Tranzit Jupitera

• Odgovora: 134
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Jupitera
« Odgovor #80 poslato: 20:46:38, 24.Maj.2012. »
Ako tranzitni Ju pravi konjukciju sa kironom, da li treba ocekivati nesto dobro ili lose?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #81 poslato: 13:18:24, 12.Jun.2012. »
Ako tranzitni Ju pravi konjukciju sa kironom, da li treba ocekivati nesto dobro ili lose?
Vidi link: http://www.cafeastrology.com/jupitertransits.html

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #82 poslato: 21:58:13, 12.Jun.2012. »
Trenutno mi tranzitira kroz osmu.Trebace mi srece za ono sto me cega u periodu od 2-3mjeseca,u oblasti posla i studija.Nadam se da ce se isplatiti sto je pozicioniran bas ovdje.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #83 poslato: 08:12:10, 13.Jun.2012. »
JUPITER U OSMOJ KUĆI (uspesan ishod procesa - laka rastava)
SVE OPASNOSTI PROZIVECETE BEZ VECIH TESKOCA. Jupiter vas stiti od kriza i teskih iskustava - od smrti. Pored toga donosi veliki materijalni prosperitet, nasledstvo, stipendije, poklone. Vazno je da vi ne preterujete.

Meni će uskoro da uđe u 12 kuću, dobro je za intelektualni rad i odlazak na mjesta gdje nikad nijesmo bili, pa ću gledat da to iskoristim :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #84 poslato: 10:43:35, 13.Jun.2012. »

Meni će uskoro da uđe u 12 kuću, dobro je za intelektualni rad i odlazak na mjesta gdje nikad nijesmo bili, pa ću gledat da to iskoristim :)

Takodje,to je put ka centru unutrasnjeg bica,spoznavanje sebe,rad na samopouzdanju.Potice izlazak na povrsinu emocija koje su duboko i davno potisnute.Suocavanje sa vlastitim strahovima.Meditacija  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #85 poslato: 11:19:50, 13.Jun.2012. »
Odličan tranzit, naročito mi se sviđa ovaj dio vezan za izlazak na površinu potisnutih emocija, jer su to emocije koje se kod mene zbog imaginarnih strahova, ali i spoljnih faktora i prepreka nijesu mogle ispoljiti na potrebni način. A meditacija je sastavni dio mene, kao i osamljivanje, s obzirom da sam jedno vrijeme vježbala jogu, nadam se da će mi ovaj tranzit dati snagu i volju da nastavim, jer za mene ništa nije bolje za mentalno i fizičko zdravlje od joge.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #86 poslato: 11:26:24, 13.Jun.2012. »
Odličan tranzit, naročito mi se sviđa ovaj dio vezan za izlazak na površinu potisnutih emocija, jer su to emocije koje se kod mene zbog imaginarnih strahova, ali i spoljnih faktora i prepreka nijesu mogle ispoljiti na potrebni način. A meditacija je sastavni dio mene, kao i osamljivanje, s obzirom da sam jedno vrijeme vježbala jogu, nadam se da će mi ovaj tranzit dati snagu i volju da nastavim, jer za mene ništa nije bolje za mentalno i fizičko zdravlje od joge.
Strahovi sa kojim ces izaci na kraj,posto je Jupi tu kao guru,kao duhovni ucitelj. ;)
A meni preko ove moje 8. daje i zastitu u odredjenim opasnim situacijama,u koje bi mogla uspasti zbog neke zenske osobe,buduci da je i Ve tu.Za stipendije cemo vidjeti  ;D
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #87 poslato: 11:56:09, 13.Jun.2012. »
JUPITEROV TRANZIT KROZ 8. KUĆU: Jupiter bi ovde trebao da donese neke promene.....bar neku vrstu transformacije, duhovnu i fizičku regeneraciju, ako ste bilo čime već neko vreme nezadovoljni sada je vreme da to promenite.....Ovu kuću najčešće vezujemo za strast i sex......Jupiter ovde donosi sreću.....regeneracija kroz sex :-))) nije loše zar ne? Mada ovu kuću još češće vezujemo za životne krize, teškoće, neke bolesti.....Jupiter je ovde svojevrsna zaštita... Možda je vreme za neki kredit, ili stipendiju, možda vam je potreban sponzor da bi uspešno završili neki posao, možda je u pitanju (samo) neka pozjamica...ovo je dobar period za to.....ipak ne bi bilo loše i da imate podršku aspekata.....u svakom slučaju ovde je tuđi novac potreban da bi vi bili srećni(ji). Možda dobijete vest o nekom nasledstvu......možda čak iz nekog inostranstva (ne zaboravite i sve bivše republike sada su za nas inostranstvo:-( Možda to o nasledstvu i nije vest, već odavno se nešto kuva ali tek sada je došlo na dnevni red......Oni koji su u fazi razvoda ovo je "povoljan" period......oni drugi koji su to već "obavili" a nisu zadovoljni alimentacijom eto prilike da se tu nešto popravi.....mada je tužna i sama pomisao da tu nešto mora da se interveniše....Svi drugi u srećnim brakovima biće svedoci partnerovih boljih finansijskih dana i prilika....Šta god da je vaša sudbina ovde, ono što vam ja želim je puno strasti.......životne strasti!!!!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #88 poslato: 12:28:40, 13.Jun.2012. »
JUPITEROV TRANZIT KROZ 8. KUĆU: Jupiter bi ovde trebao da donese neke promene.....bar neku vrstu transformacije, duhovnu i fizičku regeneraciju, ako ste bilo čime već neko vreme nezadovoljni sada je vreme da to promenite.....Ovu kuću najčešće vezujemo za strast i sex......Jupiter ovde donosi sreću.....regeneracija kroz sex :-))) nije loše zar ne? Mada ovu kuću još češće vezujemo za životne krize, teškoće, neke bolesti.....Jupiter je ovde svojevrsna zaštita... Možda je vreme za neki kredit, ili stipendiju, možda vam je potreban sponzor da bi uspešno završili neki posao, možda je u pitanju (samo) neka pozjamica...ovo je dobar period za to.....ipak ne bi bilo loše i da imate podršku aspekata.....u svakom slučaju ovde je tuđi novac potreban da bi vi bili srećni(ji). Možda dobijete vest o nekom nasledstvu......možda čak iz nekog inostranstva (ne zaboravite i sve bivše republike sada su za nas inostranstvo:-( Možda to o nasledstvu i nije vest, već odavno se nešto kuva ali tek sada je došlo na dnevni red......Oni koji su u fazi razvoda ovo je "povoljan" period......oni drugi koji su to već "obavili" a nisu zadovoljni alimentacijom eto prilike da se tu nešto popravi.....mada je tužna i sama pomisao da tu nešto mora da se interveniše....Svi drugi u srećnim brakovima biće svedoci partnerovih boljih finansijskih dana i prilika....Šta god da je vaša sudbina ovde, ono što vam ja želim je puno strasti.......životne strasti!!!!
Hvala  ;) Vidjecemo sta ce biti  ;D
Natalna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #89 poslato: 17:20:35, 30.Jun.2012. »
Jupiter kroz osmu: podrška i sreća...

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000