Godisnji horoskop 2013

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže malaopasna

 • **
 • 414
 • 1
 • Pol: Žensko
Godisnji horoskop 2013
« poslato: 17:06:19, 09.Jan.2013. »
Ljubav

Ovan
Ova godina će kao i prošla biti puna uzbuđenja i iznenađenja. Morate biti spremni na sve. Dosta ljudi će proći kroz Vaš život, ali nikako ne pristajte na neke tajne sastanke. Sve mora da izađe na videlo, Vi morate biti zadovoljni i srećni u Vašoj vezi, a onda će i Vaš partner biti zadovoljan. No, promenljivo je stanje u vezama, pa lako možete pomešati vezu sa neobaveznim viđanjem. Ne zaluđujte se neozbiljnim partnerima, sem ako i Vi ne želite da se vezujete. Opustite se i neka sve ide svojim tokom. Ljubav u inostranstvu, na putu, na zabavnim mestima. Ovo važi za Ovnove koji su u vezama ili su slobodni. Oni koji su u braku konačno neće imati više problem kao pre, oko braka, dugova, eventualno neke problem iz prošlosti jer su ili raščistili odnos ili više nisu sa određenom osobom.

Bik
Komunikacija sa partnerom će u ovoj godini biti odlična, ali čuvajte se svađa oko problema koje ste već imali. Imajte u vidu da duge veze mogu pući samo zbog nerazumevanja. I to odjednom. Neko će upoznati nekoga preko interneta, pa se treća osoba može pojaviti i u brakovima. Budite pažljivi, i Vi koji ste u braku i Vi koji ste slobodni. Problemi iz prošlosti i svi brakovi i veze koje su duge ali sa problemima, mogu doći do razvoda. Oprez ove godine, dragi Bikovi. Ne dozvolite da Vam postane dosadno u vezi, unosite novine.

Blizanci
Uzbudljiva godina je pred Vama. Ukoliko se venčavate ili ste već u braku, najbolje bi bilo da se dogovorite sa partnerom gde ćete putovati. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas neizmerno uzbudljiva godina. Odlična godina za ljubav, strast, seks i sve drugo što ide uz drugu osobu koju ćete privući svojom neobaveznošću i zabavnom stranom. Uživajte što više i zabavite se. Moguć je povratak starih partnera u potpuno novom ruhu. Možda Vas to i ne raduje, ali tako je kako je. Biće ovo godina puna iznenađenja.

Rak
I dalje Vam je žao što ne možete da vratite prošlost. Ali, što se pre trgnete, pre ćete doći do rešenja. A rešenje je da date nekom novom šansu. Pa šta i ako ne mislite na prvi pogled da je određena osoba za Vas? Opustite se. Izjednačavanje ozbiljne i neozbiljne veze, braka i veze će biti zastupljeno u toku godine. U junu i oktobru možete očekivati neke novine, a i neke druge osobe u Vašem životu, ali od kraja juna tek kreće pozitivan period za Vas. Budite otvoreni za nova iskustva i bićete zahvalni sami sebi. Divno leto, i još lepša jesen Vas čekaju.

Lav
Ukoliko ste u braku, neće biti lako. Možda Vašem partneru biti teže, ali generalno, jako teška godina za Lavove koji su u braku, sem ako ne nađu način da preurede dom, da naprave neku veliku životnu promenu ili se presele negde sa partnerom. Slobodni Lavovi će se lepo zabaviti. Mogu se pojaviti dve osobe ili više njih koje će Vam pričati neke priče, ali nemojte verovati svakom ko Vam laska. Tek od kraja januara neke priče mogu da se pokrenu, a od jula je moguće potpuno zadovoljstvo do kraja godine. Možda nećete baš celom svetu objaviti s kim ste u vezi, ali bitno je da se uživa. Odlični meseci za ljubav su jun i jul, kao i januar i decembar. Konkretnije stvari će se dešavati, ali slobodni treba da ostave prošlost iza sebe. Gledajte samo napred.

Devica
Previše pričate i analizirate partnera, ali mogli biste da se dogovorite i da konačno realizujete neke planove iz prošlosti. Može to biti nešto vezano za Vaš odnos ili nešto po pitanju dece, ako ste u dugoj vezi ili braku. Ukoliko imate neki problem, znajte da se svaki problem može rešiti. Malo je napet početak godine, do kraja januara, ali se posle stvari raspetljavaju. Za one koji su slobodni, takođe od kraja januara kreće bolji period, pa ćete verovatno upoznati u februaru, martu neku osobu sa kojom ćete moći da podelite svoje želje, snove i planove. Vrlo zanimljiva godina, a u drugoj polovini godine ne dozvolite da vam se prijatelji mešaju u vezu. Moguće je upoznavanje partnera preko posla ili prijatelja.

Vaga

U februaru i maju očekujte lepe događaje i romantične gestove od strane partnera. Dosta novih stvari, iznenađenja, manje neprijatnih iznenađenja ako ništa drugo. Početak godine donosi puno strasti, vrcavosti... Dosta energije ćete ulagati u vezu. Lako se vezujete, još lakše "razvezujete". Ukoliko mislite da imate stabilnu vezu bez ikakvih problema ili stalno radite nešto novo sa partnerom ili nađite neobičnog partnera. Bitno je samo da Vam bude zabavno. Brakovi su na udaru, ali isti savet važi.

