Idealna mesta po zodijaku

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Idealna mesta po zodijaku
« poslato: 20:41:00, 02.Dec.2014. »
Idealan izlazak za OVNA

Ovna ćete impresionirati ukoliko odete na party koji će trajati do jutra. Dodatne bodove možete dobiti ako imate dobra mesta, posebno u VIP delu. Možete otići i na neki festival, od muzičkih do filmskih. Ovnovi vole dešavanja.

Idealan izlazak za BIKA

Razmislite o laganim izlascima. Idealan bi bio piknik u parku ili izlet. Bikovi su takođe poznati gurmani pa sve što uključuje hranu će ih oduševiti. Biskop je takođe veoma privlačna opcija, jer neće biti pod pritiskom kako moraju razgovarati.

Idealan izlazak za BLIZANCE

Njima nije važno mesto, bitan je stimulativan razgovor. Mogli biste ga izvesti u muzej, a nakon toga u poslastičarnicu, jer će to u njemu potstaći dečju radost. Blizanci vole egzotičnu kuhinju, pa su neobični restorani takođe sigurno dobra ideja.

Idealan izlazak za RAKA

Mirna romantična atmosfera i njihova omiljena hrana će biti dovoljna za potpun uspeh izlaska. Izbegavajte prenatrpana mesta kao što su koncerti i slični događaji.

Idealan izlazak za LAVA

Lavovi vole biti viđeni, ali to morate izvesti na elegantan način. Njih neće impresionirati VIP mestima u klubu, ali će ih oduševiti večera u ekskluzivnom restoranu ili odlazak na cocktail party. Oni cene eleganciju povrh svega.

Idealan izlazak za DEVICU

Devici možete prirediti izlazak u miran i smislen kafić. Ili je pozovite na vožnju biciklom, vožnju rolera ili šetnju parkom ili pored jezera. Ugodno će se osećati na svim kulturnim dešavanjima, posebno literarnim. S njima flertujte suptilno.

Idealan izlazak za VAGU

Vagu morate osvajati na grandiozan način. Vaga ima izraženi osećaj za lepotu, pa ćete ukoliko je odvedete na izložbu pokazati kako imate ukusa. Budite uredni i prefinjeni i zaboravite na zadimljene kafiće.

Idealan izlazak za ŠKORPIJU

Kod škorpije je jedino predvidiva nepredvidivost. Ništa nemojte planirati, a predloge iznosite u trenutku, slušajući šta vam govori. Predložite neku aktivnost, sport ili rekreaciju. Bitno je da bude energična. Sa škorpijom vam neće biti teško iste večeri otići u krevet, ali bilo bi bolje ukoliko biste pričekali nekoliko dejtova, jer će i strast biti veća.

Idealan izlazak za STRELCA

Oni su pravi putnici i ceniće sve ako ih pomerite iz njihove uobičajene sredine. Za prvi izlazak sa strelcem se ne morate osamiti, to može biti i grupni izlazak s prijateljima. Oni cene veoma tuđa mišljenja, pa ćete ih više privući ako ste popularni i zanimljivi u društvu.

Idealan izlazak za JARCA

Jarcima odgovaraju izlasci koji ih obogaćuju na neki način, bilo kulturno, duhovno ili materijalno. Bitno je da budu praktični i korisni. Kod jaraca nije uvek očito da se dobro zabavljaju, pa nemojte odustajati ako steknete suprotno mišljenje. Njima prepustite odluku i nemojte se prvi povlačiti.

Idealan izlazak za VODOLIJU

Vodoliju ćete najbolje upoznati dok je okružena prijateljima. Vole događaje koji imaju svrhu, posebno one humanitarne. Predložite li dobrotvorni rad, ne previše naporan, osvojićete njihovo srce. Za večeru birajte kuhinju na koju nisu navikli ili koju nemaju često priliku probati.

Idealan izlazak za RIBE

Privlači ih sve vezano uz vodu, pa je šetnja obalom vrlo dobar izbor. Ribe su fascinirane duhovnim, pa će se dobro zabaviti na događajima koji nude beg od stvarnosti. Da biste upoznali ribe treba dosta vremena, pa bi idealno mesto za izlazak bilo intimno i mirno okruženje gde možete u miru razgovarati.


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
66 Odgovora
22288 Pregleda
Najnovije: 01:57:12, 24.Jun.2018.
pg crna gora
4 Odgovora
3941 Pregleda
Najnovije: 23:30:33, 20.Nov.2009.
abrakadabra
12 Odgovora
3767 Pregleda
Najnovije: 22:52:54, 21.Dec.2010.
la luna