Roditelj me bije

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Belladonna

• *
  • 79
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Roditelj me bije
« Odgovor #10 poslato: 20:28:41, 30.Mar.2009. »
ima raznih roditelja, ja znam jednog koji, ako mu zena ne stavi na sto klopu i sipa u tanjir pravi frku.
Tako pravi i deci frku svakog dana. Njegova deca moraju da ustaju svakog dana u 6.30 am bilo radni dan ili ne, eto cisto tako, da ne spavaju.
Crnogorac covek, takav je njegov tata sa njim bio-tako i on sa decom, a deca istraumirana do zla boga.

A otac jedne moje drugarice je takodje napravio skandal na nekom okupljanju, u fazonu, zasto je zena prvo krenula da sipa nekom drugom corbu u tanjir, a ne njemu, bio je u fazonu: zeno al te ceka gajtan po g...ci veceras zbog ovoga.

Ne mora da znaci da tip pravi frku. Mozda mu je cale preterano ambiciozan ili strog.

Fax ili posao i taj nek bega iz kuce.

http://www.imagebam.com/image/53ae4d33728980
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #11 poslato: 17:59:06, 01.Apr.2009. »
Samo u tim situacijama ne znas da li da se hvalis ili zalis ???

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #12 poslato: 20:42:41, 03.Apr.2009. »
ili da se pravis da ne cujes kao ja kuci sto je tesko ako nemas dobre slusalice :D

*

Van mreže Belladonna

• *
  • 79
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 21:39:46, 03.Apr.2009. »
ili da se pravis da ne cujes kao ja kuci sto je tesko ako nemas dobre slusalice :D

ja sam svoje nabavila na vreme ;D
http://www.imagebam.com/image/53ae4d33728980
"Predana je bila toliko bludi, te ozakoni strast koja je svlada, da je zbog toga niko ne osudi"...Dante Aligijeri-Pakao

*

Van mreže ruza

• *
  • 68
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 17:18:12, 04.Apr.2009. »
:D
Život ima onaj smisao koji mu mi damo.
Jovan Dučić, srpski pesnik

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 22:47:38, 06.Apr.2009. »

Predlozicu mu za slusalice nego ako predje sa vike na tepanje ima i slusalice da mu unisti  :D

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 22:37:46, 19.Apr.2009. »
 Niti je normalno da ga tuče niti se batinama išta riješava,a jednako je nenormalno da to neko trpi. Nema te besparice,nema tih neriješenih materijalnih situacija koje treba čovjeka da tjeraju na takav izbor-čekam da završim školu,čekam da se zaposlim....i šta na kraju? Toliko je taj neko trumatizovan da mu mala korist i od škole i od posla.Najvažnije je da je čovjek zdrav,a u tim okolnostima ja ne vjerujem da je to zdravlje moguće sačuvati.Uvijek ima rješenje,samo nas neki naši strahovi mogu spriječiti da ga vidimo u datom trenutku.Treba samo vjerovati i naravno raditi na riješenju

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #17 poslato: 23:29:15, 19.Apr.2009. »

nemam problema sa batinama ali imam sa drekom
zato sam i kupio one slusalice  :D
nisam planirao da posebno zivim jer shvatam da je to opet svakodnevnica delimicno
nemam traume ali taj njegov drug sto pije batine verovatno ima   :;

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #18 poslato: 14:28:42, 20.Apr.2009. »
Kod njega postoji malo ta povucenost ili ubivenost zbog tih stvari primecuje se ali nije nista katastrofalno

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #19 poslato: 12:50:32, 27.Apr.2009. »
Zlostavljanje dece je prema savremenim koncepcijama posledica nasilja u porodici koje spada u najteže oblike traumatskog iskustva iz detinjstva sa trajnim posledicama po celokupan, posebno emocionalni, razvoj deteta. Forme zlostavljanja dece mogu biti: fizičko, emocionalno, seksualno i kombinovano. Svaka od navedenih formi zlostavljanja ima podgrupe sa ishodom koji ukazuje na neophodnost primarne prevencije, ali i adekvatnih oblika zaštite i terapije kako zlostavljene dece tako i zlostavljača. Savremeno zakonodavstvo posebno štiti zlostavljanu decu, o čemu postoje odgovarajući nacionalni i međunarodni zakonski propisi.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Ovaj članak, ili jedan njegov deo, je izvorno preuzet iz knjige Ivana Vidanovića „Rečnik socijalnog rada“ uz odobrenje autora.

A sad stav i primer iz licnog iskustva...relativno skoro su se iznad mene doselile nove komisije, porodica sa tri cerke negde srednjoskolski uzrast do prva godina faxa. Jedno lepo letnje vece shvatam ja da se desava nesto cudno. Izadjem na terasu, a tamo jedna "lepa" porodicna tuca...otac po svemu sudeci bije majku i povremeno udari i po koju cerku koja pokusa da zastiti majku. Lepo telefon u ruke, okrenem 92...javi mi se jedna ljubazna teta, ja kazem da hocu da prijavim slucaj porodicnog nasilja, teta me pita za adresu i da li je moguce uci u zgradu, objasnim joj proceduru i zahvalimo se jedna drugoj. Deset minuta kasnije stigla su kola sa cika organima, popeli se gore...i to je to.
Da li je prestao da ih tuce ne znam, ali znam da se vise ne cuje....u svakom slucaju resenje na ovaj ili onaj nacin uvek postoji.

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000