Godišnji horoskop za 2014.

 • Odgovora: 11
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #10 poslato: 20:47:31, 02.Feb.2014. »
VODOLIJA
 
Posao: Ulazite u period koji vam donosi stabilizaciju. Ako želite promene, iskoristite sve do avgusta. Obnovite neke stare kontakte jer vam kroz to ide očekivana realizacija. Odnosi sa kolegama mogu da se komplikuju (naročito tokom februara, jula i oktobra).
 
Povedite računa ako sarađujete sa rođacima ili strancima. Ako tražite posao, kroz slučajan susret sa prijateljem koga dugo niste videli može da dođe do razrešenja. Na vama je da tokom čitave godine samo održavate postojeće pozicije. Nekih većih oscilacija neće biti kod većine pripadnika znaka. Krajem godine povedite računa o nekim pravnim stvarima.
 
Ljubav: Osećate da su vam protekle dve godine donele izvesne promene u emotivnom delu. Kod mnogih bukvalne, a kod nekih su se mnoge stvari samo figurativno naglasile. Period nekakvog učenja i pomeranja granica se nastvalja i u sledećoj godini.
 
U prvoj polovini godine privlačite poglede osoba koje su vam različite po karakteru. Suprotnosti se dobro dopunjuju i to može da vam bude interesantni jedno izvesno vreme, naročito osobe koje se pojavljuju tokom marta i početkom aprila. U suštini mnogo bolju poziciju možete da očekujete od avgusta meseca.
 
To je neko koga već poznajete. Možda imate nedefinisane odnose ili tu osobu smartate prijateljem. Svakako će vam to biti prijatno iznenađenje. Kraj jeseni i tokom zime ste više usmereni na posao i finansije jer je emotivni deo stabilan. Zauzetim pripadnicima znaka je prva polovina godine nešto teža. Kao da partner ignoriše neke vaše zahteve ili potrebe.
 
A vi ste uz to dipolomatični i ne toliko direktni kao obično. Tokom februara ili maja jedan ozbiljan razgovor može da stvari vrati u normalu. Druga polovina godine vam je harmonična i usmereni ste na neke zajedničke planove. Imaćete šansu do pomognete voljenoj osobi i to će vas još više zbližiti.
 
Zdravlje: Slaba tačka vašeg znaka su nervi i psiha. U tom kontekstu biste trebali da povedete računa tokom jeseni i zime. Inače vam je zdravstveni deo stabilan tokom čitave godine. Možete da završite neku hirušku intervenciju koju već dugo odlažete. To će proći bez većih problema. Zaštitite se od nervoze drugih (imajte uz sebe kamen Labradorit).
 


*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 564
 • Zahvaljeno: 6 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Godišnji horoskop za 2014.
« Odgovor #11 poslato: 20:48:07, 02.Feb.2014. »
RIBE
 
Posao: Još ste se u protekle dve godine dobro zamislili šta vam je činiti kada je posao u pitanju. U slučaju da niste zadovoljni pozicijama na kojima ste početkom godine, imate vremena do maja da razmislite šta biste. Svakako nešto što je predmet vašeg uživanja može da bude odličan izvor prihoda. Probajte da materijalizujete neki svoj hobi.
 
Oprobajte se i u stvarima za koje niste školovani. Prvo ćete prijato iznenaditi sebe, a nakon toga i ljude iz okruženja. Imate podršku prijatelja i to će vam naročito značiti početkom godine i tokom leta. Intresantan je i deo vezan za inostranstvo i strance. Možda nećete otići u zemlju koja bi bila va prvi izbor, ali vas i tu očekuju prijatna iznenađenja. Bitno je da probudite svoju kreativnost, a samopouzdanje i pohvale će doći sami od sebe.
 
Ljubav: Tokom 2013.  godine vas je pratio osećaj da idete napred i nazad. Koliko god se trudili, niste baš uspeli da nešto bitno poboljšate svoj emotivni status u 2013. godini. Ipak, mnogi su došli do bitnih saznanja i naučili nešto o sebi. Vaše potrebe se na neki način koriguju. U prva tri  meseca vas može pratiti osećaj da se vrtite u nekom začaranom krugu. Međutim, april mesec to bitno i naglo menja. Za sve ono što ste mislili da nije moguće,  ipak će početi da se realizuje.
 
Proleće i leto će vam biti prilično dinamičan, nekima čak i buran period. Krajem godine već možete da odahnete i prepustite se. Zauzetim pripadnicima znaka je proleće i jesen bitan period, bilo da ćete uraditi nešto konkretno sa partnerom ili pokazati neko svoje nezadovoljstvo i vrlo brzo to popraviti.
 
Svakako ne treba da prestanete da želite. Ne povlačite se. Partner će imati želju da vam udovolji u trenucima kada pokažete šta vam to fali. Mogući su vam interesantni flertovi čak i ponude za tajnu vezu (tokom marta i avgusta). Kako god, vi ćete krajem godine doneti neki konačan sud u vezi prtnera i odnosa. Samo od vas zavisi u kom će se pravcu to nastaviti ili promeniti.
 
Zdravlje: Ovo je godina u kojoj prvenstveno možete da da menjate svoj fizički izgled. Uz vrlo malo discipline ćete doći do željenih rezultata. Samo ne idite u ekstremna izgladnjivanja. U prvoj polovini godine vam je osetljiviji donji deo stomaka.


Izvor
 


Stranice: « 1 2

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
16 Odgovora
5733 Pregleda
Najnovije: 19:26:24, 24.Okt.2009.
miss80
2 Odgovora
1484 Pregleda
Najnovije: 21:44:57, 10.Jan.2013.
kasper
2 Odgovora
644 Pregleda
Najnovije: 21:23:44, 15.Maj.2018.
TF 2008