Godišnji horoskop za 2014.

 • Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Godišnji horoskop za 2014.
« poslato: 20:45:15, 02.Feb.2014. »
Godišnji horoskop za 2014.

OVAN
 

Nova godina- novi početak

Posao: U proteklom periodu ste eksperimentisali i bili u nekim neizvesnim okolnostima. I dalje želite da odbacite bilo kakve stege. Mnogi razmišljaju o samostalnom poslu (naročito rođeni početkom aprila). Pokušavate da se snađete u nekim promenama ili novonastalim okolnostima.
 
Oni koji žele da napreduju u karijeri, ovo je povoljna godina. Iskoristite neku gužvu i pokrenite se. Sagledajte neka svoja dosadašnja iskustva, naročito greške koje ste pravili u prethodne dve godine. Od kraja zime (marta meseca) vas očekuje mogućnost da birate.
 
Proleće vam je dinamično i donosi dosta prijatnih iznenađenja. Početkom leta se smirite i sačekajte reakcije drugih da biste vi napravili svoj dalji potez. Svakako ćete osećati pritisak, što vezano za okolnosti u kojima balansirate,  što tenzija koju sami unosite.
 
Kraj leta dočekujete spremni i mnogo toga dolazi na svoje mesto. Napokon možete da napravite dugoročniji plan. Početkom zime se bavite problemom reorganizacije posla. Neće to baš ići onako kako ste vi zamislili, ali ćete uz malo truda to rešiti.
 
Ako planirate da pokrećete privatan posao, povoljno vam je sve što je vezano za inostranstvo i strance ili dolaze preko granice. Takođe, sve što ima veze sa hemikalijama i tečnostima može da vam donese boljitak (alkohol, kozmetika, nafta i slično). Ono što je bitno je da će se mnoge vaše unutrašnje dileme umiriti i vi hvatate pravac. Osećaj sigurnosti vam se ponovo vraća nakon nekoliko  godina.
 
Ljubav: Mnogi Ovnovi će tokom prve polovine 2014. godine odmeravati za i protiv bilo kog da ste statusa. Oni koji su u braku, već dve ili tri godine su u stanju nekakvog trpljenja tako da je vreme da to prekinu, kakav god ishod bio. Možda postoji suviše veliki uticaj trećih osoba u vaš odnos. Kako god bilo, od kraja leta se osećate rasterećenije i imate potrebu da se više posvetite sebi i stvarima koje su vam bitne.
 
Za pripadnike ovog znaka koji su slobodni, prva polovina godine donosi nteresantna iznenađenja. Neki mogu da se vrate na stare priče ili mogu da uđu u vezu sa nekim koga dugo poznajete. Tokom proleća je moguć ulazak u neku tajnu vezu ili vezu sa osobom iz drugog mesta.
 
Ipak, mnogima može da fali osećaj da je to to. Tokom avgusta i septembra ćete se osećati kao da ste na svom terenu. Tada preuzimate kontrolu i usmeravate vezu u željenom pravcu. U slučaju da partner nema potencijala koji vama treba, vrlo brzo ćete se naći u novoj priči koja će po intenzitetu strasti biti jaka. Tokom zime su moguća zajednička putovanja, poslovna ulaganja ili nova poznanstva na putu. Svakako vas očekuje dinamična godina u kojoj ćete napokon izaći iz začaranog kruga.
 
Zdravlje: U prvoj polovini godine se bavite sobom. Podižite imunološki sistem i poverite računa o slabim tačkama svog ogranizma. Koža, funkcija bubrega, glava i donji deo kičme mogu da vas opterete. Najveći problem je kanalisanje stresa. U drugoj polovini godine se osećate bolje. Fizički ste aktivniji i manje nervozni. Od jeseni je već sve mnogo stabilnije.


