Mnogo je takvih zena koje imaju potrebu ali i sam sam imao mogucnost da mogu ukoliko zelim i znam za neke primere bas kao i kod tebe medjutim nisam nikad i uvek se pitam sta mi to treba. Verujem da cu posle 25 tj 15 godina braka razmisljati tako jer verujem da te to uzbudjuje sada cini zadovoljnim utjece na tvoj odnos sa zenom itd itd. Dobro je dok to ide kako ide zadovoljne sve strane, zadovoljavas svoje potrebe za drugim zenama, sexom i poboljsavas sex sa zenom pa opet zadovoljavas zenu koja je zapostavljena, ona je sretna, njen brak je sada bolji i tako kad sve saberes ima mnogo pozitivnih stvari ako gledas pozitivno i ja to pozdravljam jer svi su srecni i zadovoljni. Imam primer iz komsiluka, muz pijanac, zena bila sa nekim iz opstine, on joj posle pretio-ljubavnik, ona se otrovala solnom kiselinom i umrla posle 10 dana. Njen muz meni pricao da ce ga ovo ili ono ali od toga nema nista a on je i dalje pijanac itd itd. Hocu da kazem da pazis sta radis a verujem da znas sta radis, mislim da je tvoja zena dobra jer da nije sad nebih bio ovde. Iskreno mogu i ja sad tj vecina nas nego uvek se pitam sta mi to treba za 5min sexa. Mozda adrenalin ili sta vec, neznam. Sve sam probao, i nisam za to da se zene ponizavaju u bilo kom pogledu ili sexu ukoliko one to ne zele ali mogu ti reci da je tema interesantna. Znam licno par zena kod kojih imam prolaz samo samo ne zelim da se upustam u to. Svaka ima problem kod kuce npr muz stariji od nje preziveo dva mozdana pola covek pola biljka, njoj je potreban muskarac, ja nju razumem ali nemam trenutno stomak za to, mi smo dobri ali ja dalje od toga ne idem ali mogu ako hocu, to je jedan od primera a imam jos jedan ali me mrzi da pisem. Jesam za to da takve zene razumem ali trenutno ne razmisljam o tome. Poznajem vl.motela koji svaki dan ima dnevne odmore i tu dolaze ljudi sa strane i tu se sastaju obave posao i svatko u svom pravcu itd itd. Ne osudjujem te vec sam sve dobro izanalizirao i nadam se da sam blizu onog sto si ocekivao od nekog od nas. Bolje da sa nama podelis neke stvari nego sa prijareljem inace ja mu vise nebih verovao cudi su ljudi i njihovi interesi i ostale stvari.