Mesec u Vodoliji

• Odgovora: 33
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #10 poslato: 17:21:05, 23.Okt.2009. »
Mesec je dusa i briga za druge a Vodolija je humanista, pravi prijatelj...   kada se iskombinuje dobije se to o cemu pisemo...

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 14:05:36, 13.Nov.2009. »
Mesec je dusa i briga za druge a Vodolija je humanista, pravi prijatelj...   kada se iskombinuje dobije se to o cemu pisemo...

Slazem se da je humana i pravi prijatelj....Voli da se drugi oslanjaju na nju!

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #12 poslato: 10:52:41, 07.Jul.2010. »
"Otudjenost od ljudi, a tako dobar prijatelj... "....da, ovo je bas tacno.Prave rijeci koje opisuju stanje stvari...

"Ne znam ..nekako... kad mi se npr. neko ne javi par dana..onda mi jako hvali, a kad se javi, reagujem po principu 'a sto ce sad ovaj/ova od mene, sto me gnjave'...."

Eeee, to je i moj problem...  :(   ne razumem  (*o*)

*

Van mreže YOO

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 10:51:59, 09.Avg.2010. »
mesec vladar horoskopa u vodoliji na juznom cvoru u kvadratu sa uranom (dispozitorom):
clanovi porodice kazu mi da sam hladna a prijatelji da sam najtoplija na svetu. puno ljudi me voli, nikad mi nece biti jasno zasto. ako je covek dobar, dacu mu sve sto imam. nije bitno koliko ga poznajem. cesto imam stravicnu potrebu da izadjem napolje i odem u nepoznatom pravcu, pocnem tesko da disem i samo izletim. nisam ustanju da izdrzim dugo na porodicnim okupljanjima. sto se ljubavi tice, nisam bas sigurna da umem da volim. ustvari nemam pojma. jedino sam srecna kad sviram (muzicar sam) i bukvalno moram to da radim svaki dan da bih bila ok sa samom sobom. posebno volim da sviram sa nekoliko dobrih prijatelja. ovaj polozaj mi se cini jako kreativnim, ali i prilicno zatvorenim koliko god to suprotno izgledalo u drustvu. volela bih da imam mesec u raku ili biku i sl, da i ja malo osetim mir.

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • sanchez
« Odgovor #14 poslato: 16:37:57, 12.Avg.2010. »
I ja imam Mesec na 29'Vodolije, slazem se sa gotovo svim shto ste naveli...Drugo, ne znam shta mislite o materinskom instiktu kada je ovako postavljen Mesec... ??? Pitam,jer ja nemam preteranu zelju za osnivanjem porodice i  cesto izbegavam ovakve teme jer me jako plashe i zbunjuju  (*o*). Nadam se da ce se to vremenom promeniti, jer to jeste pomalo sebicno kada malo razmislite... :eusa_shifty:

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #15 poslato: 19:42:29, 12.Avg.2010. »
I ja imam Mjesec na 29 stepen Vodolije. Sto se materinskog instikta tice, pa plasim se i ja pomalo svega toga. Vidim naokolo zene ostaju trudne, radjaju i podizu djecu sa "pola mozga" tj. ne pristupaju tome dubiozno (kao ja ). Kad razmisljam o djeci, sltako je to...imati svoje djete i sve te slatke stvarcice koje idu uz bebu, ali ja nikako da zanemarim i onaj dr. momenat imanja djeteta, a to su : obaveze, brige, pa opet, djeca puno kostaju... tako da je kod mene 'sve u vazduhu'...onako uranski...mogla bih da 'zavrsim' bez dijeteta i da mi bude ok, a mogla bih i da ga imam ...i snasla bih se nekako

*

Van mreže sanchez

• *
  • 24
  • 0
  • sanchez
« Odgovor #16 poslato: 00:39:18, 13.Avg.2010. »
potpuno te razumem...kod mene upravo postoji taj strah da ne bih imala zivaca da ispunim uslove ''prave majke''... tu pristupam , opet onako uranski- ideoloshki.. i mislim da bi mi jako teshko palo kada ne bih uspela da ''savrsheno'' obratim paznju na svaki detalj  :00: Uz to, mnogo vremena provodim u samosagledavanju..vecita borba sa samom sobom a uz sve to onda i dete..?  bebam
bitan detalj je da volim decu i zanimljivo mi je da pricam sa njima onako ozbiljno i da ih analiziram dok se igraju, crtaju i tome sl...ali zelja za svojom  ??? teshko...  (*o*)

*

Van mreže YOO

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 23:37:17, 13.Avg.2010. »
Ja sam konacno pre neki dan priznala sebi da ustvari jednostavno ne zelim da imam dete jer iskreno mislim da nemam potencijal da budem dobra majka. I sta ja uopste mogu da prenesem tom bicu? Za sad mi sasvim ok izgleda takav razvoj dogadjaja.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 18:16:20, 18.Okt.2010. »
Mozda bi se promenila situacija kada biste malo sebe analizirale.
Sta taj Mesec trazi od vas? Da niste u potcinjenom polozaju, da niste u okovima, da uzajamna sloboda nije problem i da partner zadovolji taj intelektualni "momenat".
Tezite ovakvim odnosima (vezama) i sve ce doci na svoje.  :namigivanje:

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #19 poslato: 19:43:31, 07.Jan.2011. »
Eeeee, teeeesko nama majkama sa ovim Mesecom :)

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000