2007. sam bila u Suncevom bregu.. I sve je kako Dijana kaze i super je.. Ono sto nisam primetila da je neko rekao, jeste da njihovo more nije toliko slano kao sto mi smatramo da treba da bude. Zato neki kazu da im je to više kao bara nego more.. Naravno to ne predstavlja nikakav problem. Osim toga, velika prednost je, barem je nama to jako odgovaralo, sto u Bugarskoj dnevna temperatura ide najvise do 30 stepeni. Mi smo bili u avgustu i bilo je prijatno skroz. Nema vrucina kao u istom periodu u Grckoj gde smo pregoreli skroz prosle godine..
Suncev Breg preporiucujem onima koji vole nocni provod jer barovi na plazi rade do ujutru. Ja sam isla sa deckom, a mi nismo u fazonu nocnih izlazaka na letovanju, pa nam je to malo smetalo s obzirom da nam je hotel bio skoro na samoj plazi..
Dijana je pomenula "Djani" restoran, nama su u agenciji rekli da je gazda restorana "naš čovek". Jedini problem je što se tamo teško nadje mesto, ljudi čekaju u redovima da bi ručali, pa kako se neki sto oslobodi, tako puštaju druge. Mada i u drugim restoranija je hrana ok..