Omiljena planeta ili aspekt u natalnoj

• Odgovora: 55
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Omiljena planeta ili aspekt u natalnoj
« Odgovor #30 poslato: 22:50:09, 14.Jul.2010. »
sigurno imam i dosta losih aspekata, al ono sto ne znam to me i ne boli ;)

Perla otici cu malo u off  :-[  ;D ali i ti losi aspekti su dobri (znam po sebi, nekad imam mnogo vise koristi od njih nego od trigona i sekstila, zato su mi i omiljeniji kvadrati i opozicije, konjukcije sa maleficima), jer pokrecu osobu na pokret, akciju, borbu u zivotu, ne bi bilo zanimljivo da sve ide lagodno, bez izazova i uzbudjenja...

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #31 poslato: 13:14:13, 17.Jul.2010. »
Hej zato se ja ko vojskovodja naoruzam kad nesto hocu :D  za sve se moram boriti, posebno za slobodu, roditelji me ugusise, ne mozes ovo ne mozes ono...poludih sa njima, onda prijatelji, i oni su mi malo posesivni, ponekad malo vise...a i momci drama ljubomorni i posesivni, tako da mi nije lako, cijeli se zivot borim za svoju slobodu, zato mi je puno ljepse kad sam sama, nema ko da me smara ;D meni se svidja moj karakter, znam da se nosim u razlicitim situacijama...a mislim da dosta ima veze sto imam opoziciju Sunca i Mjeseca, onda mi i Merkur i Venera prave opoziciju sa Saturnom i Uranom...ma nije lose, da se ovo poboljsati... ;)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #32 poslato: 12:10:00, 01.Jun.2012. »
Ja volim moj aspekt Ur0Ju u šestoj kući, neočekivani obrti na poslu sa srećnim krajem :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #33 poslato: 15:26:05, 01.Jun.2012. »
Mo0Pl u Sco,na Asc  :t2715: Daje nevjerovatnu dubinu psihe,koliko god ju cinio predisponiranom i osjetljivom,narocito naglasen na Asc.Licno,mom natalu je bas trebao takav aspekt,da pobije malo ovog krutog Saturna  ;) Pl generalno kod mene pravi jako dobre aspekte,kao i Mo,tako da se ne mogu odluciti vezano za planetu.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #34 poslato: 15:17:05, 07.Jun.2012. »
omiljen ti je pl0mo ali ne bi trebalo...razumem sta ti je tu zanimljivo,ali i koliko je tesko nauciti ziveti s njim..srecom nije ti na asc ;D

ja volim me120mo,me120pl,ve0ma

podsecam vas da su konjukcije tvrdi aspekti,u vasim sl tvrdo nepovoljni
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #35 poslato: 15:28:17, 07.Jun.2012. »
Ako su konjukcije tvrdi aspekti uvijek, onda ja u natalnoj imam više tvrdih nego mekih, šest konjukcija i tri kvadrata, kuku lele :D

Mislim da je uvije loša konjukcija dva malefika, ali ako je u konjukciju uključen benefik, to može malo ublažiti situaciju, ali konjukcija dva benefika može biti vrlo dobra...

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #36 poslato: 15:40:05, 07.Jun.2012. »
u tvom slucaju,pozitivno ce biti za simboliku Urana,ali za sve ono u simbolici Ju nije dobro..;D

*

Van mreže Griffon

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #37 poslato: 15:54:03, 07.Jun.2012. »
Ja sam obozavala Pluton, najvise jer sam na geografiji ucila o njemu pa mi je on bio nekako sam, usamljen, odbacen, tada je bilo ono da vise nije planeta, ja plakala, pa kako.. Strasno. I onda kad meni PL retrogradan u Skorpiji. Pa sam isplakala to.. Venera mi je uvek bila zanimljiva, Jupiter i Saturn zbog onih prstenova, uf, fascinantno nesto. Ali kad pogledah moju kartu, razocarenje! Ja ne mogu da nadjem nijedan dobar aspekat uz pomoc kojeg cu razbiti one lose aspekte. Jedino mozda sekstil JU i MO, pa mislim da mi to daje naklonost ka bebicama, decici, vooolim ih, imam jednu smizlu kod kuce, gusi me, davi me, skace mi po nervima ali je volEm! Uvek ja delila neku pravdu medj' decama, objasnjavala im sve i svasta i slicno.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #38 poslato: 16:52:15, 07.Jun.2012. »
omiljen ti je pl0mo ali ne bi trebalo...razumem sta ti je tu zanimljivo,ali i koliko je tesko nauciti ziveti s njim..srecom nije ti na asc ;D

ja volim me120mo,me120pl,ve0ma

podsecam vas da su konjukcije tvrdi aspekti,u vasim sl tvrdo nepovoljni

Licno,kod mene se nije ispoljio tako lose.Intenzivirane su neke stvari i preosjetljivost je naglasena,ali donio mi je dosta dobrih stvari,pored toga.Ako cemo gledati tako,vjeruj da mi je mnogo  veca muka ovaj ukljesteni stelijum i to sto mi rezultat apsolutno svega sto radim dodje jedno sto godina kasnije :roll: Ubija u pojam  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #39 poslato: 17:56:34, 07.Jun.2012. »
za to se slazem ;) tebi kao da je sve u 12 kuci zbog njega

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000