 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #1 poslato: 20:45:30, 02.Feb.2014. »
BIK
 
Posao: Partnerski odnosi su i dalje naglašeno bitni kod većine. Koliko god vi želeli samostalno da funkcioništete, to ide teško. Prinuđeni ste da pravite izvesne kompromise (naročito rođeni sredinom maja). Ipak ako odigrate pametno to će vam doneti ozbiljna poboljšanja koja ne možete da pretpostavite na samom početku.
 
Imate mogućnost da se udružujete sa ljudima na položaju i oni su vam naklonjeni, opet pod uslovom da napravite kompromis. Veoma vam je dinamična prva polovina godine i tu postavljate izvesne bitne osnove za dalje funkcionisanje. Mnogi će tada promeniti posao ili branšu. Tokom drUge polovine godine ste mirniji i sve vam nekako ide mnogo lakše. Imate osećaj da vas prati sreća u nekim neočekivanim situacijama koje se dešavaju.
 
Vi niste znak koji rizikuje,  ali ne dozvolite da suviše dugo budete u stanju trpljenja i da pritom ne vidite izlaz. Iako imate bolju komunikaciju sa muškarcima, u ovoj godini žene igraju bitnu ulogu u vašim poslovnim dešavanjima (eventualno neki mlađi muškarac sa jakim poslovnim vezama). Rešenja tražite tamo gde ih možda niste videli do sada. Budite hrabri, ali ne i ishitreni.
 
Ljubav: Za Bikove je nešto teži emotivni period počeo još krajem 2012. godine, i nastavlja se tokom 2014. godine. Oni koji su rođeni tokom aprila su pretrpeli najviše iskušenja u 2013. godini tako da će biti mirniji u naradnoj godini. Za ostale, trudite se da vas emocije ne ponesu suviše. Mnogi imaju potrebu da prave dugoročnije planove. Ipak budite fleksibilni do jeseni.
 
Slobodni Bikovi će početkom godine imati dvojne odnose sa suprotnim polom. Jedan odnos može da se izdefiniše krajem marta. To je ili neko ko se pojavio preko posla ili prijatelja. Postojaće razlika u godinama i obrazovanju, ali vas to neće mnogo brinuti. April je mesec u kome vaše emocije rastu i imate potrebu da se zaljubite ili produbite odnos. Mnogi će se tada odlučiti za brak ili zajednički život
 
Tokom maja vas očekuje dosta iznenađenja. Svakako ste u junu na svom terenu i osećate se mnogo bolje. U junu možete da birate između dve osobe. Poznanstva su moguće preko kraćeg puta, sa mlađom osobom ili se neko interesantan doseljava blizu vas. Leto vam je dinamično i obećava interesantna iskustva. U julu će mnogi brakovi biti na ispitu. Kraj godine donosi manja previranja ali i stabilizaciju od novembra.
 
Zdravlje: Vaš znak se odnosi na hranu tako da vam se ne savetuju rigorozne dijete (vi to psihološki teško podnosite). Samo malo regulišite ishranu i više se fizički aktivirajte. Dosta vremena provodite na poslu, kupite udobniju stolicu. U prvoj polovini godine vam se nervoza najveći problem. Mogu da se aktiviraju neke hronične (vama već poznate) zdravstvene tegobe. Tokom leta vam je stomak slaba tačka. Od jeseni se zdravstveni deo bitnije popravlja.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #2 poslato: 20:45:43, 02.Feb.2014. »
BLIZANCI
 
Posao: Poslovne okolnosti polako počinju da se pomeraju. Već početak godine vam donosi izvesnu destabilizaciju (naročito februar), da biste se "ponovo sastavili" od marta. Možete da radite dva posla ili neki hobi pretvorite u dobar izvor prihoda. U suštini  razmislite čime biste se to bavili! Još se borite sa nekim lošijim uslovima rada, ali će se to konačno bitnije popravljati od avgusta.
 
