Anketa

Da li posecujete psihologa?

Da
(22.7%)
Ne
(77.3%)

Da li posecujete psihologa?

• Odgovora: 92
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Krava muzara

• *
  • 40
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Da li posecujete psihologa?
« Odgovor #70 poslato: 14:04:50, 07.Okt.2013. »
Ne i ne daj Boze da mi bude potreban  :)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #71 poslato: 18:44:40, 07.Okt.2013. »
Trebali bih svi na resetovanje kod psihologa samo sto to kod nas nije praksa. Voleo bih kod nekih koji su dosli sa praksom sa zapada ali kao i svi nemam vremena a i to ima svoju cenu.
Slazem se  :D
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
  • Pol: Muško
« Odgovor #72 poslato: 15:09:37, 10.Okt.2013. »
Ja se ne slazem. Prvo ima ljudi koji mogu sami ali bukvalno sami da izguraju najteze situacije. jeste kod njih praksa ali kod njih vecina nije sposobna sama da resi problem i da ne bi zapali u depresiju oni odu kod psihiloga i daju saku dolara da ne bi koristili i onako slabo razvijen mozak..
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #73 poslato: 11:00:47, 11.Okt.2013. »
Ne, i da nikad ne bude potreban..
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Zlajo

• *
  • 10
  • 1
« Odgovor #74 poslato: 12:51:09, 23.Feb.2014. »
Ja se ne slazem. Prvo ima ljudi koji mogu sami ali bukvalno sami da izguraju najteze situacije. jeste kod njih praksa ali kod njih vecina nije sposobna sama da resi problem i da ne bi zapali u depresiju oni odu kod psihiloga i daju saku dolara da ne bi koristili i onako slabo razvijen mozak..
Ne znam zasto mislis da oni imaju slabije razvijen mozak od tebe?

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #75 poslato: 18:11:27, 01.Mar.2014. »
Ne znam zasto mislis da oni imaju slabije razvijen mozak od tebe?
Imbecilnost dolazi sa zapada.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže pg crna gora

• **
    Urednički tim
  • 546
  • Zahvaljeno: 11 puta
  • 11
« Odgovor #76 poslato: 23:14:21, 04.Mar.2014. »
Jesam.cisto sranje i weze nemaju

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #77 poslato: 14:16:06, 21.Mar.2014. »
Prošlo je 5 godina od postavljanja ove teme i moram priznati da je za mene razočaravujeće da se u tom vremenskom periodu nije proširila svest kod ljudi u vezi sa ovom oblašću.
Dakle, komentari u kojima se moli Bog da im psiholog nikad ne bude potreban ukazuju na stereotip da psiholozi i psihoterapeti služe samo da bi se prebrodio neki problem ili kriza. Retko je uviđanje da je psihoterapija nešto poput investicije u dobro obrazovanje, s obzirom da nam se kroz istu stvaraju sasvim novi horizonti, viđenja i sagledavanja stvari. S obzirom da na taj način unapređujemo sebe i otvaramo jedan sasvim novi pogled na svet. Volimo više sebe, a kada je tako, olakšan nam je uspeh na svim poljima.
Stvara mi konfuziju kada ljudi kažu da je bolje da im nikada ne treba psihoterapija. Zar ikako može biti bolje ne upoznavati i ne razumeti sebe još bolje, iz potpuno drugačijeg ugla? Kroz unapređenje odnosa sa nama samima, unapređujemo ga i sa drugima... Zašto onda da budem ponosna što ne idem na terapiju i što mi nije potrebna?
Razumem da je ovo Srbija, ali...

pg crna gora, slažem se da ima loših/nekvalitetnih/nestručnih psihoterapeuta, kao i u bilo kom drugom zanimanju... Sa koliko njih si imao iskustva, kada si toliko razočaran da globalizuješ i uopštavaš da nijedan nema pojma?
~Sunshine~

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #78 poslato: 15:16:23, 21.Mar.2014. »
Ja sam prvi za psihoanalizu. Smatram da nema kompetentnih osoba za to ali to je moje misljenje a kako se sve vrti oko novca u danasnje vreme to je skup izazov. Vise se i bojim prevaranata i sarlatana da mi setaju kroz svest i podsvest a i nevolim da delim neke svoje tajne sa nekimnu koga nemam poverenja. U sustini nikad se nisam ozbiljno uputionuntoalinjesam samostalno i individualno da upoznam sebe da bih razumeo druge. Sve jenu nama i ukolimo smo spremni da se suocimo sa istinomni ne zelimo da zivimo u lazi kao vecina lakse cemo da zivimo. Zaludjujemo sami sebe nametnutim marketinskimvinpotrosackim trikovima od malih nogu stereotipno da nismo svesni koliko smo okovani u mentalnom kavezu zabluda i neistina a pri tome verujuci da je to istina. Kad ste stub i temelj pstine i zivite ispravno pod uslovom da ste na pravom putu i razgovarate sa nekim ili se plase vas ili vam se dive. Tko nevoli istinu za njihvje to bolno i beze od sebe. Za to je potreban duzi proces i nije lako bitivprisutan u svemu. Siroka je tema i za to treba vreme i sagovornici jer vise nas pravi novo ucenje i jedni drugima damo uvid za nesto a to mnogo znaci. Da je srece svi bih isli na te seanse i oslobadjali se nepotrebnog tereta koje nas tisti, ziveli u sadasnjosti i napredovali brze i lakse, bes stresa i strasa od sutrasnjice. Ima nas jos nego vremenom se gubi osecaj sa humanost i dobro i ljudi se otudjuju a pomazuci drugima pomazemo sebi. Odgovori sami dolaze tko zeli sebi i drugima da ponogne. Privlacimo ono sto mislimo i zelimo. Zadovoljan sam Dijana tvojim postom.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #79 poslato: 01:01:43, 25.Mar.2014. »
Nisam do sada imala potrebe da posecujem psihologa,a mozda bih i trebala malo  ;D
Salim se.
Ali ako bih nekad imala potrebe zasto da ne,pa i oni su samo doktori kao i bilo koji drugi,neki bolji,neki losiji,pa ko na kakvog naleti. To jd jos samo kod nas u Srbiji sramota priznati da neko posecuje psihologa  (*o*)
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000