Spoljasnja lepota u natalnoj karti

• Odgovora: 172
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
Odg: Spoljasnja lepota u natalnoj karti
« Odgovor #40 poslato: 21:50:56, 05.Sep.2009. »
Sin mi je vodolija-škorpija,sa plutonom u I polju,stelijumom u vodoliji i nije što je moj,al dete je stvarno lepo.Nema nikakav mladež ni na glavi ni na licu,bez obzira na plutona u I kuci :)

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #41 poslato: 11:59:09, 06.Okt.2009. »
Ne slazem se da samo Mesec odredjuje spoljasnji izgled... A ni da su najlepsi ljudi ASC Blizanci- poznajem dosta ljudi sa tim ASC i nemaju bas takvu lepotu... Mislim da nema nekog pravila- e, to je ono sto me odbija od Astrologije (to sto mislim da je suvise komplikovana, i da nikad necu sklopiti sve kockice, tj. uzeti sve aspekte u obzir)  :(
E, da... I kako to da se osmeh- tako diiivna stvar vezuje za Mars?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 23:44:56, 10.Okt.2009. »
Sin mi je vodolija-škorpija,sa plutonom u I polju,stelijumom u vodoliji i nije što je moj,al dete je stvarno lepo.Nema nikakav mladež ni na glavi ni na licu,bez obzira na plutona u I kuci :)
Ne mora da znači da Pluton daje mladež...

E, da... I kako to da se osmeh- tako diiivna stvar vezuje za Mars?
Osmeh (estetski) pokazuje Venera a smejanje (kao izliv energije) pokazuje Mars...

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #43 poslato: 19:19:42, 22.Okt.2009. »

Naglasena Venera (ako je na Ascendentu, u 1. kuci ili ako ima puno aspekata) potencira kod osobe ljepuskasto pravilno lice, skladnu gradju tijela, te uljudno ponasanje i klasicni sarm.

Pluton na Ascendentu ili u 1. kuci gotovo uvijek daje znak na glavi ili licu – obicno se radi o vecem mladezu, bradavici ili pak oziljku. Nekom to moze i dobro stajati. Koji put nesto slicno zna dati i Mars (a oziljak i Saturn) u istom polozaju.

Slazem se u potpusnosti sa ovim,jer Venera daje lepotu!

*

Van mreže antonia1974

• *
  • 87
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #44 poslato: 22:28:36, 04.Dec.2009. »
Pluton na Ascendentu ili u 1. kuci gotovo uvijek daje znak na glavi ili licu – obicno se radi o vecem mladezu, bradavici ili pak oziljku...meni sin ima plutona na ascendentu i ima oziljak na ljevom obrazu al mu se ne vidi jako

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #45 poslato: 23:26:13, 04.Dec.2009. »
Ja sam Lav/Devica i imam Saturna u I kuci ,i trebala bih biti ruzna i koscata ali nisam(ovo malo prepotentno zvuci) ;D.Imam oziljak na licu,blizu oka,kao posledicu pada u detinjstvu,ali je skoro neprimetan.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #46 poslato: 22:48:40, 06.Dec.2009. »
SA ne daje uvek ruzne ljude :) .Cak mislim da je on (ne znam u kojoj kombinaciji) zaduzen za "klasicnu" lepotu.
Mislim da SA u Devici moze da da i osobu koja je pedantna, strogo vodi racuna da izgleda uredno...  (*o*)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #47 poslato: 23:12:24, 06.Dec.2009. »
SA ne daje uvek ruzne ljude :) .Cak mislim da je on (ne znam u kojoj kombinaciji) zaduzen za "klasicnu" lepotu.
Mislim da SA u Devici moze da da i osobu koja je pedantna, strogo vodi racuna da izgleda uredno...  (*o*)

Neko mi je rekao da ću biti mladolika dugo....A vodjenje računa o izgledu se podrazumeva...

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #48 poslato: 16:04:21, 07.Dec.2009. »
Ja sam Lav/Devica i imam Saturna u I kuci ,i trebala bih biti ruzna i koscata ali nisam(ovo malo prepotentno zvuci) ;D.Imam oziljak na licu,blizu oka,kao posledicu pada u detinjstvu,ali je skoro neprimetan.
Saturn je celih 10 stepena udaljen od tvog ascedenta
Za tvoj izgled je bitniji Jupiter
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže posejdon

• *
  • 81
  • 0
« Odgovor #49 poslato: 17:31:17, 06.Feb.2010. »
primer kod mene venera je na asc pravi trigon sa mc,jupiterom,uranom,sekstil sa mesecom,merkurom pa dobijem i na lepoti i simpaticnosti,ja mislim da sam vise simpaticna

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000