Mesec u Vodoliji

• Odgovora: 33
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #20 poslato: 19:58:00, 07.Jan.2011. »
mnogo volim kad neko ima ovaj Mesec,originalne,nepredvidjive,kreativne,specificne osobe  (e*e)
citao sam i da moze dati visoko celo i izrazene gornje zube?
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • Pol: Žensko
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #21 poslato: 20:23:32, 07.Jan.2011. »
mnogo volim kad neko ima ovaj Mesec,originalne,nepredvidjive,kreativne,specificne osobe  (e*e)
citao sam i da moze dati visoko celo i izrazene gornje zube?

jao, jeste sve to (bar ja)  :D

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #22 poslato: 20:33:31, 07.Jan.2011. »
jao, jeste sve to (bar ja)  :D
to je simpaticno,imas karakterno lice,svaka specificnost je dobra zar ne?  :)

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #23 poslato: 21:19:57, 07.Jan.2011. »
to je simpaticno,imas karakterno lice,svaka specificnost je dobra zar ne?  :)

bolje da me ne vidis, ijaaaao :)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #24 poslato: 23:36:44, 19.Mar.2011. »
Negdje sam procitala da osobe koje imaju Mjesec u Vodoliji, a po struci su ljekari, advokati, savjetnici....najcesce imaju redove i redove onih koji cekaju da dodju na red kod njih, prije svega zbog njihovog zalaganja da pomognu toj osobi, da se zauzmu za nju!
ako je po tome sudeci,moji pacijenti ce bezati od mene.. ;D
meni bi jako prijalo kad bih imao mesec u vodoliji,ali nazalost nemam..a prijalo bi mi iz razloga sto je ovaj mesec definitivno najzanimljiviji,poseban kao i sam znak i moze i od dosadnog znaka napraviti interesantnu osobu,ako je dovoljno jak.. sto se tice zena,znam neke sa ovim mesecom koje su majke,ali im ta uloga uopste ne lezi a sto je najlepse one se zbog toga nesto posebno ni ne strecaju  (e*e) sto je tako vodolijski.. dete koje ima mesec u vodoliji sigurno svoju majku dozivljava kao vrlo specificnu i ludu,ali kao najbolju drugaricu sto je sigurno bolje nego da je dozivljava kao oficira za razliku od meseca u ovnu..e sad,problem nastaje kad zatrazite savet ili pomoc od nje jer ona ni sebi ne ume da pomogne i nece vas uciti kako da se borite za sebe u zivotu,a to je vazna lekcija!  (mah:mah)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #25 poslato: 12:40:53, 20.Mar.2011. »
Ja imam Mjesec na 29.stepenu Vodolije, u 7.polju...eh, ja bi voljela da meni kao budem advokat stoje u redovima :)...ovako, privatno...stoje u redovima, tacnije trebaju me samo kad im lose ide, kad su u depresiji, nerspolozeni jer za svakkog ucinim da se odmah bolje osjeti, podrzim ih, podsticem itd...Ali, iskreno...dosta mi je vise, jer isti ti, kad im je dobro i lijepo , ne sjete  me se tada:(

Ne znam kakva cu biti prema svojoj djeci (jednog dana)...Imam osjecaj da ce imati previse slobode, da cu ih pustati i previse...ne znam...Sto se moje mame tice...ok je ona, s tim da bih voljela da je vise podstrekacki nastrojena, ambicijoznija....jer ako trebam podrsku za neki veci korak, onda tu nedostaje neke energicnosti...

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 02:30:09, 31.Dec.2011. »
Losi roditelji,jer mjesecom tu sad upravlja uran,a sto ce uranu stege obaveze...on bi slobodu,drustvo,a sad tu djeca ...obaveze...dace im pare samo da ga ostave na miru.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 18:20:46, 03.Jan.2012. »
Nema tu pravila jer ima tu jos faktora koje treba analizirati.
Mesec u Vodoliji nekad ukazuje i na ljude koji su u drugarskom/prijateljskom odnosu sa svojom decom itd.
Sve zavisi...

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #28 poslato: 19:54:56, 12.Apr.2013. »
Prijateljski nastrojeni, inteligetni, vidoviti, nepredvidljii, neobični, zanimljivi (s njima niad nije dosadno), ima dosta astrologa sa ovim položajem mjeseca, privuče ih inteligentna osoba.. sve ovo onako uopšteno, po meni lijep položaj mjeseca :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #29 poslato: 15:09:05, 14.Apr.2013. »
Mjesec u vodoliji - živčana duša. 
Ovo je jako veseo Mesec...ovo je nepredvidljiva dusa koju retko ko razume...Ovo je astrolog u dusi:) Sa njim nikada ne znate na cemu ste i kakva Mu je sledeca reakcija....ponekad imam osecaj da ni on to sam
ne zna...Pun ideja, zbog kojih mu se danas smejete jer su nerealne, ali veoma verovatne u buducnosti....al ovaj Mesec, ne haje mnogo za tudja misljenja.... Drustven, veseo,voli da prica viceve,zbija sale,pravi nezgode....samo da se nesto desava, samo da "izokrene" dan....Ovo su ljudi koji sve vole drugazije od normalnog, pa tako su najcesce nocu budnu, a danju spavaju, vole kompjutere,zvezde i sve sto ima veze sa elektronikom...Ovo si vizionari koji cesto idu ispred vremena...bar za 20.god unapred....Vole da zive u potkrovlju, da imaju terasu sa koje mogu da posmatraju zvesdano nebo....vole sirinu, prostor, vole osecaj slobode...Pomalo nervozni i ne drzi ih mesto i samo da ih niko ne tera da rade po sablonu....Vole da prave iznenadjenja,da sokiraju okolinu...samo zato jer ih to zabavlja....Ovo su fenomenalni drugari...Mnogo poznanika, a malo pravih prijatelja....Veliki usamljenici ....Mnogu ljudi uvek oko njih, a oni u dusi tako sami i neshvaceni...

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000