Prijatelji će se nalaziti na odgovarajućim pozicijama da mogu da vam pomognu (direktno ili indirektno), iskoristite tu prednost tokom proleća i početka leta. Sve vas navodi na to da će se vaš poslovni deo ozbiljnije stabiliovati do kraja godine. Ako se odlučite za pokretanje privatnog posla,  teško da ćete uspeti potpuno sami.
 
Projekat koji želite je verovatno preambiciozan. Ipak povedite računa sa kim se udružujete. Regulišite sve kroz ugovore, naročito ako uključujete rođake, jer kraj godine može da vam donese problem u partnerstvima. Pokretanja su vam najverovatnija tokom septembra meseca. Samo budite strpljivi i uporni u onome što naumite.
 
Ljubav: Blizance neće držati mesto kao i do sada. Ako ste slobodni, u prvoj polovini godine ćete tražiti dinamične partnere koji će moći da isprate vaš tempo. Verovatno će postojati bitna razlika u godinama osoba koje će vam biti interesantne. Svakako nećete obraćati pažnju na te formalnosti. Možda se neko iz kruga porodice ili prijatelja neće slagati sa vašim izborom, ali ćete i to postaviti na svoje mesto ili jednostavno držati u tajnosti neko vreme.
 
Proleće i početak jeseni su vam najinteresantniji periodi za zaljubljivanje. Svakako nećete biti sami u ovoj godini. A koliko ćete biti zadovoljni, umnogome zavisi kako će vam ići u poslovnom delu. U slučaju da uđete u vezu sa osobom koja može da vam pruži podršku, vrlo brzo ćete razmišljati o zajedničkom životu ili braku.
 
Svakako vam je tokom jeseni moguće preseljenje. Zauzeti pripadnici znaka mogu poslovno da sarađuju sa voljenom osobom. Eventualne trzavice će biti vezane za finansijki deo koji može da vas žulja naročito pošetkom godine i tokom leta. Moguće je prošitenje porodice. Trudite se da u prvoj polovini godine popravite komunikaciju sa partnerom. Vaša svojeglavost je u prvom planu.
 
Zdravlje: Povedite računa o kičmi i varenju najviše. Postoji nešto što vas tišti već izvesno vreme pa trebate da se prekontrolišete već početkom godine. Sve ono što pokušavate da ignorišete u zdravstvenom smislu ima tendenciju da se iskomplikuje. Zbog toga ne odlažite posete lekaru u trenutku kada osetite da vam je narušen zdravstveni deo.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #3 poslato: 20:45:56, 02.Feb.2014. »
RAK
 
Posao: Još ste pod uticajem Jupitera pa možete da eksperimentišete. Protekle godine su vam donele dosta destabilizacije na polju posla i finansija. Kao da će vam se to konačno isplatiti u ovoj godini. Oslonite se na svoje unutrašnje impulse. Krećite se i putujte što više, naročito u prvoj polovini godine. Jednostavno vas neće držati mesto. Mnogi će želeti da pokrenu nešto privatno i ozbiljnije se osamostale. Iskoristite kraj zime i početak proleća.
 
Prisutna je neka nervoza u okviru porodice, ali to nije stvar kojom trebate vi da se bavite. Pokretaće vas interesantna poznanstva i ljudi originalnih ideja. Možete da napredujete na postojećem poslu ili promenite firmu. Sada teško podnosite razočarenja pa možete da budete oštriji prema saradnicima. Potrebno je da napravite izvesne kompromise i ispoštujete hijerarhiju.
 
Ako želite da menjate nešto u vezi sa nekretninama ili da podižete kredit, sačekajte septembar mesec. Finansije će se stabilizovati do kraja godine. Verovatno postoje izvesna dugovanja koja vučete, tu vam stoje izvesne srećne okolnosti. Akcenat je na vašim željama ali i na obuzdavanju temperamenta da biste došli do zacrtanog cilja.
 
