Verujete u Boga?

• Odgovora: 66
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Verujete u Boga?
« Odgovor #40 poslato: 23:42:35, 17.Avg.2012. »
Naravno da vjerujem, jedino se Allaha i bojim. :t2715:
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #41 poslato: 11:21:39, 19.Avg.2012. »
Vjerujem u kosmicku energiju i silu, u astrologiju, pa ne bih rekla da sam apsolutni ateista, jer oni ni u sta ne vjeruju, ali ne osjecam da pripadam ni jednoj religiji. Imam neke svoje principe i nacela i smatram sebe dobrim covjekom  :)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #42 poslato: 13:32:42, 05.Dec.2012. »
Ne verujem, jedno vreme kao mladja verovala, pa prestala posle, pa onda jedan per nisam znala sta da mislim, sada ne verujem opet.Sad sam trenutno u fazi razocarenja po ovom pitanju pa ne verujem

*

Van mreže Dodir

• 991
  • 11
« Odgovor #43 poslato: 13:28:16, 18.Dec.2012. »
zavisi od vremena nekad da a nekad ne

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #44 poslato: 11:44:11, 15.Jan.2013. »
Mislim da su sve religije put ka istom izvoru energije svetlosti misaonih oblika itd itd svugde ima podviznika pravednika tako da neznam sta bih rekao, svi smo mi bogovi za sebe, sto smo blize njemu to smo blizi prosvetljenju a odgovori su u nama.

*

Van mreže dragan88

• *
  • 55
  • 3
« Odgovor #45 poslato: 19:26:55, 06.Feb.2013. »
verujem zato što nas patnje upozoravaju na postojanje zla i na posledice života bez božjeg vođstva i zaštite

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
« Odgovor #46 poslato: 21:25:44, 06.Feb.2013. »

Vjerujem,
 mada mi neke stvari nisu u potpunosti jasne, a još manje ispadaju po pravdi boga. Koji su stariji sjetite se patnji u ratovima (svima unazad) nedužna djeca a i sve ostalo.
    Nastojim se držati onoga da nikome namjerno ne nanesem zlo i nepravdu. Griješim kao isvi, ako sam svjestan greške pokuša ju ispraviti.
    Mislim da je jedina pravda na svijetu to što svi moramo umrijeti. Tu nema bogati imućan, pa neću još. Nego kad dođe hajde.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #47 poslato: 00:43:51, 05.Mar.2013. »
Vjerujem da smo rodjeni pod nekim uticajem, ali da isto tako taj materijal koji dobijemo mi pakujemo u formu, i nismo slucajno rodjeni u vjeri u kojoj jesmo, iako ne vjerujem da su svi popovi dobri ljudi ipak postujem svoju vjeru, najbolje mi je jedan astrolog rekao: ti imas svoj sistem nije da ne vjerujes ali se drzis nekih svojih pravila, imas svoj nacin vjerovanja...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #48 poslato: 14:56:12, 06.Mar.2013. »
Iznijela sam već svoj stav o ovom pitanju, ali moram još da dodam da je odgovor na ovo pitanje uglavnom kod svih nas usadila porodica, najčešće roditelji, pa ako su oni od djetinjstva usađivali kod djeteta vjerska načela, vršili vjerske obrede, išli na vjerska mjesta, onda će i dijete biti vjernik i pridržavati se toga. Dok ako su vam roditelji komunisti bili i ostali, kao moji, mala je vjerovatnoća da će vam usaditi ljubav i vjeru prema bogu. Meni je moji nijesu usadili, i hvala im na tome, jer meni je ovako super, ne pravim razliku između crnca i kineza, srbina, hrvata i muslimana, meni je sve to isto, ne opterećujem se time, oće li mi muž biti iste vjere, kao vjernici i slično, doduše priznajem da ne bi mi nikako odgovarao neki vjerski fanatik.  ;)

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 11
« Odgovor #49 poslato: 05:39:20, 09.Mar.2013. »

Da slažem se u tome da smo rođeni u vjeri, odgojeni po njoj. I zato vjerujemo netko u nešto. Ni ja ne pravim neku razliku među vjerama ni nacijama. Jer još ni jedna vjera ne kaže ništa loše. Ako se vjeruje u nešto to može zančiti da si dobro ddgojen za budući život. A onda kad odrestemo sami sebi stvaramo sliku svijeta i to kako se treba u tom svijetu ponašati i biti dobar čovijek. Znači ima samo dobrih i loših ljudi koji vjeru iskrivljuju.
    Mislim da je naj bitnije da budeš čovijek.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000