Verujete u Boga?

• Odgovora: 66
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tobi45

• **
  • 164
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Verujete u Boga?
« Odgovor #30 poslato: 10:02:19, 01.Mar.2011. »

-  Disanje...
 „ u disanju je dvostruka blagodat.Trebaš zahvaliti Bogu kada te stisne /pa izdahneš/ i zahvaliti Mu kada te pusti         
   /pa udahneš/.
                                           /Gete/

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #31 poslato: 11:41:10, 01.Mar.2011. »
Svi mi verujemo u postojanje visih sila ili neke inteligencije koja upravlja nama, zato toliko razlicitih vera u tumacenja a sve su to putevi do istog izvora odakle je sve postalo. Verujem da smo svi mi isti, povezani ali toliko daleko zbog raznih ogranicenja i zabluda tj neznanja koja nas razdvajaju u traganju za istinom. Istina je ono sto mi smatramo da je istina za nas a sad da li je to ovo ili ono ucenje, vera, energija, svetlost, svest ili nesto nepojmljivo neznam jer nisam niti ovako svestan svojih mogucnosti niti potencijala kad zivimo u industrisko materijalno potrosackom profitabilnom drustvu ogranicenom svim i svacim. Po meni sve ide od misli, kakve su ti misli takav ti je dan ili ceo zivot, sve se odrazava u svetu oko nas i to privlacimo pa sve to je povezano sa nasim sistemom verovanja, umnom slobodom, samopuzdanjem i sl., sta god da nam se desava to treba prihvatiti i iskusiti a odgovori ce doci ukoliko zelimo da to prihvatimo i saznamo

*

Van mreže Лав

• 1 825
  • 2
  • .-.
« Odgovor #32 poslato: 22:15:46, 21.Maj.2011. »
verujem u Boga

*

Van mreže Veneficea

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #33 poslato: 13:21:31, 22.Dec.2011. »
Pre krštenja sam dosta verovala,a kada sam se krstile stvorila mi se neka odbojnost mada vise prema crkvi.
U suštini ja tragam sad ne mogu da kažem ni da verujem ni da ne verujem.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #34 poslato: 18:15:33, 22.Dec.2011. »
verujem u Boga, stvarno verujem, mada nisam dobra, ne znam dovoljno, ne volim popove,...., ne znam volela bih da verujem nekao savršenije

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #35 poslato: 09:53:19, 23.Dec.2011. »
Ne verujem.Kad cujem sta se sve desava ljudima u zivotima, tesko mi je da poverujem

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #36 poslato: 04:24:43, 17.Avg.2012. »
Verujem. Sve sto se dogodi,Bozija je volja. Iskreno, mislim da kad neko umre to nije lose. Bog ga je pozvao sebi i postedeo muka na ovom svetu, jer je l te nista na ovom svetu nije bitno, najvaznije je voleti Boga.

Samo sto me zbunjuje stari zavet, kao diskriminacija zena, ili mi se cini.

Ne mogu da shvatim  da zene treba nevine da stupe u brak inace su bludnice a muskarci, za njih ne pise nista! I zato sto je jedna zena ucinila nesto pre hiljadu i hiljadu godina, i sad mi zene moramo da ispastamo i da nosimo greh zvan menstruacija  ;D
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

« Odgovor #37 poslato: 15:33:20, 17.Avg.2012. »
Опа ;D

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #38 poslato: 18:44:31, 17.Avg.2012. »
Опа ;D

De siii :DDD al cemo se uhoditi na forumu  :P  ;)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #39 poslato: 18:48:55, 17.Avg.2012. »
Vjerujem!On mi je uvijek podrska,zaledjina,nesto u sta se uvijek udzam.Mada ja imam neki svoj pristup Bogu,koji se ne temelji na tome da visim non stop u crkvi,da pridikujem drugima kako su gresni,da se previse uzdam u svestena lica itd.Moje poimanje Boga mi dopusta da budem bliska sa astrologijom i drugim naukama,da mu se priblizim na jednom spiritualnom nivou,a ne kroz to da sam non stop u crkvi.Cak sta vise,svestena lica bas i ne volim,mnogo sam se razocarala u njih poslednjih godina,tako da ih i ne pravim neku sponu izmedju njih i Boga.Uvece prije spavanja se uvijek pomolim Bogu kroz naucene molitve i one moje kojima mu se samo ja obracam.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000