Spoljasnja lepota u natalnoj karti

• Odgovora: 172
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Spoljasnja lepota u natalnoj karti
« Odgovor #130 poslato: 16:35:53, 23.Mar.2013. »
Pročitah temu od početka do kraja  :-[ ima ovdje dosta istine, postoje neslaganja astrologa oko fizičkog izgleda, oni koji tvrde da sam položaj vl asc utiče na naš izg, kao i najjači aplikacioni aspekt na asc, drugi smatraju da bi trebalo uključiti i svjetla položaj Ve i Ma, ali je najinteresantnije što postoje različita odstupanja po pitanju izgleda da je vrlo lako pogriješiti meni je zanimljivo da nalazim na izgledu u ponašanju karakteristike podznaka venere mjeseca ljudi koje znam..
Ouroboros, ovaj post svi postavila davno ali eto da napišem pa možda nešto i pogodim..
tebi je asc u vagi a Ve ti je u jarcu a pošto imaš i ovaj stelijum u jarcu vjerujem da si mršava, možda su ti i naglašene kosti saturn, crna si makar kosa, i ostačeš vitka i u starosti, jer je treća kuća i kuća blizanaca tako da to potvrdjuje ovo što sam rekla, takodje ti je i Ve u sekstilu sa asc pa kako je u jarcu ti imaš dostojanstven hod- saturn ali i hitar jer je u blizanačkoj kući.
E sad tebi je veći dio prve kuće ipak u škorpiji kao i vladalac i mjesec koji su u konjukciji i ja ovo ne bih zanemarila, jer mjesec je lice, a na licu prije svega oči i ti imaš škorpijski pogled, jak prodoran zbog te konjukcije, naglašene oči koje opominju, ali i mijenjaju boju, priroda mjeseca pa u skladu sa raspoloženjem, jer je Pl0Mo. I da detektivski pogled svako prolazi rendgenski pregled, psihološki test a rezultati na tvom licu. Pluton daje crne ljude, drugi vladar škorpije mars plave, pogledajte tipične ovnove, plava često kovrdžava kosa uzak nos i naglašene usne.. ali pluton daje i odstupanja pa tvoje lice može biti izrazito bijelo sa tamnijom kosom i crvenim usnama (tip Snežane) Mislim da su ti i obrve naglašene. Škorpija daje takodje naglašen skelet i  nešto višlje ljude od ostalih pripadnika vodene grupe, a jarac daje najvisočije  iz grupe zemljanih pa nisi niska recimo da si srednje do više visine oko 170 cm. Trebalo bi da pripaziš na zube jer znaju da budu baš loši iako jarac da i suprotno jake i čvrste zube. Ako je Ve u jarcu uticala na usne jaako su tanke usne i suzdržan osmjeh onako kao blago odbrenje. Inače asc ti na stepenu strijelca pa si vjerovatno sa ovom Ve u jarcu vrlo izdržljiva po pitanju sporta mogla bi maraton da istrčiš a pošto je za malo i stepen u jarcu grdja ti je takva da ti sport nije toliko potreban.
Ko je raspoložen može da pogleda moju kartu  8)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #131 poslato: 17:46:47, 23.Mar.2013. »
Vladar 1. u 5. je Jupiter u ovnu, Mars u djevici, Merkur i Venera u vagi, pa bih rekla da si jako privlačna zgodna djevojka, plave kose ili očiju, visine oko 175 cm, skladne građe, ni mršava ni debela, nego taman, možda i sportski tip, koji voli da se takmiči i koja vodi računa o svom tijelu tj. izgledu, izuzetno lijepih ruku, lijepo oblikovanih noktiju.

Šta kažeš za moj look?  ;D

« Najnovija izmena:: 17:54:09, 23.Mar.2013. bielenda »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #132 poslato: 23:10:09, 23.Mar.2013. »
Pročitala sam šta je napisano u temi pa bih ponovila vezano za tvoj izgled, a ja nisam jako privlačna ta Ve u vagi je precijenjena i izvikana, nisam plava i nemam takve oči, disp pete mars je otišao u djevicu pa sam smedja, sivo smedja, a onaj Ju u petoj je dao da volim da uživam, zna da me ulijeni, pretjeram i da neodrživi optimizam.. ostalo jeste, 175cm, i da nisam klasična mršavica upravo kako si rekla.. hvala.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #133 poslato: 23:19:02, 23.Mar.2013. »
Jupiter je sladak, a ovan daje privlačne ljude, plus Venera u vagi, ne sumnjam da si zgodna.  ;D

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #134 poslato: 12:48:07, 24.Mar.2013. »
ja sam dupla vaga,i venera mi je u vagi...i obicno za nas kazu da smo jako lepe,sarmantne,zavodljive,kako smo estete itd....kod mene je negde zakocilo izgleda :)....uopste ne volim da stavljam  taj akcenat na fizicku lepotu....sebe bih okarakterisala pre kao prosecnu,obicnu osobu....uopste ne volim nesto da se sredjujem,vise sam za onu sportsku varijantu itd...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #135 poslato: 13:22:53, 24.Mar.2013. »
Podznak opisuje ono što mi stvarno jesmo, Mc kako nas drugi vide, a šest kuća je stil oblačenja.
Ja sam podznak rak, pa sam osjetljiva osoba kojoj je porodica na prvom mjestu, Mc u ribama - pa drugi uglavnom ne znaju ko sam ja, misle da sam tajanstvena, itd, a šesta u strijelcu - da se u sportskoj odjeći ili odjeći malo šireg kroja najbolje osjećam, pa mi je stil opušten, sportski, rijetko elegantan.

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #136 poslato: 14:54:21, 24.Mar.2013. »
meni je sesta u ribi...kazu da one spajaju nespojivo,izgleda sam ta :)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #137 poslato: 14:59:58, 24.Mar.2013. »
Šesta u ribama daje i maštovit stil, romantične bluze, haljine, kao iz bajke, a mogu biti i zapušteni i ne obraćati pažnju na odjeću.

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #138 poslato: 00:27:15, 04.Apr.2013. »
Šta u natalnoj daje loše zube?

*

Van mreže Fifi

• **
  • 359
  • 6
« Odgovor #139 poslato: 00:33:03, 04.Apr.2013. »
Podznak opisuje ono što mi stvarno jesmo, Mc kako nas drugi vide, a šest kuća je stil oblačenja.
Ja sam podznak rak, pa sam osjetljiva osoba kojoj je porodica na prvom mjestu, Mc u ribama - pa drugi uglavnom ne znaju ko sam ja, misle da sam tajanstvena, itd, a šesta u strijelcu - da se u sportskoj odjeći ili odjeći malo šireg kroja najbolje osjećam, pa mi je stil opušten, sportski, rijetko elegantan.

A kad je MC u Ovnu?

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000