Tranzit Jupitera

• Odgovora: 134
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Jupitera
« Odgovor #90 poslato: 14:52:32, 04.Jul.2012. »
Jupiter kroz osmu: podrška i sreća...

Sutra cu znati koliko mi se isplati to njegovo tranzitiranje kroz osmu i ima li ista od te podrske i srece  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #91 poslato: 21:08:06, 10.Jul.2012. »
Sutra cu znati koliko mi se isplati to njegovo tranzitiranje kroz osmu i ima li ista od te podrske i srece  ;D
Javi rezultat  :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #92 poslato: 21:45:36, 10.Jul.2012. »
Ono sto me je iznenadilo,cijela situacija se okrenula protiv mene.Nisam to bas ocekivala,upravo zbog ovog tranzita  .Desilo se da je jedna zenska osoba kojoj sam vjerovala umjesala svoje prste i sabotirala situaciju(sto moze da bude simbolika tranzitne Ve kroz 8.).Za sad nista od sretnih okolnosti kakve ovaj aspekt moze da omoguci  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #93 poslato: 19:15:02, 12.Jul.2012. »
Ono sto me je iznenadilo,cijela situacija se okrenula protiv mene.Nisam to bas ocekivala,upravo zbog ovog tranzita  .Desilo se da je jedna zenska osoba kojoj sam vjerovala umjesala svoje prste i sabotirala situaciju(sto moze da bude simbolika tranzitne Ve kroz 8.).Za sad nista od sretnih okolnosti kakve ovaj aspekt moze da omoguci  :)

Mozda trebas jos malo sacekati na pozitivno dejstvo ovog tranzita, jer Ju u istom znaku seta godinu dana, mada je 8. kuca maleficna, pa se mozda prvo ispoljavaju losije stvari (*o*)

Ja vec osjecam dejstvo Ju kroz 12. kucu. Bila sam na plazi na kojoj nikad nijesam do sad bila, udaljavam se od prijatelja, intelektualno sam aktivnija, zatrpali su me poslom sa svih strana i tako :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #94 poslato: 19:30:09, 12.Jul.2012. »
Mozda trebas jos malo sacekati na pozitivno dejstvo ovog tranzita, jer Ju u istom znaku seta godinu dana, mada je 8. kuca maleficna, pa se mozda prvo ispoljavaju losije stvari (*o*)

Ja vec osjecam dejstvo Ju kroz 12. kucu. Bila sam na plazi na kojoj nikad nijesam do sad bila, udaljavam se od prijatelja, intelektualno sam aktivnija, zatrpali su me poslom sa svih strana i tako :)

A joj,kad bi makar doslo do obrta situacije,bas mi je tesko palo.Ali sacekacu jos,mozda ipak bude sanse  ;)
Natalna

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #95 poslato: 21:59:01, 18.Jul.2012. »
Ju mi tranzitira VI poljem, sta da ocekujem?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #96 poslato: 20:09:17, 22.Jul.2012. »
Ju mi tranzitira VI poljem, sta da ocekujem?

Ako si nezaposlena, eto ti odlicne sanse da se zaposlis, ako si zaposlena, onda te ocekuje ekspanzija i sirenje na tom polju, bolje placeni posao, sreca na poslu, mozda putovanje preko posla. Vodices vise racuna o garderoberu, mozda ga i prosiris nekim novim lijepim krpicama. Zdravlje je zasticeno, ali apetit pojacan. Moze doci i do lijenosti i opustanja.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #97 poslato: 11:11:19, 24.Jul.2012. »
A joj,kad bi makar doslo do obrta situacije,bas mi je tesko palo.Ali sacekacu jos,mozda ipak bude sanse  ;)
Ne znam o kojoj situaciji je rec, ali puno puta se desi da ustvari i taj negativan dogadjaj ima neku dobrobit za nas kroz neki period...
Treba sve gledati, ne samo taj tranzit.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #98 poslato: 22:29:12, 24.Jul.2012. »
Ne znam o kojoj situaciji je rec, ali puno puta se desi da ustvari i taj negativan dogadjaj ima neku dobrobit za nas kroz neki period...
Treba sve gledati, ne samo taj tranzit.

U svakom zlu neko dobro  ;)
Samo sto mi to bitno mijenja planove za neki duzi period,mnogo bi mi isao u korist obrt situacije.
Mada opet kazem,jos nije gotovo,sacekacu da vidim sta ce biti na kraju  :)
Natalna

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #99 poslato: 20:08:54, 30.Jul.2012. »
Ako si nezaposlena, eto ti odlicne sanse da se zaposlis, ako si zaposlena, onda te ocekuje ekspanzija i sirenje na tom polju, bolje placeni posao, sreca na poslu, mozda putovanje preko posla. Vodices vise racuna o garderoberu, mozda ga i prosiris nekim novim lijepim krpicama. Zdravlje je zasticeno, ali apetit pojacan. Moze doci i do lijenosti i opustanja.

hvala  :)

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000