Škorpija
Nije Vam lako ove godine samima sa sobom, a kamoli sa drugima. To će se promeniti na leto, naročito od kraja juna. Sve nejasnoće u vezi koje imate sa partnerom možete razrešiti od kraja januara, a ponekad bi bilo najpametnije da zaćutite. Strasti su jako naglašene tokom prve polovine godine, pa tako možete rešiti i problem bilo da ste u vezi ili braku. Strast i ljubav ujedinjuju ljude i zato nađite način da uživate, a od druge polovine godine idite na neko putovanje sa partnerom.

Strelac
Godina će početi malo napeto, ali generalno biće Vam zabavno. Od kraja januara je nešto bolja situacija, naročito za partnera. Biće Vam cele godine veselo i zabavno, a što se tiče partnerskih odnosa naročito do kraja juna. U aprilu i junu očekujte dobro raspoloženje, puno kraćih putovanja. Odlična energija će Vas pratiti cele godine. Sada znate šta hoćete, a za razliku od prošle godine, sve ide kao po loju. Samo budite opušteni i pozitivni i sve će biti ok.

Jarac
U prvoj polovini godine se okrenite poslu, a u drugoj polovini se posvetite vezi ili braku. Jako dobra situacija će biti tokom cele zime, zatim Vas na proleće očekuje mali zastoj, pa opet od kraja juna sve kreće na bolje. Putovanja sa partnerom, dobre stvari, dobre vesti i realizacija svega čemu se nadate. Partner će Vam ove godine biti izlaz iz problema, a ne onaj koji ih pravi. Nemojte slušati prijatelje, jer neki njihovi saveti možda neće biti dobar za Vas.

Vodolija

Od kraja januara krećete sa razrešavanjem nekih sitnih nesuglasica u vezi, pa će posle sve biti ok. Nemojte sedeti na dve stolice, nemojte ulaziti u površne veze i dopisivanja, ako ne planirate ništa ozbiljno. Moguća je veza sa nekim ko nije iz Vašeg mesta rođenja. Pazite šta kome pričate. Od juna se okrećete ka malo bitnijim stvarima, a seksualnost je naglašena. Opustite se i uživajte, budite konkretni u svemu.

Ribe
Ukoliko ste slobodni, moguće su neke nove veze ove godine, koje će posteti trajne. Uživajte u vrcavosti tokom prve polovine godine, uživajte u svom domu i sa porodicom, pa će sve doći na svoje. U aprilu i maju postoji najviše mogućnosti za vezu, a dobra godina "kreće" od kraja juna. Tada možete upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju, nekoga ko je obrazovan i interesantan, tako da nećete imati problema ako imate više kontakata ili udvarača. Nemojte se samo zaletati, neka sve ide polako. Proširenje porodice mogu očekivati Ribe koje su u braku, ako ne to, bar renoviranje stana ili kupovina novog uz pomoć partnera.


Kiss, kiss, kiss :-)
 


*

Van mreže malaopasna

 • **
 • 414
 • 1
 • Pol: Žensko
Odg: Godisnji horoskop 2013
« Odgovor #1 poslato: 17:06:45, 09.Jan.2013. »
Novac

Ovan
Očekujte da ćete se naraditi ove godine, ali i da ćete morati da se prilagodite drugima i okolnostima. Nemojte odugovlačiti sa promenama koje su neophodne. Možda ćete morati da uzmete neki kredit da biste započeli ili dovršili nešto u vezi sa poslom. Kredit uzimajte samo u ove svrhe! Pokušajte da se usredsredite ne posao i na zaradu, a početkom godine je moguće saradnja sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta boravka. Svakako, dobra godina je pred Vama, ali može doneti velike gubitke ako ne znate koji je Vaš cilj i ako pozajmljujete drugima novac.

Bik
Na početku godine, do proleća, bićete nervozni zbog posla. Zato je neophodno da se fokusirate na poslovne obaveze kako biste ih završili na najbolji mogući način. Moraćete da uložite dodatnu energiju kako se ne biste nervirali. Uspeh dolazi brzo, ali samo ako dobro sve isplanirate. Od kraja januara do juna, priliv novca preko nekih neočekivanih poslova ili iskorišćenih prilika. Potrudite se da sarađujete više sa muškarcima, sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta stanovanja. Imajte u vidu da će se saradnja sa inostranstvom poboljšati, ali da neće biti baš sjajna do jula. Ukoliko se bavite trgovinom ili pisanjem, očekujte uspeh tek u drugoj polovini godine.

Blizanci
Možda ćete raditi neki posao koji Vam se baš i ne dopada. Ove godine ne možete mnogo da birate. Nemojte se nervirati ako mislite da gubite vreme, jer je bolje da radite bilo šta nego da sedite kod kuće. Ukoliko se preforsirate na poslu, može doći do pada imuniteta i bolesti. Zato, ne preterujte. Normalno je da od preteranog napora čovek ne bude raspoložen, ali okrenite se sebi uslobodno vreme, čitajte ili radite nešto što volite. Pripazite da Vam neko ne pokrade stvari na poslu.

