Pol deteta - kako znati kog pola ce biti dete?

• Odgovora: 171
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 18 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: Pol deteta - kako znati kog pola ce biti dete?
« Odgovor #50 poslato: 19:45:50, 03.Apr.2012. »
da li suprug i ja mozemo imati devojcicu i u kom periodu bi trebala da ostanem trudna da bi se ta zelja ispunila on je rodjen 17.09.1982 a ja 22.06.1986 u 5:50h oboje rodjeni u zemunu...

Evo ja ćem' da probam po mom metodu za moju Zemunku koja je rodjena na dan Punog Meseca 8)

Arapska tačka dece (Asc + Saturn - Jupiter) 24° Riba ~ nat. Jupiter u 0° sa tom tačkom
Arapska tačka ćerki (Asc + Venera - Mesec) 18° Vodolije ~ nat. Saturn u Strelcu
Arapska tačka sinova (Asc + Jupiter - Mesec) 03° Vage ~ nat. Venera u Lavu
Arapska tačka PND (za začeće Mc + Asc - Mesec) 28° Device ~ nat. Merkur u Raku
Arapska tačka vremena za začeće (Asc + Jupiter - Mars) 11° Device ~ nat. Merkur u Raku
5 polje u Vagi sa tom Venerom u Lavu + sam Mesec koji se vezuje za majčinstvo je 180° Sunce

Po meni ~ s obzirom da ti je 5 polje u 0° sa fixnom zvezdom Foramen, po prirodi Saturn / Jupiter (a ti već imaš Saturn u Strelcu) a pak vladar 5 polja je Venera na fixnoj zvezdi Asellus koja je po prirodi Sunce / Mars koji su kod tebe u ženskim znacima, a vas dvoje želite devojčicu ~ iako skoro sve kod tebe "kaže" da će prvo da bude dečak (a uz a.t. dece koja je u 0° sa svojim dispozitorom u sedištu i to na Zenitu, biće dece, pa ne mora da se brinete...) mislim da bi trebalo da pratiš Lunarni kalendar jer si već ti sama rodjena kada je Mesec bio pun, pa samim tim izuzetno reaguješ na Mesečeve mene (na astro.com ima jako dobar programčić za izračunavanje lunacija koje su dobre za začeće...) Isto tako smatram zbog akcenta na ženskim znacima (naročito vodenim) da bi mogla da pokušaš i opciju "parnih meseci" tj. januar, mart, maj, jul, septembar, novembar (jer tada je Sunce u ženskim plodnim vodeno - zemljanim znacima) i da naravno ne spominjem odličan tajming zbog tr. Saturna koji je dispozitor nat. Meseca a nalazi se u natalnom 5 polju  ;)

Navijam za devojčicu, tj da samo bude živo i zdravo i da brzo dobije još bata i seka, sa srećom  (mah:mah)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže makikica

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #51 poslato: 16:37:35, 09.Apr.2012. »
Evo ja ćem' da probam po mom metodu za moju Zemunku koja je rodjena na dan Punog Meseca 8)

Arapska tačka dece (Asc + Saturn - Jupiter) 24° Riba ~ nat. Jupiter u 0° sa tom tačkom
Arapska tačka ćerki (Asc + Venera - Mesec) 18° Vodolije ~ nat. Saturn u Strelcu
Arapska tačka sinova (Asc + Jupiter - Mesec) 03° Vage ~ nat. Venera u Lavu
Arapska tačka PND (za začeće Mc + Asc - Mesec) 28° Device ~ nat. Merkur u Raku
Arapska tačka vremena za začeće (Asc + Jupiter - Mars) 11° Device ~ nat. Merkur u Raku
5 polje u Vagi sa tom Venerom u Lavu + sam Mesec koji se vezuje za majčinstvo je 180° Sunce

