Anketa

Vasi utisci o Crnoj Gori su..

bio/la sam...jednom i nikada vise
bio/la sam...i zadovoljna sam
nisam bio/la...ali planiram
nisam bio/la...i ne planiram
bio/la sam...i ponovo cu

Crna Gora i turizam

• Odgovora: 51
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Crna Gora i turizam
« Odgovor #30 poslato: 19:18:40, 29.Maj.2010. »
Sad se setih ovog reklamnog spota :) pa da se i ja, kao i Narcisa, pozabavim marketingom u slobodno vreme ;)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #31 poslato: 23:17:48, 29.Maj.2010. »
 :srce:

Hvala Nalice za ovaj reklamni spot  :D Naplaticemo nekom ovo  ;D ako nas Čarobnjak prethodno ne diskvalifikuje sa foruma.
Da ne idemo u off vishe neka bude : veni, vidi ... i odluči  ;D
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
  • Pol: Muško
« Odgovor #32 poslato: 11:13:04, 04.Jun.2010. »
Crna Gora čeka turiste

Zbog socijalnih nemira u Grčkoj, Crna Gora se nada da će imati više turista. Kažu da su se pripremali mnogo ozbiljnije i da kvalitetom i cenom pokušavaju da pobede sve veću konkurenciju.

izvor: pgp-rts

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 17:08:51, 04.Jun.2010. »
No,vratimo se na temu,tj. zanimaju me istkustva-preporuke.(ali ne iskustva sa neljubaznim konobarima jer,toga ima i ovde (Beograd))
Zapala mi je za oko Bjela,ali sam nacula da je zbog brodogradilista voda ponekad prljavija,masna(?!) (rzm)
Zanima me mirnije mesto,sa lepom plazom... ::)
« Najnovija izmena:: 17:15:18, 04.Jun.2010. Libra »

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 18:17:45, 04.Jun.2010. »
Ko jednom ode u inostranstvo na letovanje ne pada mu na pamet da ode više ikad u CG!!! (nažalost).

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #35 poslato: 00:25:51, 05.Jun.2010. »
Sve je to individualno  (*o*) , opet kazem: ima nas raznih, sve je to individualno.
(moracu da se obratim ministarstvu turizma CG  ;D da naplatim ovu propagandu koju vodim u njihovu korist)

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #36 poslato: 02:02:20, 05.Jun.2010. »
No,vratimo se na temu,tj. zanimaju me istkustva-preporuke.(ali ne iskustva sa neljubaznim konobarima jer,toga ima i ovde (Beograd))
Zapala mi je za oko Bjela,ali sam nacula da je zbog brodogradilista voda ponekad prljavija,masna(?!) (rzm)
Zanima me mirnije mesto,sa lepom plazom... ::)

Hm. Vec sam se javljao ali ne mogu da propustim ovo  :D

Na samom ulasku u bokokotorski zaliv, medju prostranim maslinjacima, sa divnom plazom i prelepim pogledom  smestena je plaza Miriste. Duzine je 150m sa peskovitom plazom i betonskim delom na kome mozete iznajmiti  lezaljke i suncobrane po ceni od 2.5e za lezaljku i 2e za suncobran (cene od prosle godine u jeku sezone). Cene smestaja se krecu –ako zelite smestaj tik iznad plaze apartmani od 35 do 100eura, cene po krevetu od 10 do 12 eura a ako ste za malo jeftiniju varijantu 2 km uzbrdo nalazi se naselje Zambelici u kome se smestaj moze naci od 6 do 10 eura. Plaza je posebno zamiljiva strancima. Ima dosta rusa koji tu imaju svoje vikendice ali i puno nasih koji dolaze jahtama iz Italije uglavnom i svracaju na rucak u cuveni restoran “Mirista”. Cene u restoranu nisu bas za svaciji dzep. Pored tog restorana, na drugom kraju plaze nalazi se jedan mini bar u kome se sluzi samo pice. U restoranu se slusa lagana muzika dok je na plazi je muzika zabranjena kao i bilo kakva druga vrsta buke. Restoran je prosle godine imao plavu zastavicu koja se izdaje na osnovu ispunjenosti 29 kriteijuma iz oblasti kvaliteta vode, ekoloskog obrazovanja i informisanja, sigurnosti i usluga i ekoloskog upravljanja. Otvaranje plaze ce najverovatnije biti  12 juna.  Za one koji su za neki mix ludog nocnog provoda i uzivanja u cistoj vodi na plazi preko dana tu su brodici koji svakodnevno po nekoliko puta dolaze iz H. Novog, Bjele, sa Rosa... Iz Novog se brzim gliserom stize za 7 minuta(cena karata 5e) a obicnim brodicima oko 40 min (ali 3e). Bezbodnost kupaca je na prvom mestu pa je plaza dobra i za pocetnike. Zabranjen je prilaz skuterima, roniocima sa harpunom, skakanje i td. Ono na sta treba obratiti paznju su jezevi koji kao sto znamo idu samo u izuzetno cistu vodu. Odatle brodicem mozete do plave spilje ili ostrva mamula (od 3 do 7 eura).
 Ako neko ima nekih pitanja u vezi ove plaze Miriste ili Zanjic, tu sam  :)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #37 poslato: 02:21:32, 05.Jun.2010. »
 (e*e)

Se osirisa za portparola  :)

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #38 poslato: 15:20:07, 05.Jun.2010. »
Se osoris,da li se do Mirista ide onim putem ka Krasicima?(mislim da sam isla `02 na 1 dan do Zanjica...raj na zemlji,ali put je poput lavirinta i ne' do bog da ti neko naidje u susret...pritom nema putokaza...da li se nesto promenilo ili... )

Drugo,da li neko ima iskustva sa Jazom i Buljaricama?(koliko su odseceni,ima li nekih malih "trgovina",mislim,da ne sedam u kola da kupim hleb... :vestica:)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #39 poslato: 17:02:04, 05.Jun.2010. »
Plaža Jaz je udaljena 2,5 km od Budve a do nje se stiže putem povezanim sa glavnom magistralom koja vodi ka Tivtu. Buljarica je na 1km od Petrovca u pravcu Bara. Duga je oko 2250m i jedna od najljepsih pjescanih plaza po mom misljenju. U zaledju plaže se nalazi više auto kampova i odmarališta a posto je naseljeno mjesto ima i prehrmbena prodavnica.

Sorry sto se mijesam u razg.
Mislim da se moze doci putem kojim se ide za Krasice i do ovih plaza o kojima je pričao Se Osiris, s tim da one dolaze posle na nekih 15km. Ali Posto je Se Osiris  ;D stručnjak za tu oblast prepustam njemu da ti objasni blize.  (mah:mah)

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000