Spoljasnja lepota u natalnoj karti

• Odgovora: 172
Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Spoljasnja lepota u natalnoj karti
« Odgovor #120 poslato: 01:15:27, 09.Jun.2012. »
Ti si ili crn sa crnim ocima ili imas svjetliju kosu i zelene oci.U svakom slucaju,snazne,markantne crte lica,medju kojima dominiraju oci.Stabilan pogled koji fiksira sagovornika,oci koje upadljivo sijaju,narocito nocu,jake,tamne obrve koje uokviruju oci.Istaknutije kosti lica,gusta kosa,jaca brada,moguce da je nos siri u predjelu nosnica ili u svom korijenu.Srednjeg do viseg rasta,dobar metabolizam,cini mi se da nisi sklon gojenju.Mozda nekakav oziljak na glavi?Generalno,Pl bas zna dati oziljke,iz iskustva.Posto je kod tebe na Asc,moguce da je na glavi,licu ili sakama(u kontaktu sa Me).Mogucnost da zbog velike posvecenosti poslu(kao uglavnom i svemu drugome sto radis)ugrozis zdravlje.Bez obzira na tvoje kapacitete,dugotrajan rad visokog intenziteta moze zaista da ti naudi.

Hoce neko pokusati mene da okarakterise?  ;D
« Najnovija izmena:: 01:19:26, 09.Jun.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #121 poslato: 01:38:53, 09.Jun.2012. »
aplauz! bas si me "ubola"!
;D
ja tebe necu opisivati,jer si ti teza za opis,vodolija ume da da sve suprotno "pravilima",ali sam procitao opis koji si sama o sebi pisala
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #122 poslato: 01:44:42, 09.Jun.2012. »
  ;D ;D
U mom slucaju je sve suprotno pravilima  :t2715: Bolje onda da neko drugi,ako si vec procitao ono sto sam pisala. ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #123 poslato: 02:28:09, 09.Jun.2012. »
nije trebalo odmah da se otkrivas...
ti vidim volis da tumacis fizicki izgled iz natala,svima si dobro protumacila
;D
inace je tesko proceniti neciji izgled,retki su tipicniji primerci nekog znaka ili planete

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #124 poslato: 11:03:31, 09.Jun.2012. »
nije trebalo odmah da se otkrivas...
ti vidim volis da tumacis fizicki izgled iz natala,svima si dobro protumacila
;D
inace je tesko proceniti neciji izgled,retki su tipicniji primerci nekog znaka ili planete

Zato gledas aspekte koje prave planete vladaoci ascendenta,njihove dispozitore,polozaj po kucama,planete na ascendentu pa onda i veneru/marsa,dispozitore,pa aspekte koje prave itd.. Mislim da se ipak moze dobro protumaciti,sa nekim blazim odstupanjima  :)
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #125 poslato: 14:28:23, 09.Jun.2012. »
tako ispada da uzimas jako puno faktora,a ipak najvise ascedent opises...
sta si kod mene uzimala u obzir osim raka i skorpiona...? lava?
i kako aspekti uticu na izgled? ;D osim planete u konjukciji sa vladarem ascedenta

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #126 poslato: 14:44:29, 09.Jun.2012. »
tako ispada da uzimas jako puno faktora,a ipak najvise ascedent opises...
sta si kod mene uzimala u obzir osim raka i skorpiona...? lava?
i kako aspekti uticu na izgled? ;D osim planete u konjukciji sa vladarem ascedenta
Hm,pa Asc tu i jeste glavni,a dispozitori,aspekti i sve ostalo ga samo "boje".Jer vidi,ako sam ja Vaga u podznaku,zar nuzno trebam biti ista kao i ostale Asc Vage?Naravno da ne.Sta nas razlikuje?Pa upravo ti aspekti,dispozitori i njihove postavke.I koliko sam primijetila,nisam masila ni jednom do sad,dakle moja teorija je primijenjiva :)
Kako mislis kako uticu aspekti?Eto,recimo,tvoj kontakt Ma i Pl ti je dao markantne,jake crte lica,vjerovatno i istaknutiju vilicu,bradu,Mo0Pl se odnosi na pogled,produbljuje ga i daje hiptnoticku notu,zbog cega sam i rekla da fiksiras.Vec sam rekla da se kod muskaraca gleda Ma(Ve kod zena),buduci da i oni djelomicno opisuju nas izgled.Rak je kod tebe dosta neprimijetan,bar sto se fizickog izgleda tice.Dosta ga je pritisnuo ovaj Pl.Barem ja takav utisak imam.
« Najnovija izmena:: 14:47:05, 09.Jun.2012. Ouroboros »
Natalna

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #127 poslato: 14:59:27, 09.Jun.2012. »
nisam rekao da si igde pogresila,samo da mi objasnis metod da naucim ;D
a recimo,kako opisujes neciji stav,drzanje,pokrete?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #128 poslato: 18:36:03, 09.Jun.2012. »
nisam rekao da si igde pogresila,samo da mi objasnis metod da naucim ;D
a recimo,kako opisujes neciji stav,drzanje,pokrete?

Pokreti,gestikulacija meni su povezani sa Me.Me0Ma hoce dati ljudi koji govore brzo i mnogo gestikuliraju.Tipa,za tvoj Me u Raku se smatra da prilicno gestikulira i da mnogo koristi mimiku u toku govora,a sve to u cilju da bolje opise ono o cemu govori.E sad,njega malo vise "maskira" Pl,a buduci da to sve spada u neverbalni govor kojim moze mnogo da se kaze,mozda cak vise nego i rijecima,sumnjam da te to izdaje,upravo zbog Pl.Mislim da si kao sagovornik dosta "miran",i da se bas fokusiras na ono sto ti osoba govori.Ne volis kad te neko slusa povrsno,volis kad ti postavi podpitanje u odnosu na ono sto govoris,kao i ti sto radis.
A sto se stava tice,mislim da na to moze da utice vise faktora.Mozda bi tu cak mogli da gledamo i MC,uz Ve/Ma i Asc.Sve zavisi sta se gdje nalazi.Mislim da ti imas dosta dobro drzanje.Ipak je Ma u Lavu,kao i MC,recimo da je to dovoljno za aristokrasko,uspravno drzanje.
Jos sam htjela da dodam da svaka planeta predstavlja pojedini dio tijela.U odnosu na to,gledas kako su ti planete rasporedjene,koji znaci,zatim kakve aspekte prave.Tipa,kod zena Ve kontakt Ju donese expanziju necega u simbolici Ve(vece usne,sire kukove itd.),Mo su grudi,pa je vrlo vjerovatno da ce zena sa Mo u Ari imati manje grudi,se ako to drugi aspekti ne pobijaju.
Dodala sam ovo vezano za govor,nisam sigurna koliko je u skladu sa temom i sa ovim sto si me pitao,ali mi je to nekako privuklo paznju  :)
Natalna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #129 poslato: 22:49:23, 12.Jul.2012. »
Ako ima zaintersovanih da pokusaju da analiziraju moj fizicki izgled na osnovu ovog sto smo do sad utvrdili?  ;D
Natalna

Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000