Tumačenje natalne karte

• Odgovora: 43
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Tumačenje natalne karte
« Odgovor #20 poslato: 02:40:55, 09.Apr.2017. »
Možda si pogriješio  (mah:mah)

Mislim da bi trebalo da prelistaš prethodne stranice, ovo je tema za aktivne članove i potreban je odredjeni broj poruka kako bi dobio besplatno tumačenje natalne karte. Takodje ukoliko te zanima astrologije imas na ovom pdf- u tema na kojima bi mogao da "sakupiš" potrebne poruke i kasnije dobiješ tumačenje a usput proširiš znanje iz astrologije, možda sam dodješ do nekih odgovora.  :flowers:

*

Van mreže Sabinaaaaa

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #21 poslato: 22:35:01, 15.Okt.2017. »
Mene zanima nesto o zaposlenju koji poso bi mi odgovarao i mozda koji znak.ja sam inace jarac podznak rak...Sunce,Merkur,Saturn,Uran i Neptun u jarcu a sve to u sestom polju vrh seste kuce u strelcu...onda jupiter u raku,hiron u raku i ceres u blizancima sve to u 12 polju vrh 12 kuce u blizancima i mars,pluton i juno u petoj kuci vrh pete u skorpiji.inace rodjena sam 22.12.1989 u 17:40h Beograd

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #22 poslato: 19:05:43, 22.Jan.2018. »
Oh koliko puta se ja vraćam na ovaj forum  :)
Ja u astrologiju nisam nikada verovala i nije me interesovalo, do skoro... Sada bih da iskoristim to pravo na tumačenje natalne, baš bih volela da čujem.
Sada me interesuje karijera, ali što konkretnije ako je moguće... Znači ako ću biti uspešna, kako/koliko uspešna, jer uspešnost je relativan pojam.
Rođena sam 6.2.1991. u 8:25 ujutru, u Beogradu.
Hvala ti unapred!  :mig:

Poštovana,

Natalna karta je potencijal. Kako i koliko ćete ga iskoristiti zavisi od mnogo čega. Istovremeno, oni koji očekuju što konkretniji odgovor moraju izaći sa što konkretnjom situacijom u kojoj se nalaze... da vidimo kojim ste putem krenuli, kakve su vam raskrsnice i znaci na raspolaganju...  što bi u ovom slučaju značilo..  stepen obrazovanja, trenutni status vezan za zaposlenje, o kakvoj je firmi reč, kakva je situacija u toj firmi ili za koju firmi se konkuriše...  da li su već postojale neke prepreke i odskočne daske...  tek tada mi možemo davati još konkretnije odgovore...

Kao mala sigurno ste bili osoba koja je bila obuzeta kreacijama i maštom koja je uključivala to kako ste vi neka poznata osoba na položaju. I to osoba koja je na taj položaj došla zbog svojih skrivenih talenata i vizije, prvenstveno svojim zaslugama. Sebe ste tada videli kao jednu popularnu, uspešnu i omiljenu osobu kod drugih.
 Kako je prolazilo vreme vaši stavovi se menjaju pa vi sebe vidite kao osobu koja će sebe ostvariti ako nešto stekne, ako može da potroši onoliko koliko joj je potrebno uz to da ostvari napredak u karijeri, ali da sebi priušti bogata i skupa zadovoljstva koja se graniče sa rečenicom "život u raju".

Vaš zadatak kako biste napredovali jeste da budete kreativni, maštoviti, jedinstveni, usmereni na spoj inovacije i tradicije. Vaš početak karijere će biti takav da ćete dobiti posao uz pomoć nekih ljudi na položajima...  medjutim napredovanje i novac ćete tu teže ostvariti jer je vaš posao negde u drugom planu... vi ćete teže dolaziti do izražaja. Možda čak i posao u suprotnosti od onog što ste studirali.
 Ipak, početak nekih drugih okolnosti i ideja kod vas je počeo da nastupa ili će brzo nastupiti pa će vaš posao biti usmeren na organizaciju, firmu, ustanovu ili pokret u kome ćete dati sve od sebe i iskazati sve svoje potencijale...  Vaš primarni zadatak će biti da otklanjate greške, brzo pronalazite probleme koji stvaraju zastoj u radu ili pak da pronalazite probleme u sprovođenju nekog kodeksa. Imate dar da kreirate plan, aktivnost ili projekat koji mogu dati dugoročne i efikasne rezultate.

Odgovori:
 1. Vaša karta odiše potencijalom koji daje dobar uvod za uspeh i napredak.
 2. Do uspeha ćete doći tako što ćete upotrebiti ove vaše kvaliete i usmeriti ih na onaj posao koji može stalno davati rezultate.
 3. Korišćenje potencijala iz karte zavisi od mnogo čega.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #23 poslato: 09:32:17, 31.Avg.2018. »

Čekamo vaša pitanja  :flowers:
« Najnovija izmena:: 19:44:24, 22.Apr.2020. TF 2008 »

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 546
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 11
« Odgovor #24 poslato: 15:59:05, 21.Sep.2018. »
30.12.1991,20:15, Podgorica posao?