Rak

Nemojte se nervirati oko posla, već radite kako mislite da je najbolje. Od kraja januara će se mnoge stvari pokrenuti, stvari koje su do sada bile ukočene, sputane, one zbog kojih ste bili nezadovoljni. Pomak očekujte već od februara do juna, a od jula će Vam biti mnogo lakše, oseti ćete rasterećenje, pa ćete moći lakše i da radite. Pokušajte da se povežete sa ženskim osobama koje nisu iz Vašeg mesta rođenja, mogu Vam biti od pomoći.

Lav
Ukoliko ste planirali privatni posao, sada je prilika za to. Dogovorite se sa porodicom ili prijateljima, razradite zajedno neki novi posao. Ukoliko ste već privatnik, ova godina će biti sjajna za Vas. Samo pokušajte da sve promenite što Vam do sada nije odgovaralo u poslu, ili da u korenu sasečete sve sporne tačke novog biznisa. Nemojte biti nerealni, razum je ono što se od Vas traži ove godine. Dobro izbalansirajte posao i porodične obaveze.

Devica
Konačno ćete moći da odahnete i da počnete da štedite novac onako kako ste planirali. Nemojte se nervirati ako sve ne ide po planu, sada će biti bolje, mnogo bolje nego protekle dve godine koje su bile veoma naporne. Pokušajte da radite ono što volite, a ove godine će biti manje zastoja nego pre. Jedino što ćete na početku godine morati malo više da uložite napora da biste postigli željeno, a svi će Vas ometati u tome. Samo gledajte sebe, jer Vam neće niko biti od pomoći.

Vaga
Konačno će Vama biti lakše. Od oktobra osećate promene nabolje, pa će sada jedino biti aktuelna briga o novcu. Nije poželjno da uzimate kredit, sem ako ne želite da uložite u dom. Pokušajte da radite što bolje na poslu, ali nemojte da se preopteretite. Obavezno se opustite kada god imate priliku, kako biste na poslu bili efikasniji. Od jula očekujte velika poboljšanja i lakšu situaciju na poslu. Proširenje posla ili neko unapređenje je sasvim izvesno. Neodustajte.

Škorpija
Što se Vas tiče, nekako će novac dolaziti sa svih strana, ali nemojte ga trošiti na gluposti. Zašto? Zato što se osećate pomalo depresivno i sve Vam je teško, tako da ako mislite da ćete kupovinom nekih stvari da poboljšate svoje stanje, nećete, to je sigurno. Probajte da se ne razvlačite na više strana, da ne radite previše poslova u isto vreme jer nećete ništa uraditi kako treba. Od jula bolja novčana situacija.

Strelac

Što se tiče novčane situacije, ove godine ćete morati mnogo da radite, ali više za ugled, nego za novac. Novac ćete imati, ali slava će biti ipak važnija. Pokušajte da se sklonite od dušebrižnika, tako će Vam život biti lakši i srećniji. Ne opterećujte se nevažnim stvarima, pazite šta potpisujete. Ako početak godine ne izgleda sjajno, od jula je bolja situacija.

Jarac
Nema više toliko poteškoća na poslu, pa se i manje nervirate. Sada se okrenite svojim željama i planovima, a u tome Vam mogu pomoći prijatelji. Pokušajte da ne verujete svakome, i da ne pozajmljujete novac nikome. Od kraja juna ćete se suočiti sa realnošću, jer će tada lažne nade nestati.

Vodolija
Lepo je što želite da se zabavite na poslu, ali pokušajte da iz toga izvučete neku korist. Od jula očekujte proširenje posla, nove prilike, povećanje plate. Jednom rečju - poslovne prilike će procvetati!Pokušajte da se usredsredite na jednu oblast, a porodica će Vam biti od velike pomoći.

Ribe
Dosta iznenađenja, i neprijatnih i prijatnih Vas očekuje u vezi sa poslom. Pokušajte da se dobro organizujete. U prvoj polovini godine očekujte dobre prilike, ali sve se više svodi na obećanja. Tek u drugoj polovini godine će se planovi realizovati. Budite pozitivni i uporni. Ne verujte svima i ne pričajte svima šta planirate, samo porodici. Srećno!

http://www.mondo.rs
Kiss, kiss, kiss :-)
 

*

Van mreže kasper

 • *
 • 79
 • 0
 • Pol: Žensko
Odg: Godisnji horoskop 2013
« Odgovor #2 poslato: 21:44:57, 10.Jan.2013. »
Interesantno  :D
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
16 Odgovora
6970 Pregleda
Najnovije: 19:26:24, 24.Okt.2009.
miss80
11 Odgovora
3782 Pregleda
Najnovije: 20:48:07, 02.Feb.2014.
TF 2008
2 Odgovora
1021 Pregleda
Najnovije: 21:23:44, 15.Maj.2018.
TF 2008