Pročitah temu od početka do kraja

ima ovdje dosta istine, postoje neslaganja astrologa oko fizičkog izgleda, oni koji tvrde da sam položaj vl asc utiče na naš izg, kao i najjači aplikacioni aspekt na asc, drugi smatraju da bi trebalo uključiti i svjetla položaj Ve i Ma, ali je najinteresantnije što postoje različita odstupanja po pitanju izgleda da je vrlo lako pogriješiti meni je zanimljivo da nalazim na izgledu u ponašanju karakteristike podznaka venere mjeseca ljudi koje znam..
Ouroboros, ovaj post svi postavila davno ali eto da napišem pa možda nešto i pogodim..
tebi je asc u vagi a Ve ti je u jarcu a pošto imaš i ovaj stelijum u jarcu vjerujem da si mršava, možda su ti i naglašene kosti saturn, crna si makar kosa, i ostačeš vitka i u starosti, jer je treća kuća i kuća blizanaca tako da to potvrdjuje ovo što sam rekla, takodje ti je i Ve u sekstilu sa asc pa kako je u jarcu ti imaš dostojanstven hod- saturn ali i hitar jer je u blizanačkoj kući.
E sad tebi je veći dio prve kuće ipak u škorpiji kao i vladalac i mjesec koji su u konjukciji i ja ovo ne bih zanemarila, jer mjesec je lice, a na licu prije svega oči i ti imaš škorpijski pogled, jak prodoran zbog te konjukcije, naglašene oči koje opominju, ali i mijenjaju boju, priroda mjeseca pa u skladu sa raspoloženjem, jer je Pl0Mo. I da detektivski pogled svako prolazi rendgenski pregled, psihološki test a rezultati na tvom licu. Pluton daje crne ljude, drugi vladar škorpije mars plave, pogledajte tipične ovnove, plava često kovrdžava kosa uzak nos i naglašene usne.. ali pluton daje i odstupanja pa tvoje lice može biti izrazito bijelo sa tamnijom kosom i crvenim usnama (tip Snežane) Mislim da su ti i obrve naglašene. Škorpija daje takodje naglašen skelet i nešto višlje ljude od ostalih pripadnika vodene grupe, a jarac daje najvisočije iz grupe zemljanih pa nisi niska recimo da si srednje do više visine oko 170 cm. Trebalo bi da pripaziš na zube jer znaju da budu baš loši iako jarac da i suprotno jake i čvrste zube. Ako je Ve u jarcu uticala na usne jaako su tanke usne i suzdržan osmjeh onako kao blago odbrenje. Inače asc ti na stepenu strijelca pa si vjerovatno sa ovom Ve u jarcu vrlo izdržljiva po pitanju sporta mogla bi maraton da istrčiš a pošto je za malo i stepen u jarcu grdja ti je takva da ti sport nije toliko potreban.
Ko je raspoložen može da pogleda moju kartu