Sestre bliznakinje ~ horoskop i njihove natalne karte

• Odgovora: 26
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Sestre bliznakinje ~ horoskop i njihove natalne karte
« poslato: 08:39:57, 01.Sep.2009. »
Imam sestru bliznakinju,koja je rodjena samo minut posle mene :) Zanima me kako se tumaci njen horoskop?Ona je inace od mene drugacija i fizicki i psihicki,i radi drugaciji posao od mene.Jedino sto delimo je velika ljubav jedna prema drugoj :zagrljaj:
« Najnovija izmena:: 10:37:03, 01.Sep.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
Odg: Sestre bliznakinje ~ horoskop i njihove natalne karte
« Odgovor #1 poslato: 20:14:07, 01.Sep.2009. »

Imam sestru bliznakinju,koja je rodjena samo minut posle mene :) Zanima me kako se tumaci njen horoskop?Ona je inace od mene drugacija i fizicki i psihicki,i radi drugaciji posao od mene.Jedino sto delimo je velika ljubav jedna prema drugoj :zagrljaj:

Po onome sto sam citala i cula trebalo bi da ona posmatra svoj natal u odnosu na tvoj,tj od tvog treceg polja.Njeno prvo polje je tvoje trece. Pokusaj tako da krenes sa analizom i videces kako ce  (ili bi bar trebalo) da se stvari poklope :D

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 23:25:20, 01.Sep.2009. »
Ja se u to ne razumem dovoljno (*o*)
Ako je nekome tema zanimljiva,slobodno neka kaze par reci o sestri i meni,moj natal je u potpisu...hvala :)
« Najnovija izmena:: 23:29:27, 01.Sep.2009. miss80 »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #3 poslato: 15:13:13, 09.Sep.2009. »
Da li ste jedno-jajčane ili dvo-jajčane bliznakinje?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 21:17:39, 09.Sep.2009. »
Dvo-jajčane bliznakinje...Kao sto sam rekla,potpuno smo razlicite...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #5 poslato: 10:49:07, 12.Sep.2009. »
Citao sam razne pristupe u vezi toga ali nisam imao mnogo primera da bih mogao da imam neki stav.
Jedan pristup je ovaj koji je Kaliopa navela a drugi koji je vrlo interesantan bio za mene je da se vrsi podela jedne natalne ~ odnosno da je jedna natalna za vas dve...

To znaci da bi svaku planetu, polozaj ili aspekt morale da delite. Ostvarenje planete ili aspekta je moguce samo uz obostrani napor. Vi nemate potpuno iste osobine ali jednostavno od svake planete ili aspekte uzecete ponesto. Zajednickim snagama mozete mnogo a pojedinacno mozete malo. Neko ce dobiti jedno a neko drugo u  sustini pozitivni aspekti ukazuju u cemu se slazete a negativni u cemu je potrebno da se same potrudite...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 11:00:32, 12.Sep.2009. »

Uzmete čart rodjenja i to vam je generalna slika vas dve ~ ali : starija bliznakinja je XI polje, dok je mladja bliznakinja III polje u tom čartu  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 21:42:51, 22.Sep.2009. »

Uzmete čart rodjenja i to vam je generalna slika vas dve ~ ali : starija bliznakinja je XI polje, dok je mladja bliznakinja III polje u tom čartu  :)

Šmišo,jel bi mogla malo bolje da mi to objasniš?Pošto mi nije baš jasno zašto je moja XI kuća horoskopa?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 09:38:46, 23.Sep.2009. »
'Vako ~ {ne}pisano pravilo je :

•○• XI polje su starija braća i sestre [jer ondak Asc' je 3 polje od 11polja, jel'?]
○•○ III polje su mladja braća i sestre [to je ono što uvek svi koriste prilikom tumačenja čarta]

Sam Asc' u horoskopu blizanaca po meni lično i uvek sam tako i tumačila, je nekakva "središnja" tačka izmedju njih dvoje / njih dve koja pokazuje generalnu sliku njih kao osoba, ali ipak vladar XI će u 90% slučajeva pokazati "starijeg" a III polje "mladjeg" blizanca.

To bi trebalo da ako se slažeš, odradimo i pokušamo da iz prakse i dokažemo da ovo {ne}pisano pravilo "pije h2o"  ;)

Ja bih to sad rado odradila, ali sam evo već 2 dana {opet} ekstremno loša sa zdravljem, pa iskreno nemam snage da sad trenutno se pozabavim time {s obzirom da su me takvi čartovi uvek fascinirali i oduševljavali zbog svoje posebnosti}

Ti kreni sa analizom, upravo na osnovu ocog pravila i tih razlika izmedju vas dve, a ja kad "sakupim sebe" se vratim pa se "dodam" ako treba  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #9 poslato: 22:34:51, 24.Sep.2009. »
Šmišo,hvala ti i na ovome.Bojim se da je moje poznavanje astrologije na početničkom nivou,pa ne bih ulazila u analizu.Znam da ja u XI polju imam merkura u Raku i Sunce u Lavu(to bi po tome trebalo da je moja I kuća),a sestra Uran u Škorpiji.Mada mogu da ti kažem,ako moj natal stvarno počinje od Saturna u Devici ,ima mnogo stvari u kojima se prepoznajem.Često me ljudi doživljavaju kao hladnu i nepristupačnu osobu,ili jednostavno me ne simpatišu a da nema razloga za to.Ali nisam toliko ni kruta,ni konzervativna...Ne znam šta bih rekla,ja sam neki miks svega toga.
Ne znam baš tačno značenje Merkura u Raku... (*o*)

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000