Ljubav: Vi ste znak koji voli sigurnost u emotivnom delu. Kod većine postoji potreba da se nešto reši na tom polju, bilo kog da ste statusa. Prva polovina 2014. godine je više posvećena nekim drugim aktivnostima. Nezadovoljstvo je prisutno jer teško balansirate između onoga što možete i želite. Slobodni će imati prilike da uđu u veoma interesantnu vezu početkom proleća i krajem jeseni. Verovatno je to osoba koja je rastrzana nekim obavezama baš kao vi.
 
Zauzeti se trude da udovolje potrebama voljene osobe. Većina ipak može da računa na razumevanje voljene osobe, uz povremene trzavice. Tu su vaši odnosi na ispitu. Od kraja avgusta već možete da očekujete bitne promene. Ako ste još uvek slobodni, sasvim slučajno upoznajete nekoga ko je spreman da učini skoro bilo šta za vas.
 
Čitavo leto obećava lepe trenutke. Vrlo brzo ćete poželeti da unapredite odnos. Oni koji su u dužim vezama, početkom leta se odlučuju na brak. Oni koji su već u braku u drugoj polovini godine čeka bitno rasterećenije. Obaveze se menjaju i kod vas i kod voljene osobe. Imate više vremena za zajedničke trenutke. Realizovaćete neki zajednički osmišljen plan.
 
Zdravlje: I dalje ste u periodu kada možete da se bitno ugojite pa je potrebno više računa da povedete o svojim navikama. Kontrolišite krvnu sliku jer ćete kroz to najpre "videti" šta vam fali i šta vam je činiti. Digestivni deo je slaba tačka vašeg znaka pa je tako i u ovoj godini. Unosite dovoljno tečnosti, naročito tokom leta. Uz to, pazite na pluća i kičmu.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #4 poslato: 20:46:09, 02.Feb.2014. »
LAV
 
Posao: Za većinu je ovo relativno mirna godina. Niste navikli da se nalazite u zavisnim odnosima, ali se to spontano desilo još tokom protekle godine. Treba da se prilagodite izvesnim okolnostima svremena na vreme. Dosta pažnje ćete usmeriti na pitanja nekretnina, možda nasledstva, porodice i rođaka. Tokom 2014. godine u stvari treba sve da postavite na svoje mesto. Samim tim ćete imati osnovu za neke bitne promene koje slede u narednim godinama.
 
Mnogi će se na neki način suočiti sa prošlošću. Ako želite da pokrenete privatan posao,  to vam se ne savetuje u ovoj godini. Možete da očekujete jaku konkurenciju i dosta borbe, a životna energija vam nije na zavidnom nivou jer ste razapeti na više strana. Više se usmerite na privatan deo i tu rešavajte stvari koje su vam bitne.
 
Ljubav: Nakon napronijih godina koje ste ostavili iza sebe, osećate da su velike promene blizu. Već sam ulazak u 2014. godinu označava bitne promene. Sada bi drugi rekli da imate sreće, ali vi sami znate koliko ste se namučili. Do aprila ćete na neki način lutati, a tada upoznajete nekoga ko će vam pomoći da pobegnete od posla i svakodnevice koja vas samo umara. Ali kao da i dalje niste do kraja izdefinisali šta je to što vam je potrebno (u smislu karaktera partnera).
 
Dozvoljavate da budete odabrani. Juli i avgust su vam sjajno položeni meseci u kojima vam ide sadisfakcija kroz voljenu osobu ili porodicu (pozitivna rešenja). Septembar vam je nešto lošiji za partnerske odnose, naročito sredina meseca. Novembar i prva polovina decembra meseca su vezani za "sudbinske susrete" kod mnogih Rakova. Tada ćete odbaciti sva ograničenja i na neki način dozvoliti sebi da budete emotivno ispunjeni do kraja.
 
Može da se desi ograničenje u smislu da je u pitanju osoba iz drugog grada, ali to ne treba da vam predstavlja problem. Suzbite preteranu emotivnost i promenite način na koji se borite za ono što želite. Mnogi će naizgled postati ravnodušni.
 