*

Van mreže fortunebuddy

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Muško
  • fortunebuddy
« Odgovor #25 poslato: 11:43:17, 15.Apr.2020. »
Podaci navedeni u ovoj temi apsolutno su vrijedni. Potpuno sam suglasan s administratorom ako se bilo tko treba konzultirati s administratorom [spam] slobodno napišite tekst.
« Najnovija izmena:: 11:51:21, 16.Apr.2020. Miloš Mi. »

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #26 poslato: 12:18:12, 20.Apr.2020. »
30.12.1991,20:15, Podgorica posao?

Poštovana,

Bilo bi dobro da nam date neke dodatne informacije da li radite, šta radite, šta Vam se dešavalo i gde se stiglo kako bismo dali bolji odgovor i smernicu za dalji napredak u profesionalnoj sferi.

Srdačno,
 TF 2008
« Najnovija izmena:: 20:37:33, 21.Apr.2020. TF 2008 »

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 546
  • 11
« Odgovor #27 poslato: 12:38:13, 20.Apr.2020. »
 Poštovani,

Radim u kladionici. Prije toga sam radila u apoteci. 3 apoteke sam promijenila jer sam dobila otkaz zbog nedovoljnog radnog iskustva. Na pripravnički me nisu nista ucili da ne pričam da su me maltretirale zene.jedva sam izdrzala pakao samo da mi potpisu da sam odradila volonterski rad.Da li da studiram cekam apoteku ili dozivotno da radim u kladionici

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #28 poslato: 21:30:56, 21.Apr.2020. »
Poštovani,

Radim u kladionici. Prije toga sam radila u apoteci. 3 apoteke sam promijenila jer sam dobila otkaz zbog nedovoljnog radnog iskustva. Na pripravnički me nisu nista ucili da ne pričam da su me maltretirale zene.jedva sam izdrzala pakao samo da mi potpisu da sam odradila volonterski rad.Da li da studiram cekam apoteku ili dozivotno da radim u kladionici

Poštovana,

Pre svega, morate znati da svako u nekoj natalnoj poziciji dobije neke prednosti i otežavajuće okolnosti koje treba da prihvati i sa njima se uhvati u koštac kako bi se ostvario na svim životnim poljima. Beg nikada nije rešenje već suočavanje i sa onim manje lepim što smo dobili.

Vi ste osoba brzih misli i reakcija, Vi ste osoba oštrog uma i samim tim da biste posao radili najbolje što znate morate biti motivisani. Ukoliko spolja nema te motivacije morate je Vi sami stvarati jer ste Vi tada najpoželjniji zaposleni svakom poslodavcu.
 Preporučujemo Vam da pokušate da stvorite kontinuitet u radu i da poslovne zadatke ostvarujete pravovremeno i bez tzv. praznih hodova koji se tiču odmora, dekoncetrisanja i motivisanja za bilo šta drugo što nije u vezi sa tim poslom. Budite maksimalno posvećeni i rezultati će biti višestruko veći.

U toku ste perioda koji se tiče retrospektive i analize prethodnog radnog angažovanja. Situacija koja predstoji je još teža nego što je bila, ali Vi sada ozbiljnije i realističnije pristupate poslovnom angažovanju. Potrebno je da skoncetrišete energiju jer rasipanje energije ne vodi boljitku. Pre svega, raščistite sa sobom da li želite da budete akademac i da li Vas to što studirate maksimalno motiviše.

Ukoliko volite da radite u apoteci i možete sebe da vidite zadovoljnom na tom radnom mestu onda treba razmišljati na koji način možete da dođete do nekog radnog ugovora u apoteci i učiniti sve da tamo ostanete.

Nema razloga da doživotno radite u kladionici, to je verovatno privremeno rešenje i dok to privremeno traje uporedo radite na onom što želite podrobno i ozbiljno. Što se tiče predstojećeg perioda poboljšanje će ići postepeno. Vama će se verovatno ukazati i mogućnost da sami budete "svoj gazda" jer ste kreativna i oštroumna osoba kojoj um ne miruje. Imajte na umu i tu alternativu jer Vam je sledeće godine dobar period za samostalan posao i pozitivne promene.

Srećno!

Srdačno,
 TF 2008
« Najnovija izmena:: 21:33:37, 21.Apr.2020. TF 2008 »

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 546
  • 11
« Odgovor #29 poslato: 13:34:33, 22.Apr.2020. »
30.12.1991, 20:15, Podgorica ljubav solo sam vec nekoliko godina?

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000