Mesec u Vodoliji

• Odgovora: 33
Stranice: « 1 2 3 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Mesec u Vodoliji
« Odgovor #30 poslato: 13:54:45, 12.Apr.2014. »
mnogi ljudi koje poznajem sa Mo u Aqu znali su svojoj deci dati mnogo bolji savet nego npr roditelji sa Mo u Le ili Can, oni vide dalje i šire i decu ne sputavaju, dopuštaju deci da se socijalizuju i bore za sebe na miran način.. ja ću svom detetu reći da kida i da se bori do iznemoglosti, ali to nije pravi savet, dete će postati zatvoreno i sumnjičavo prema ljudima i previše, zato mi se dopada stil Mo u Aqu koji ima tu dozu osećaja za lep život i mećuljudske odnose  ;D a loših roditelja ima u svim kombinacijama generalno... tačnije, važniji je Mo deteta, jer će majka biti onakva kakav je Mo deteta bez obzira na njen... znam ženu sa Mo Ta, sa ćerkom Mo Sco i bez obzira što je ta žena za sve ok, prema njoj nije.
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 12:44:05, 26.Apr.2014. »
Bas citam za Mo u Aq-zanimljivo  bas jedna osoba u mom okruzenju ima taj Mo....

Sta biste rekli za Mo u Aq na 0 st pravi  0 aspekt sa Sa i  isto tako Mo  je   u  sekstilu  sa Ju , So i retro Me

Da napomenem osoba izgleda stidljivo, povuceno iako je drustvena, humana, zanimljiva i itekako lijepa ...zanima me sta bi dalo toj osobi povucenost, stidljivost,ne voli previse iskazivati osjecanja

Vidim da ste pisali za Mo u Aq da voli da ima svoj prostor... pa se uklapa u tu sliku, deinitivno vrlo specificna osoba a sto se tice  fizickog izgleda -lica- bas je klasicna ljepota, prije bih rekla klasicna ljepota Ca i malo Sa- tamniji tip osobe nego neobicna ljepota Aq  ... posto je nultom stepenu, pojacava li osobine Aq ili poprima malo i osobine Ca? vl. Aq- Ur u Jarcu  pravi 90 sa So

To sto ima Mo 0 Sa- rekla bih da ima trajna, ozbiljna osjecanja... u sekstilu sa Ju- pravednost , velikodusnost, moralnost a sekstil sa So- Mo i So- majka i otac i skladan porodicni zivot ili spoj muskog i zenskog dijela dobro izbalansiran...
« Najnovija izmena:: 13:08:01, 26.Apr.2014. tinkerbell »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #32 poslato: 01:18:37, 29.Apr.2014. »
Citat
Da napomenem osoba izgleda stidljivo, povuceno iako je drustvena, humana, zanimljiva i itekako lijepa ...zanima me sta bi dalo toj osobi povucenost, stidljivost,ne voli previse iskazivati osjecanja
Položaj Mo u vodoliji daje osobi da je društvena, humana, zanimljiva- Ur,  itekako lijepa takodje vodolija jer je ovo najljudskiji znak, opet ima tu konjukciju sa Sa i ona je stidljiva, povučena kako si navela jer ga i Sa boji, taj sekstil sa Ju uvećava humanost, opet taj Mo je u vodoliji naglašava društvenost jer je Mo u vodoliji po sebi društven..
Citat
deinitivno vrlo specificna osoba a sto se tice  fizickog izgleda -lica- bas je klasicna ljepota, prije bih rekla klasicna ljepota Ca i malo Sa- tamniji tip osobe nego neobicna ljepota Aq
vjerovatno ovdje Sa igra ulogu, suvladar vodolije.

*

Van mreže tinkerbell

• **
  • 299
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 15
« Odgovor #33 poslato: 11:23:59, 29.Apr.2014. »
Djevice hvala ti na komentarima  (e*e), gleduckala sam kartu od te osobe i posmatrala sta bi to dalo takvu stidlivost iako je tako drustven i zanimljiv....znaci zbog Sa je stidljiva osoba.... pa da , meni licno se svidja recimo kad Mo ima neki dobar aspekt sa Sa jer to mi ipak govori da su mu postojana osjecanja.... mada nezgodno je da se takva osoba otvori ali ajde sta bi sada ne moze sve biti idealno ;D

Stranice: « 1 2 3 4

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000