Zdravlje: Slaba tačka većini pripadnika znaka je digestivni deo i respiratorni organi. Budite oprezni u saobraćaju i pazite se povreda ekstremiteta u prvoj polovini godine. Vama u suštini treba promena u nekim svakodnevnim aktivnostima, da imate više vremena za sebe! Međutim, to vam uvek fali, pa ne dozvolite da toliko narušite svoje zdravlje da morate da se njime bavite.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #5 poslato: 20:46:24, 02.Feb.2014. »
DEVICA
 
Posao: Sada je akcenat na promenama. Sve ono čime ste nezadovoljni možete da stvorite uslove za promenu. Bitno je da želite i da ste otvoreni za informacije koje dolaze do vas. Sve olakšavajuće okolnosti vam idu preko prijatelja, bilo da vam oni pomažu direktno ili indirektno. Mnogi će planirati i nešto vezano za inostranstvo i strance. U slučaju da to ne realizujete do kraja maja, sačekaćete septembar. Ali svakako ne odustajte od te zamisli.
 
U poslu ćete svakako biti nešto samostalniji i zadovoljniji, ali vam se ne savetuje da pokrećete privatan biznis (bar ne pre kraja jeseni). Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom i nemate ambicija ka inostranstu, setite se neki ranijih planova koje sada možete da realizujete jer su se okolnosti sigurno bitnije promenile (a opet uz podršku prijatelja).
 
Jesen je veoma uspešna bez obzira koje pozicije da imate do tada. Neka nova vrata vam se otvaraju a na vama je samo da iskoristite ono što je pred vama. Svakako prijatno iznenađenje, za mnoge i neočekivano.
 
Ljubav: 2013 .godina vam je bila naporna na mnogim životnim planovima. Napokon dosta toga ostavljate iza sebe i krećete dalje. Već početkom februara ćete imati jasniju sliku kada je u pitanju trenutni emotivni odnos, Kao da ćete prodisati i opustiti se jer se nešto rešilo u vašu korist. Stvari se ponovo mogu zakomplikovati tokom aprila meseca u slučaju da budete brzopleti i impulsivni u svojim reakcijama.
 
Leto vam donosi jak nalet kreativnosti i romantike, maksimalno iskoristite ovaj period da napunite baterije. Početkom jeseni (septembar) će vam se pojaviti neko interesantan i to upravo preko posla. Međutim, ne savetuje vam se ulazak u tajnu vezu, bilo da ste slobodni ili zauzeti (suviše bi vas iscrpeo taj odnos).
 
Mogući su problemi početkom oktobra, pa sve do polovine novembra. Savet vam je da se usmerite na neke zajedničke aktivnosti ili na zajedničko putovanje, ili ćete se odaljiti na neko vreme i provoditi ga u ličnim aktivnostima. Tokom čitave godine izbegavajte da ulazite u veze sa partnerima koji ne žive u mestu u kom ste vi jer će vam to na kraju predstavljati problem. Sada ne trpite (i ne želite) bilo kakva ograničenja.
 
Zdravlje: U prvoj polovini godine se i dalje borite sa nekim svojim strahovima. Obično dobro podnosite stres a odreagujete tek kada prođe, pa su vam u tom smislu najlošiji april i juli mesec. Takođe, povedite više računa o grlu i vratnom delu kičme, zubima u donjoj vilici. U drugoj polovini godine ste rasterećeniji. Možete eventualno imati problema sa starom povredom noge, pazite da je ne obnovite.
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #6 poslato: 20:46:38, 02.Feb.2014. »
VAGA
 
Posao: Došlo je vreme da malo više vremena posvetite sebi i ličnom napredovanju. Iskoristite sve pozitivne karakteristike vašeg znaka jer ćete kroz njih najpre izbiti u prvi plan (strpljenje,  diplomatičnost, prijatan osmeh, blagonaklon pristup).  U prvoj polovini godine mnogo bolje funkcionišete u okviru partnerskih odnosa. Neka partnerstva mogu da vam budu i nametnuta.
 
