Dogadjaji u Ukrajini

• Odgovora: 116
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
  • Pol: Muško
Odg: Dogadjaji u Ukrajini
« Odgovor #70 poslato: 23:38:19, 23.Jul.2014. »
Putin je optužio Ukrajinu za pad ''boinga 777.''
Ruska vojska tvrdi da je jedan ukrajinski avon bio u blizini ''boinga 777'' kada je on pao.
Сухој Су-24 - mada ja mislim da je sa zemlje oboren...

*

Van mreže pallmall

• 1 536
  • 22
« Odgovor #71 poslato: 01:52:55, 24.Jul.2014. »
Meni je najčudnije što se Malezijske vlasti još uvek nisu zvanično oglasile tj. na čijoj strani će da stanu...to je pitanje...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #72 poslato: 13:35:00, 25.Jul.2014. »
 Deo trupa malezijskog avona MH17 i još tela žrtava pronađeni su u šumskom području na mestu pada na istoku Ukrajine, javljaju australijski mediji. "Pronašli smo posmrtne ostatke juče i danas", rekao je portparol OESS-a u Evropi Majkl Bocijurkev za Sidnej moring herald.

Ukrajinske snage zauzele su Lisičansk, još jedan strateški važan grad na istoku Ukrajine, izjavio je danas predsednik Ukrajine Petro Porošenko.

Evropska unija je 23. jula pooštrila sankcije protiv Rusije, dodavši na takozvanu crnu listu još 15 ličnosti i 18 organizacija za koje smatra da podržavaju separatiste na istoku Ukrajine.
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #73 poslato: 00:18:10, 30.Jul.2014. »
Naš cilj da uvedemo dodatne sankcije Rusiji nije novi hladni rat, već da oslabimo Rusku

ekonomiju i mislim da smo uspeli u tome, izjavio je večeras po našem vremenu predsednik Sjedinjenih Država

Barak Obama, a preneo CNN. Želimo da Ukrajina sama izabere svoj put a ne da joj to neko nameće, dodao je

Obama. Američki mediji takođe prenose da Rusija krši sporazum o smanjenju nuklearnog oružja između dve

zemlje, a koji su potpisali Ronald Regan i Mihail Gorbačov.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #74 poslato: 00:25:58, 30.Jul.2014. »
Kad oslabe ekonomiju, dobiju i slabu Rusiju koja ne moze da im se suprostavi  ;)  (mah:mah)

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #75 poslato: 00:39:43, 30.Jul.2014. »
Jaka je Rusija druže, Putin je vratio dugove Pariskom i Londonskom klubu, od njenih energenata zavisi skoro pola EU posebno Nemačka. Nuklearno oružje i opšte naoružanje da i ne pominjemo. Putin je jak igrač a oni se nisu nadali da će da pruži tako snažan otpor. Samo da ne zarate daleko bilo... (mah:mah)

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #76 poslato: 00:48:32, 30.Jul.2014. »
Nisam za rat, a sta mislis kada ce SAD da stane sa "osvajanjem'?

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #77 poslato: 00:58:47, 30.Jul.2014. »
Pa nikad. Njihove zalihe energenata su na izdisaju, mislim za još jedno 200 - 300 godina što je veoma malo...

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #78 poslato: 01:08:26, 30.Jul.2014. »
Onda kad ih opale  ;D To ce da se desi kad dodje do usijanja  (mah:mah)

*

Van mreže Bojan-

• 1 824
  • 58
« Odgovor #79 poslato: 18:05:01, 31.Jul.2014. »
Da li je Ukrajina oborila let MH-17 da bi ocrnila Rusiju?

Izveštaj BBC-a koji je obrisan, sugeriše da je tako

Malezijski putnički avion koji je leteo iz Amsterdama u Kuala Lumpur, je navodno oboren 17. jula od strane militanata na ukrajinskom tlu. Militanti su navodno podržani od strane vlade Ruske Federacije. Vest i incident stavili su ruskog predsednika Putina u škripcu na međunarodnom političkom scenariju. Sa podrškom Baraka Obame koji neprekidno krivi Putina za incident, cela drama izgleda kao napor da se izrugla ruska vlast i da se diplomatski eliminiše pretnja. Teorija oko rušenja leta MH-17 je da ga je teroristička organizacija oborila greškom, misleći da je to ukrajinski borbeni avion. Rakete koje su neophodne za obaranje aviona isporučene su terorističkoj organizaciji od strane Rusije, kako bi je ojačali i zadržali poziciju koju imaju u Ukrajinskoj krizi. Međutim, zapanjujući izveštaj koji je BBC objavio je da Rusija ima očevice koji svedoče činjenicu da su videli borbeni avion kako leti ispod putničkog aviona samo nekoliko sekundi pre eksplozije. Verzija svedoka sugeriše da je zapravo ukrajinski borbeni avion oborio putnički avion, a zatim se udaljio. Dakle, da li je ukrajinski vojni avion, oborio putnički avion, da bi zatim svalili krivicu na militante kako bi Rusiju prikazali svetu kao lošu? Snimak BBC-Rusije je povučen nekoliko sati nakon objavljivanja. Zašto? BBC nije odgovorio. Međutim, kopija snimka je objavljena na You Tube-u, a koji je postavio gradjanin koji je uspeo da sačuva snimak.

Obrisani snimak BBC-a.

Deo teksta preveo Čarobni Forum, a ceo teks na engleskom možete pročitati ovde: http://www.merinews.com/article/did-ukraine-shoot-down-mh17-to-defame-russia-deleted-bbc-report-suggest-so-video/15899615.shtml

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000