Mesec u Jarcu

• Odgovora: 44
Stranice: 1 2 3 ... 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Mesec u Jarcu
« poslato: 15:11:30, 15.Mar.2009. »

Mesec u Jarcu

premalo strasti,hladno srce,nije za drustva,vise za zrtvu,izucavanje proslosti, stan u polju,manjka humor,ambicije vece nego akcija,nezno zdravlje, ne saoseca,a ovde mesec 90 saturn=ruzan,lakom,los brak,a mesec 120 saturn= marljivost. u drugim nepovoljnim aspektima mesec ovde znaci:bez srca,skrt, neprijatan javni polozaj,bolest nogu

autor: dupor

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
Odg: Mesec u Jarcu
« Odgovor #1 poslato: 13:09:11, 16.Mar.2009. »
Kazu da su osobe sa mesecom u jarcu obavezno uspesne (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 13:59:41, 16.Mar.2009. »
ali ako su losi aspekti malo teze ce mesec u jarcu dati uspeh ako se osoba debelo ne potrudi :D

*

Van mreže ruzica

• *
  • 29
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 17:01:21, 18.Mar.2009. »
Mesec u jarcu bi po opisima bio da nema osecanja, ja bih tu vise rekla da ih ima ali ne zna da ih pokaze ili prikaze na pravi način. Možda bi pre puko neko da kaže šta oseća. Mesec u jarcu ne voli da se druži jer ne zna da se opusti, nema tu smeha, priča o siromaštvu, majka koja ima težak život,uzda se u svoj rad, a dobija vrlo malo, opet zavisi i od saturna da li ima teške apekte ili lakše.

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #4 poslato: 10:09:18, 21.Mar.2009. »
Mesec u Jarcu

kljucna rec - emocionalna rezervisanost

Zelite da vas priznaju za mocnu i vaznu osobu.Emocionalno ste preosetljivi i istovremeno kriticki nastrojeni prema drugima , medjutim , onda kad ste zainteresovani ili angazovani, neumorni ste i  puni ste razumevanja.
Mesec u Jarcu je u egzilu , u opziciji sa toplim Rakom, sklonim negovanju drugih.Ovaj lunarni polozaj naglasava rezervisanost i hladnocu. Stidljivi ste i nesigurni kada je rec o vlastitoj vrednosti, imate mnogo podsvesnih strahova i mozete biti preosteljivi u odnosu na stvarne ili imaginarne opasnosti. Nastojite da opravdate svoje postojanje tako sto delujete naglasavajuci licno dostojanstvo i tako sto ispoljavate ogromnu ambiciju za postizanje uspeha. stoga niste ni istinski saosecajni i emotivni.
Vas um brzo reaguje na culne opazaje , ali to cesto cini ljutito i neprijateljski . Ovakav lunarni polozaj daje ljude fanaticnih i opsesivnih ideja.Takodje moze dovesti do melanholicne sklonosti ka mracnim mislima ..
Vise od ijednog drugog polozaja , ovaj polozaj meseca ce reagovati na ostali deo horoskopa. Kvalitet trezvenog osecaja koje ima Mesec u jarcu moze preuzeti ono najbolje iz horoskopa ukoliko postoje dobri aspekti ili ono najgore ukoliko postoji mnogo izazovnih aspekata. Ukoliko su aspekti dobri , to svedoci o sposobnosti za rukovodjenje i upravljanje. Teski aspekti cesto dovode do manjka stvaralcke energije , mada su vam ambicije velike. Ako ne naucite kako da kontrolosete ovakav polozaj , mozete biti skloni alkoholizmu, predati se u zadovoljavanju nezajazljivih apetita ili zadovoljavanju sracunate potrebe za osvajanjem vlasti po svaku cenu, ne vodeci racuna ni o kom drugom. Lako sticete neprijatelje , bez obzira da li to zasluzujete ili ne, i to moze naneti stetu vasem ugledu.
Oprezni ste kada je rec o novcu, trezveni i prakticni. Ove osobine mogu preci u ekstrem, sto dodvodi do preteranog opreza i skrtosti. Treba da razvijate srdacnost i neznost i morate nauciti da ce vam, ako drugima dajete ne ocekujuci nista zauzvrat , to doneti vece zadovoljstvo i ispunjenje nego ukoliko drugima neprestano postavljate stroge zahteve. NA poslu ste marljivi , zahvaljujuci svojim istrajnim naporima mozete preuzimati odgovornost i doci do viskog polozaja.
Zene sa Mesecom u Jarcu skone su melanholiji i cesto osecaju nesto nalik "Mene niko ne voli". Muskarac sa ovakvim lunarnim polozajem trazi partnerku koja c emu pomoci da ostvari svoje drustvene ambicije , koje ce dobro voditi udobno domacinstvo i paziti na porodicne finansije.