Svakako možete odlično da reorganizujete posao i prepustite nekom drugom da se bavi stvarima koje vama ne idu od ruke ili vas ne interesuju, budite mudri. Aspekt javnosti je naglašen, pa je jako bitno kako ćete predstaviti nešto. I dalje postoji dobar uticaj ljudi koji su vezani za inostranstvo ili stranih firmi. U drugoj polovini godine možete da se nađete u nekoj većoj organizaciji ljudi, ili ako ste već tu,  svakaKo ćete se brzo izdvojiti iz mase i napredovati. Komunikacija sa ljudima na položaju vam je odlična i to trebate da iskoristite. Na kraju godine ste zadovoljni postignutim. Mlađe Vage mogu da nađu posao u struci, samo budite uporne.
 
Ljubav: Počevši još od decembra 2013. godine, sve više stavljate akcenat na ovo životno polje. Postajete smireniji i počinjete da konkretizujete šta je to što vam treba ili fail na bilo koji način. Nećete se zadržavati na površnim odnosima i nećete gubiti vreme na ljude koji to jednostavno ne zaslužuju.
 
Ali ipak pazite da ne preterate u nekim ličnim zahtevima. U prva dva meseca 2014. godine upravo zbog toga mnoge veze pa i brakovi mogu da puknu. Ne želite više da budete u stanju trpljenja. Partneri sa kojima ozvaničite odnos kao vezu i dalje će imati jak uticaj na vaš način funkcionisanja. Leto će vam biti interesantno. Jun vam donosi dosta flertova,  a  kraj septembra i zaljubljivanje u osobu iz drugog grada (moguće stranca) ili druge vere.
 
Zauzeti pripadnici znaka će u prvoj polovini godine zapostaviti intimu, opustiće se tokom leta i od jeseno ponovo uspostaviti dobar odnos pun razumevanja i pažnje. Ovo opstaje ako se usmerite na neki zajednički cilj, ali svako sa svoje strane radi na tome (zajednički privatan posao, deca i slično). Eventualnu dosadu ćete "razbijati" flertom sa veoma interesantnim osobama.
 
Zdravlje: Kičma, mišići i nervi su vam slabe tačke do jeseni. Uz to povedite računa o zubima, očima i koži. Ovo je naročito naglašeno ako ste već imali slične pomenute zdravstvene probleme. Druga polovina godine vam je svakako bolja. Tokom zime povedite više računa o sinusima.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #7 poslato: 20:46:53, 02.Feb.2014. »
ŠKORPIJA
 
Posao: Već ste se naučili strpljenju pa će vam mnogo toga lakše pasti. Mnogi planovi se pokreću sa mrtve tačke, naročito ako imaju veze sa inostranstvom ili državnim ustanovama. Oko nečega ste se načekali. Ovo je nešto teži period za Škorpije rođene u trećoj dekadi. Ostali mogu da računaju da mnogo toga dolazi na svoje mesto.
 
Imate podršku ili protežiranje jedne osobe na položaju i to će vam neverovatno značiti u prvoj polovini goodine. Ipak povedite računa kome se poveravate. Ako ste vezani za držanu instituciju, možete da očekujete napredovanje ili neka bitna olakšanja. Naročito ako ste u prethodne tri godine izgubili položaj,  možete da se vratite na vrlo sličnu poziviju.
 
Iz prethodnog teškog perioda sada izlazite mudriji i zadovoljniji. Moguća su vam izvesna iskušenja tokom proleća i početkom leta. Samo pokažite da ste naučili lekciju i sve će biti bolje nego što očekujete. Ako niste do sada, vreme je da menjate svoju rutinu i ustaljeni način razmišljanja!
 