Po meni ~ s obzirom da ti je 5 polje u 0° sa fixnom zvezdom Foramen, po prirodi Saturn / Jupiter (a ti već imaš Saturn u Strelcu) a pak vladar 5 polja je Venera na fixnoj zvezdi Asellus koja je po prirodi Sunce / Mars koji su kod tebe u ženskim znacima, a vas dvoje želite devojčicu ~ iako skoro sve kod tebe "kaže" da će prvo da bude dečak (a uz a.t. dece koja je u 0° sa svojim dispozitorom u sedištu i to na Zenitu, biće dece, pa ne mora da se brinete...) mislim da bi trebalo da pratiš Lunarni kalendar jer si već ti sama rodjena kada je Mesec bio pun, pa samim tim izuzetno reaguješ na Mesečeve mene (na astro.com ima jako dobar programčić za izračunavanje lunacija koje su dobre za začeće...) Isto tako smatram zbog akcenta na ženskim znacima (naročito vodenim) da bi mogla da pokušaš i opciju "parnih meseci" tj. januar, mart, maj, jul, septembar, novembar (jer tada je Sunce u ženskim plodnim vodeno - zemljanim znacima) i da naravno ne spominjem odličan tajming zbog tr. Saturna koji je dispozitor nat. Meseca a nalazi se u natalnom 5 polju  ;)

Navijam za devojčicu, tj da samo bude živo i zdravo i da brzo dobije još bata i seka, sa srećom  (mah:mah)

hvala puno na odgovoru ali slabo sam ja ovo razumela .... (*o*)...mi vec imamo dvoje dece,sinovi stariji rodjen 16.10.2008 i mladji 4.6.2011....jel moze malo konkretniji odgovor ::)...... koja godina koji mesec ili sl...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #52 poslato: 19:19:48, 10.Apr.2012. »
     To može ondak da se odradi preko tvog / suprugovog godišnjeg čarta. Odatle može da se nadju informacije za najbolji period za začeće / trudnoću  :)

Isto tako, mogu da se prate i tranziti benefika (Venera, Jupiter, Merkur...) preko ovih arapskih tačaka, kao i samih polja (5-7 itd) da bi se videlo kada je koji period povoljan za začeće  ;)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #53 poslato: 23:51:54, 10.Apr.2012. »
Može da otvori i novu temu u vezi toga.  :smesko:

*

Van mreže ana23

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #54 poslato: 00:30:29, 11.Apr.2012. »
Da li bi neko bio ljubazan meni da izracuna posto ja se ne razumijem  bas toliko u to izracunavanje :) tek sam osnove naucila.

Zanima me koliko cu imati djece i kojeg pola. U petom polju imam  Jupitera u Blizancima  a u sedmom polju Mjesec i Veneru .

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #55 poslato: 11:48:15, 11.Apr.2012. »
Jupiter je na kom stepenu?

Najbolje bi bilo da postavite vašu kartu u index natalnih karti.

*

Van mreže ana23

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 14:18:03, 11.Apr.2012. »
Postavila sam svoju u index natalnih karti.  Ne razumijem se bas u te stepene,  ucim se da analiziram natalnu pa sam krenula bas od najosnovnijih stvari.Forum je extra, ima dosta interesantnih tema. Ako bi mogao molim te da mi pogledas , hvala ti puno!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #57 poslato: 14:24:26, 11.Apr.2012. »
Da probam po ovoj metodi...

Jupiter (muško), šesti stepen (žensko), pošto ima i dosta aspekata ne možemo da se opredelimo...
Znači zavisi i od partnera.

*

Van mreže ana23

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #58 poslato: 14:38:09, 11.Apr.2012. »
Hm, po nekoj mojoj proncjeni do sada sto sam naucila , postoji mogucnost blizanaca ili dvoje djece  musko i zensko.  S tim da je musko prvo jer se prvo dijete gleda kroz peto polje . Tumacim li ja to dobro :)?  Da li bi mogao pogledati kod njega molim te ? Ja vidim ovo gledajuci njegovu kartu   U petoj kuci , sunce pored znaka pise broj stepena 5 22   u  Vagi, I merkur isto u vagi  22 18.  U sedmoj  kuci ima  Neptun  3 06  i Uran  18 47.

Mars mu je u 9 polju u Jarcu pod  24 41. Hvala tii
« Najnovija izmena:: 14:49:18, 11.Apr.2012. ana23 »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #59 poslato: 14:50:58, 22.Apr.2012. »
I kod njega je slična situacija. Znači šanse su pola pola.  :smesko:

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000