ALI,SVE ZAVISI,KAKVE ASPEKTE PRAVI,DA LI JE U IZGONU,DA LI JE JAK I TAKO TO......... ;)

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 12:52:40, 05.Apr.2009. »
dobar tekst i ima dosta istine :)

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 00:16:17, 27.Apr.2009. »
Jedna moja jako dobra prijateljica ima veoma tesku poziciju MO na 26' Jarca u 3k, napadnut kvadratom  koji na njega pravi stelijum iz 12k SO0PL(u Vagi)0SA u Skorpriji...dakle, kvadriran od strane Sunca, dispozitora i Plutona, pa jos 12k...

Njen mentalni sklop se dosta poklapa sa vasim opisima - vrlo je suzdrzana, kruta, tvrdoglava i nekako, za mene sa dosta planeta u Strelcu i Mo u Vodoliji, previse ogranicena i racionalna...uvek kada pricam sa njom o ciljevima u zivotu, snovima, ona me nekako ubije u pojam -  ja nekako verujem da je sve moguce ako dovoljno jako zelis i radis na tome a ona je veliki cinik i pesimista koji me uvek(a da to ne zelim, niti je preko potrebno) spusta na zemlju...po njoj se dobre stvari uvek desavaju drugima, ne i njoj!

Iskreno, u drustvu(ne i meni, ja je volim, ipak mi je to stara prijateljica ;)) bas i nije omiljena jer se postavlja kao da je iznad svih, onako nadmeno i snobovski kao sto to samo jarcevski Mo moze...

eto, to su neka moja zapazanja u vezi sa MO u Jarcu...poznajem jos par ljudi sa ovom pozicijom i definitivno je prva asocijacija - hladnoca!

*

Van mreže capri

• *
  • 99
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 00:18:18, 29.Apr.2009. »
 Mjesec u Jarcu svakako nije pregršt emocija na dlanu i na uvid svakom ko želi vidjeti ima li ih ili ne.Ja sam vlasnik te pozicije,ali ne treba zaboraviti da je Jarac kardinalni znak,zemljani.Kaže se postojan ko zemlja....to su emocije koje teže postojanosti i održanju takvog stanja a hladnoća je privid kojim se one čuvaju samo za one koji su dovoljno strpljivi  i mudri da se zagledaju ispod površine.Mjesec u Jarcu ne voli emotivne turbulencije,on želi emotivnu stabilnost i hladnoća koju pokazuje je odbrambeni štit od svih onih koji imaju drugačije poglede na takvu stvar.A dozvolite treba vremena ovoj poziciji Mjeseca da stekne takvo povjerenje da se usudi pokazati svoje emocije jer je ovaj mjesec razuman u toj mjeri da zna da su emocije Ahilova peta svakog organizma.

« Odgovor #8 poslato: 16:19:26, 06.Maj.2009. »
Ja sam covek  :) koji ima mesec u jarcu na 28stepeni koji se nalazi u 4 kuci i ima sekstil sa saturnom u ribama, kvadrat sa merkurom u biku u 7 kuci i sekstil jupiter u raku u 9 kuci.
Emotivno nisam hladna no nisam nestabilna. Imam 3 dece i supruga i mnogo ih volim. Emocije ne pokazujem javno jer mi je to neozbiljno no sigurno da se moji bliznji uvek mogu osloniti na mene.
Moja majka i ja nemamo dobar odnos. Bog mi je svedok da sam se trudila i sve cinila ali nikada nisam ni zrnce ljubavi dobila od nje...svejedno ja je volim i brinem se za nju kao za svoju decu.
Uspesna...jesam , radim muski posao i imam debele zivce. Tesko je mene da izbacis iz takta, ali ako izadjem iz koloseka svi beze od mene...Puknem kad vidim da neko maltretira decu i zivotinje...to me strasno nervira. Volim duhovne stvari, obozavam Hrista i znam ceo njegov zivot i divim mu se i postujem ga, trudim se da zivim po njegovoj devizi: Sto nevolis da se tebi cini ne cini ni ti to drugom.
Ovaj moj mesecak mi je doneo neverovatno jako i dugotrajno trpljenje i izdrzljivost u prvom braku. Verujte da sam izdrzala i ostala normalna strasnu torturu a da niko nije znao da trpim, hvala Bogu moj prvi muz ( dupla vaga) pobegao sa mladjom cicom i spasio me od takvog zivota.Inace njegov saturn i moj mesec su bili u egzaktnoj konjukciji pa je i zato taj teski karmicki odnos dugo trajao.
Imam malu cerkicu rodjenu u znaku jarca ( podznak rak 5 stepen) i sa njom se lepo slazemo. Uvek sam volela zene jarceve i imam prijateljice sa kojima se druzim 20 godina.
Moja slaba tacka su moje hladne noge i dosta cesto zbog slabe cirkulacije moram deblje da se oblacim. Nisam ugrozena iako imam slabiju cirkulaciju jer se bavim vezbanjem a i i mam  jaku dobru moc regeneracije i oporavka.

« Odgovor #9 poslato: 16:00:42, 09.Feb.2010. »

moje dete ima meseca u jarcu ,pa se ja pribojavam da ne bude hladna i previše rezervisana .

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&rs=3&btyp=w2gw&cid=hp2fileLvt32J-u1260799865&nhor=1&go.x=17&go.y=3&go=Go

Stranice: 1 2 3 ... 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000