12 kuca - XII kuca - dvanaesto polje

• Odgovora: 70
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: 12 kuca - XII kuca - dvanaesto polje
« Odgovor #30 poslato: 21:33:23, 30.Okt.2010. »
Naravno da ima, ali kako vreme odmiče to astrološko telo počinje da deluje i na naredno polje karte.
hvala

*

Van mreže kattja77

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #31 poslato: 00:34:27, 30.Dec.2010. »
Da li moze neko da mi odgovori na ovo pitanje ? Bila bih mu mnogo zahvalna :) Ako mi je vladar 7 kuce  (venera) otisao u 12 kucu , da li to znaci da cu ja svog muza upoznati u bolnici? Unapred hvala :*

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #32 poslato: 12:16:53, 30.Dec.2010. »
Da li moze neko da mi odgovori na ovo pitanje ? Bila bih mu mnogo zahvalna :) Ako mi je vladar 7 kuce  (venera) otisao u 12 kucu , da li to znaci da cu ja svog muza upoznati u bolnici? Unapred hvala :*
Mnogo toga jos treba uzeti u obzir, zato vam preporucujem da uzmete u obzir aspekte prema toj Veneri...  dispoziciju, poziciju...  itd.
Jedna od mogucnosti moze biti to sto ste napisali ali to je osoba koja je veoma vezana za svoje radno mesto... Onda vladar sedme u 12. kuci moze doneti neku bezizlaznu situaciju u braku, partnerstvu, ugovoru...  isto tako moze oznacavati da ce ti vi biti sa nekom osobom a da ce neke okolnosti prouzrokovati da se vise puta osecate usamljeno...  takodje to moze biti znak neke znacajne veze koja se odvija u tajnosti...  ili da na neki nacin sebi uskracuje nesto na planu braka, veze, partnerstva...   kazem opet sve zavisi jos od mnogo faktora iz natalne karte...

*

Van mreže kattja77

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 16:58:58, 01.Feb.2011. »
Mnogo toga jos treba uzeti u obzir, zato vam preporucujem da uzmete u obzir aspekte prema toj Veneri...  dispoziciju, poziciju...  itd.
Jedna od mogucnosti moze biti to sto ste napisali ali to je osoba koja je veoma vezana za svoje radno mesto... Onda vladar sedme u 12. kuci moze doneti neku bezizlaznu situaciju u braku, partnerstvu, ugovoru...  isto tako moze oznacavati da ce ti vi biti sa nekom osobom a da ce neke okolnosti prouzrokovati da se vise puta osecate usamljeno...  takodje to moze biti znak neke znacajne veze koja se odvija u tajnosti...  ili da na neki nacin sebi uskracuje nesto na planu braka, veze, partnerstva...   kazem opet sve zavisi jos od mnogo faktora iz natalne karte...
Hvala :))

*

Van mreže DreamyGirl991

• *
  • 65
  • 1
  • * Viva la Vida *
« Odgovor #34 poslato: 14:19:14, 12.Feb.2011. »
Wrh 12e kucice u Strelcu,wladar Jupi u Lawu u 8oj,mislim da mi je to donelo zanimanje za astrologiju i zelju za duhownim razwojom,kao i to da wecina mojih tajni na kraju bude otkriwena jer je ipak Strelac taj koji swe otkriwa pa ne umem da sakrijem nista od drugih  :D :D :D
Welik je onaj čowek koji nije izgubio srce deteta. . . :)
Natalna karta

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #35 poslato: 18:44:45, 12.Sep.2011. »
Jako mi je važno, ako može neko da mi odgovori, koje ustanove se vezuju za 12 polje, znam ludnice, bolnice, zatvorene prostorije, ALI KADA PIŠE I SOCIJALNE USTANOVE, može LI SE TO ODNOSITI I NA OSIGURAVAJUĆE KUĆE???? Puno hvala unapred, jako mi je hitno

*

Van mreže ZzZz

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #36 poslato: 20:27:55, 12.Sep.2011. »
...koliko znam vezu se sve drzavne ustanove...pored navedenog

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #37 poslato: 21:48:27, 12.Sep.2011. »
Hvala puno  :) , nadala sam se potvrdnom odgovoru, pozdrv  (mah:mah)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #38 poslato: 09:17:01, 08.Jun.2012. »
Dvanaesta kuća mi je u blizancima, vladar Merkur u petoj kući, eto meni još jednog pokazatelja tajnih i neostvarenih veza, mislim da mi se cijela natalna vrti oko toga :(

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #39 poslato: 15:16:26, 19.Jun.2012. »
Dvanaesta kuća mi je u blizancima, vladar Merkur u petoj kući, eto meni još jednog pokazatelja tajnih i neostvarenih veza, mislim da mi se cijela natalna vrti oko toga :(
Da li si imala neku vezu da je počela poznanstvom preko interneta?
(Merkur vladar 12. u konjukciji sa Suncem iz treće)
Ego, ponos ili karakter mogu da iskidaju ovako započetu vezu...

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 8 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000