Yahoo briše naloge neaktivne 12 meseci!

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 210
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Yahoo briše naloge neaktivne 12 meseci!
« poslato: 17:12:44, 21.Jun.2013. »
Ovde se misli na Flickr, Mail, Weather, Homepage i Search, koje je Yahoo nedavno poboljšao prema korisničkim željama.
“U poslednjih nekoliko meseci, izvršili smo par uzbudljivih promena na vašim omiljenim Yahoo servisima. Danas sam uzbuđen, jer sa vama mogu da podelim jednu veliku novost. Našim stalnim, ali i novim korisnicima želimo da damo šansu da se na Yahoo spoje sa korisničkim imenom koje su oduvek imali“, napisao je Džej Rositer na svom Tumblr nalogu.
Ukoliko se na Yahoo servise prijavite do 15. jula ove godine nećete biti obuhvaćeni “čišćenjem“ mejl naloga, a svi oni koji se ne prijave ulaze u vremensku zonu od godinu dana, nakon koje će, ako i dalje budu neaktivni, biti izbrisani. Sa nalozima će biti izbrisani i svi podaci i lozinke.
Izbrisani nalozi će potom biti ponuđeni novim korisnicima, koji će moći da ih koriste ispočetka.

Dakle, pravac Yahoo do 15. jula, ako već ne koristitie novi Flickr sa terabajtom podataka za slike i video ili novi Dropbox Mail servis.

Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Džudi

• **
  • 212
  • 10
  • Pol: Žensko
Odg: Yahoo briše naloge neaktivne 12 meseci!
« Odgovor #1 poslato: 15:46:41, 10.Jul.2013. »
Ovo moram da prenesem sestri i zetu, dugo već ne otvaraju svoju poštu-mejl.

Ja svakodnevno proveravam poštu i imam Yahoo dodatak za vremensku prognozu, tako da ne brinem.
Život je sastavljen od dana za plakanje i od dana za smejanje...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Yahoo briše naloge neaktivne 12 meseci!
« Odgovor #2 poslato: 19:25:05, 10.Jul.2013. »
Oni su sami sebi iskopali "rupu" jer je sada velika konkurencija vezano za web mail servise.
Obzirom na to, moraju da budu mnogo fleksibilniji prema korisnicima jer ovo nije sigurno način da pridobiju nove korisnike...

Ili jednostavno žele samo korisnike koji će redovno da proveravaju web poštu.  :eusa_shifty:

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000