Ljubav: Toliko pominjani Satrurn je od jeseni 2012. godine u vašem znaku, i zadržaće se tu do pred sam kraj godine. On svakako boji i vaš emotivni život. Ovo teže pada ženama rođenim u ovom znaku. Dame će imati dosta iskušenja u prvoj polovini godine. Naglašena je mogućnost da uđete u tajnu vezu ili odnos sa dosta mlađim muškarcem. Aspekti su takvi da svešto pokušate da "muvate" nekako na kraju ne ispadne dobro za vas.
 
Muškarci rođeni u ovom znaku su u nešto boljem položaju i mogu da očekuju najinteresantnija dešavanja tokom aprila i juna meseca. Druga polovina godine je rasterećenija, za dame naročito avgust i septembar. Svakako ćete kraj godine dočekati zadovoljni i sa nekim novim životnim (emotivnim) iskustvom.
 
Izbegnite veze sa osobama koje imaju suviše ličnih problema pošto vi sami imate želju da se žrtvujete. Zauzeti pripadnicima znaka je ovo godina u kojoj se više usmeravaju na poslovni deo. Ne zapostavljajte partnera pošto će svađe biti učestale. Ne mrdate se vi nigde iz tog odnosa, samo je pitanje koliko će vam on biti prijatan. Pravićete izvesne kompromise početkom i krajem leta i to bi bitno poboljšalo vaš odnos.
 
Zdravlje: Povedite računa o donjem delu stomaka, sinusima, kostima i zglobovima. Prioritet je i da punite baterije, dovoljno spavate. U suštini povedite računa o genetskim predispozicijama koje mogu da izbiju na površinu tokom ove godine. Kontrolišite neki postojeći hronični zdravstveni problem.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #8 poslato: 20:47:05, 02.Feb.2014. »
STRELAC
 
Posao: U 2014. godini je akcenat na međuljudskim odnosima. Neki ljudi mogu da vas razočaraju, neki prijatelji će "ispasti iz vašeg života", neki saradnici neće više biti u vašem okruženju. Vi ste svakako zaštiććeni od raznoraznih gluposti koje će se dešavati u vašem okruženju. Oni koji su bez posla, do proleća mogu da očekuju zaposlenje.
 
Svakako iskoristite prvu polovinu godine da napredujete ili učvrstite poslovne pozicije. Povoljna su vam rešavanja vezana za nasleđivanje ili nešto što vam se duguje (mada ovo ne važi ako ste u podznaku Ovan, Rak, Vaga ili Jarac). Sredinom godine (tokom juna, jula i početkom avgusta) povedite računa šta podpisujete jer su vam mogući zakonski problem.
 
Tokom čitave godine je aktuelna priča stranaca, inostranstva ili nečega što dolazi preko granice. Odličan ste posrednik i to možete da unovčite u drugoj polovini godine. Ne odustajte od planova koje ste napravili još tokom prethodne godine. Tokom jeseni i zime možete da se oslonite na nečiju pomoć, pa će mnogi tada zablistati.
 
Ljubav: Početkom godine, zauzeti Strelčevi imaju potrebu da sumiraju svoje emocije i dešavanja iz prethodnih godinu i po dana. Mnogi će dalje krenuti sami. Ako se odlučite da ipak održite emotivnu priču u kojoj se nalazite,  prihvatite odgovornost koju taj odnos nosi. Veći deo tereta ćete prihvatiti na sebe. Tokom leta možete na neki način biti odvojeni od voljene osebe (prvenstveno tokom jula i avgusta), a tokom jeseni se stvari vraćaju u normalu.
 
Upravo tokom leta možete da uđete u neku tajnu vezu koja će vam sve poremetiti. Slobodni Strelčevi će želeti više da flertuju. Poznanstva su vezana za internet, prijatelje, izlaske i  mesta na kojima se osećate prijatno. Ali kao da će vam u svakoj osobi nešto faliti i vi ćete na kraju taj odnos pretvarati u prijateljski. Imate potrebu da se osamite krajem godine i da počnete novo životno poglavlje sa krupnim promenama.
 
