Anketa

Vasi utisci iz Bugarske su:

bio/la sam...i zadovoljna sam
(21.4%)
bio/la sam...jednom i nikada vise
(7.1%)
nisam bio/la...i ne planiram
(50%)
nisam bio/la...ali planiram
(21.4%)

Bugarska

• Odgovora: 41
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Bugarska
« Odgovor #20 poslato: 00:08:44, 02.Jul.2009. »

Ovoga puta ćemo se dečko u usponu i ja složiti,more nije ono na šta smo mi navikli...ne bih Bugarsku preporučila.

Miss molim te, mozes li nam reci zasto ti se ne svidja bugarsko more? Cisto za one koji se spremaju tamo da letuju pa da cuju jedno od iskustva  :)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #21 poslato: 00:17:31, 02.Jul.2009. »
Sve što je rekao dečko u usponu za more-slažem se.Meni je sinonim za odmor baš plaža i kupanje i zato što  tamo nisam uživala ni u jednom ni u drugom.Za provod je ok,i cene su pristupačne.neka svako proceni šta očekuje od odmora pa u skladu sa tim neka izabere.Ali ja ipak ovog leta glasam za Hrvatsku,koja mi je pravo otkrovenje,prelepo je gde god da odete.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #22 poslato: 00:27:03, 02.Jul.2009. »
Hvala na objasnjenju!

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #23 poslato: 21:53:34, 19.Jul.2009. »
E ljudi, ovako... Posto sam sada bila, mogu vam reci sve. Bila sam u Suncevom bregu, koji se dostaaa razlikuje od Nesebara iako su tu takoreci spojeni. U Nesebaru se nalazi luka, tako da za to nisam uopste bila, kako mi i najveci strah jesu ajkule! ;D
Plaza u Suncevom Bregu je extra, peskovita, onaj sitan, sitan pesak... More je extra, ima dooosta plitkog... Moze dosta da se ide napred dok ne pocne dubina. More nije tamno, ne znam zasto tako kazu. Mozda u Nesebaru jeste, ali u Suncevom bregu nije ni najmanje! Cak sta vise, prozirno je! More nije onoliko plavo koliko smo navikli, ali nije tamno, vec nekako vise providno... Znaci sve se vidi ispod vode. Extra je. Ima meduza, ali to mi nije predstavljao problem. Meni su one bas lepe, tako da sam ih hvatala i "igrala" se njima. Hrana je dobra uglavnom svuda, jedino u jednom restoranu mi se nisu svidele spagete! U Suncevom Bregu preporucujem restoran: "Las Palmas" i "Djani"! Veoma su gostoljubivi i prijatni... Djani je najjeftiniji restoran u gradu, a jela su odlicna! Takodje medju najboljim jelima. A kuvari su Srbi! Tako da ima svega i svacega. U Suncevom Bregu postoje 2 aqua parka i 1 u Nesebaru. Do njih se moze doci mini-busevima na kojima su oznake do kog aqua parka idu... I te mini-buseve mozete videti svuda na svakih 5min. Mozete da se cenkate, uspeva! ;) Mada cene i nisu skupe, priblizno su iste nasim, neke stvari su mozda jeftinije, a neke malo skuplje od nasih, ali uglavnom svodi se na isto. Sve u svemu, ja sam mislila da je Bugarska pfff... Ali Suncev Breg je stvarno super! Odusevila sam se. E da, sad se setih sta mozda ne valja! Na plazi su postavljene lezaljke i suncobrani, koji se naplacuju. Ali su malo skuplji. 2 lezaljke i suncobran su 21 lev (10-11 evra). Ali mozete uzeti i samo lezaljke bez suncobrana (14 leva = 7 evra)... Eto, to je otprilike to :) Ako vas nesto zanima, pitajte...
~Sunshine~

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #24 poslato: 17:24:41, 20.Jul.2009. »
Ja ove godine idem u Nesebar s drugaricama...pa cu vam javiti svoje utiske :D 8)

a posto je Suncev Breg jako blizu takodje cu i tamo provoditi dosta vremena ;)
« Najnovija izmena:: 17:26:54, 20.Jul.2009. *Mew - S.w.E.e.T* »
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 20:52:46, 23.Jul.2009. »
Dijana hvala na opsirnom izvestaju  ;)

Citat
Ima meduza, ali to mi nije predstavljao problem. Meni su one bas lepe

:o One umeju da budu opasne! Jel` ih ima bas puno?

Mew podelices svoje impresije sa nama, pa da uporedimo?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #26 poslato: 21:13:17, 23.Jul.2009. »
Citat
Ima meduza, ali to mi nije predstavljao problem. Meni su one bas lepe, tako da sam ih hvatala i "igrala" se njima.

Kako si se igrala sa njima?  ???  http://hr.wikipedia.org/wiki/Meduze

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #27 poslato: 16:08:53, 24.Jul.2009. »
Ma daj bre, to sto plase ljude, misliiiim... Strasno! Lepo, igrala sam se sa njima i koliko vidim nista mi ne fali! Ziva sam, zdrava, nije mi bilo muka, nemam ni opekotine, ni oziljke, nisam povracala, nisam padala u nesvest, niti bilo sta od onoga! Ne plasim se ja skoro nicega... Za vise od pola od tih zivotinja ljudi su preuvelicali. Koliko godina samo diram meduze, krabe, a sa zmijama zivim od rodjenja! Tako da mi je veoma dobro poznat taj strah koji se stice, a ljudi ga pospesuju, samo mi nikako nije jasno zasto!!!

A ovu sam dirala u Grckoj, a cini mi se da je ista vrsta i u Bugarskoj bila, ali nisam sto posto sigurna...

~Sunshine~

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #28 poslato: 09:38:12, 09.Sep.2009. »
2007. sam bila u Suncevom bregu..  I sve je kako Dijana kaze i super je.. Ono sto nisam primetila da je neko rekao, jeste da njihovo more nije toliko slano kao sto mi smatramo da treba da bude. Zato neki kazu da im je to više kao bara nego more.. Naravno to ne predstavlja nikakav problem. Osim toga, velika prednost je, barem je nama to jako odgovaralo, sto u Bugarskoj dnevna temperatura ide najvise do 30 stepeni. Mi smo bili u avgustu i bilo je prijatno skroz. Nema vrucina kao u istom periodu u Grckoj gde smo pregoreli skroz prosle godine..  
Suncev Breg preporiucujem onima koji vole nocni provod jer barovi na plazi rade do ujutru. Ja sam isla sa deckom, a mi nismo u fazonu nocnih izlazaka na letovanju, pa nam je to malo smetalo s obzirom da nam je hotel bio skoro na samoj plazi..
Dijana je pomenula "Djani" restoran, nama su u agenciji rekli da je gazda restorana "naš čovek". Jedini problem je što se tamo teško nadje mesto, ljudi čekaju u redovima da bi ručali, pa kako se neki sto oslobodi, tako puštaju druge. Mada i u drugim restoranija je hrana ok..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #29 poslato: 20:58:32, 11.Sep.2009. »
Da, zaboravila sam da kazem da je more manje slano! Ali ja kada sam bila, preko dana mi je stvarno bilo dostaaa vrucina. 1. dana najvise! Jedva sam dosla do jednog restorana. Sto me je zacudilo, jer Bugarska nije toliko topla... (*o*)
A takodje, u restoranu "Djani" nismo nijedna veceri cekali. Imalo je slobodnih stolova... I da, gazda jeste Srbin. :)
~Sunshine~

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000