA :)
Dragi Doktore Love,prvi put sam na ovom sajtu procitala sam dosta zanimljivih tema i mudih odgovora pa se nadam da mi mozda mozete pomoci. U vezi sam vec pola godine sa jednim momkom,i zaista je dobar,drag i pazljiv.Jedini problem kod njega je sto nije previse komunikativan,ali dobro niko nije savrsen:) Svidjam mu se sto je u dosta navrata pokazao .Lepo mi je sa njim , ali nema tu nekog preteranog uzbudjenja sa moje strane. Moj problem je bivsi momak koji se uvek pojavi kada ne treba,da tako kazem. :) U zadnje vreme poceo je da mi salje poruke i pozive da se vidimo. Videli smo se proslog leta i sreli se u jednom klubu pre mesec dana,vidi se da ima neke hemije koju ja ne mogu opisati. oboje imamo partnere , ali kad se sretnemo to je nesto sasvim neopisivo. Ne znam sta da radim posto bivsi nije neko ko je dobar za vezu,i nesto ozbiljno , ali meni je svaki put kada ga vidim nesto posebno,on je duhovit,pricljiv,voli da se sali bas kao i ja. Rekao je svaki put kada me vidi da bi bio samnom i da bi uvek prevario curu samnom. Znam da nije ovo sve bas normalno,ali kada sam sa njim osecam se drugacije,lepse,ispunjenije,srecnije,... Mada znam kakav je i znam da nikada nece biti nista ozbiljno, barem on tako kaze. Zaista ne znam sta da uradim i kako da se ponasam , ako mozda znate odgovor ili neki pametan predlog posaljite. UNAPRED ZAHVALANA VODOLIJA :) VELIKI POZZZZ
:)  ;)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #163 poslato: 20:38:57, 03.Mar.2011. »
vodolijo...neznam koliko si zapitala samu sebe zašto tvoj bivši tako djeluje na tebe i šta je to što izaziva u tebi te sve osjećaje kad ga vidiš...pretpostavljam da si odvagala sama sa sobom zašto ste raskinuli,šta nije išlo dobro,a šta je išlo dobro...mislim,ako je bivši,razlog postoji radi kojeg je to.Iz svog iskustva ti mogu reči,da ako jednom nešto pukne,teško da će kad se sastavi biti bolje nego prvi puta,još pogotovo ako on i sam kaže da ništa ozbiljno među vama nemože biti.Misliš da se radi takve kemije isplati riskirati vezu koju imaš?Ako misliš,možda ni tvoj sadašnji nije taj pravi za tebe,možda je netko treći taj pravi.
Neznam,smatram da svatko donosi odluku sam za sebe,pa ako i pogriješi,to je njegovo,tako da mislim da ti sama moraš razmisliti i shvatiti šta je to što je najbolje za tebe...obnoviti nešto staro,zadržati to što imaš...ili okrenuti potpuno novi list.
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže meda 78

• 2 566
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #164 poslato: 22:45:58, 03.Mar.2011. »
doktore kada ce..... (*o*)

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #165 poslato: 09:13:33, 04.Mar.2011. »
Njega interesuje samo sex kojeg je imao sa tobom i nista vise, kod sadasnje veze to je stvar vas dvoje sta ti zelis ili ocekujes, svatko ima nesto sto drugi nema, komunikacija je vazna i ono sto mi zelimo ili na kraju idemo dalje

*

Van mreže vodolija87

• *
  • 2
  • 0
  • THE WORLD IS YOURS !!!
« Odgovor #166 poslato: 19:58:42, 04.Mar.2011. »
hvala punoo na savetima, razmislicu jos o svemu ...
videcu sta je dobro,i kako bi bilo najbolje da se uradi , mada sve ce biti da ja moram traziti nesto dalje ...
mozda je la luna u pravu mozda mi stvarno treba neko sasvim treci ...
mozda se moj vrcavi duh nikada nece smiriti , a sta da radim mozda mi nisu sudjene duze veze ...
:)  ;)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #167 poslato: 08:10:28, 05.Mar.2011. »
hvala punoo na savetima, razmislicu jos o svemu ...
videcu sta je dobro,i kako bi bilo najbolje da se uradi , mada sve ce biti da ja moram traziti nesto dalje ...
mozda je la luna u pravu mozda mi stvarno treba neko sasvim treci ...
mozda se moj vrcavi duh nikada nece smiriti , a sta da radim mozda mi nisu sudjene duze veze ...
prvo,dobro jutro  (mah:mah)...vodolijo to ti sama trebaš znati što je za tebe najbolje...ipak,bez obzira na to što ti misliš da se tvoj vrckavi duh nemože možda smiriti,hmmm...ja mislim da ipak može,samo treba doći onaj pravi,koji će znati kako s tobom ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Nemanja1

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #168 poslato: 02:17:46, 08.Apr.2011. »
E ovako, zaljubljen sam u nju 6 godina, ona to zna.. To moje priznanje nije ispalo dobar potez, ali bilo je i nezgodno, drugari, isto odeljenje itd., posto smo zajedno isli u srednju koju smo zavrsili pre 2 godine. Od tada smo se videli par puta, ali ne sami... Skoro smo ponovo stupili u kontakt i dogovorili okvirno da se vidimo.:)))))) Mozda je moje pitanje malo glupo, ali stvarno ne bih hteo da zabrljam sa njom, ako je to moguce... Ne znam kako da pokrenem temu da sam i dalje zainteresovan za nju, da li da pricam sa njom o tome da bismo mogli da budemo zajedno, mada to retko kad izadje na dobro, ili da krenem da je poljubim ako naidje trenutak, ako ne bude takvog trenutka onda kad se budemo rastajali ili nesto trece, stvarno ne znam...? Znam da sve treba da ide spontano, ali sam skroz zbunjen u ovoj situaciji... P.S. Malo je razocarana u ljubav, dugo je sama.....

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #169 poslato: 10:45:43, 08.Apr.2011. »
Opusteno, lepa rec i razumevanje a ako vam je sudjeno i to oboje zelite nece biti problema

Stranice: « 1 ... 15 16 17 18 19 ... 37 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000