Ne dozvolite prijateljima da se mešaju u vaš emotivni život jer to neće biti dobro za vas. Svojim urođenim optimizmom ćete prevazići mnoge sitne krize koje vam stoje tokom godine. Ne dozvolite da sumnjate u sebe jer vi uvek dajete svoj maksimum shodno trenutnim okolnostima.
 
Zdravlje: Zdravstveni deo nije loš tokom čitave godine. Mogući su poblemi sa nesanicom, metaboličkim procesima i kolenima. Samo malo računa povedite o svom zdravlju i sve će biti u najboljem redu.
 

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #9 poslato: 20:47:21, 02.Feb.2014. »
JARAC
 
Posao: Većinu očekuje burna godina. Već sam početak 2014. godine naglašava izvesene promene. Doduše, one se verovatno neće desiti pre marta ili početka aprila. Sakupljajte informacije i pravite svrsishodne kontakte. Na jedan lakši način sredinom godine možete doći do posla ili napredovati na trenutnom poslu. Sve vaše odluke su prikazane kao mač sa dve oštrice. Upravo je zbog toga bitno da odaberete pravi trenutak i da raspolažete svim informacijama.
 
Od septembra nećete imati toliko uticaja na ono što se dešava na poslovnoj sceni. Iskoristite ono što možete do tada. Ne idite preko svojih mogućnosti mada to generalno nije vaša karakteristika). Može vam se desiti da "treba da odaberete na čiju ćete stranu stati". Kraj godine vam je odličan da pokrenete neko doškolovavanje, upišete neki kurs ili sami uzmete knjige koje bi unapredile neka vaša dotadašnja interesovanja.
 
Ljubav: Sam početak godine vam je svakako najpovoljniji da se emotivno pokrenete i nađete osobu koja bi vam odgovarala. Imate potrebu da se bavite sobom, i fizički i mentalno. U prvoj polovini godine centar vašeg interesovanja će više biti posao i potreba da se osamostalite. Tokom proleća i početka leta ćete biti nekako nezainteresovani za emotivni deo, a nije da neće biti ponuda. Druga polovina godine je mnogo lakša.
 
Slobodni pripadnici znaka u junu i julu imaju najvećih mogućnosti da uđu u veoma perspektivnu vezu. Jesen je vezana za interesantne ali više strastvene kontakte, naročito kao žena rođenih u ovom znaku. Zauzeti u drugoj polovini godine napokon mogu da odahnu. Dolazi priželjkivana prinova ili proširenje prostora.
 
Rasterećeniji ste i bolja vam je komunikacija sa partnerom. Krajem leta ćete se osvrnuti iza sebe i shvatiti da ste mnogo toga uspeli da rešite i postavite na svoje mesto. Partner u izvesnim trenucima gubi strpljenje i tada trebate da odreagujete (u martu, maju i avgustu). Svakako vas očekuje interesantna godina na mnogim planovima, pa i na emotivnom.
 
Zdravlje: Mnogi mogu da osete problem sa koncentracijom. Ako to prepoznate, savetuje vam se meditacija. Oko nekih ozbiljnijih problema je potrebno da se angažujete tako što menjate režim ishrane. Imunološki sistem će najviše trpeti zbog stresa,  a tada ste na udaru virusa. Svakako ih odležite. Kardiovaskularni deo vam je takođe slaba tačka (naročito kod starijih).
 


Stranice: 1 2 »

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
16 Odgovora
7029 Pregleda
Najnovije: 19:26:24, 24.Okt.2009.
miss80
2 Odgovora
1832 Pregleda
Najnovije: 21:44:57, 10.Jan.2013.
kasper
2 Odgovora
1047 Pregleda
Najnovije: 21:23:44, 15.Maj.2018.
TF 2008