Pol deteta - kako znati kog pola ce biti dete?

• Odgovora: 171
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže stipsica

• *
  • 5
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Pol deteta - kako znati kog pola ce biti dete?
« Odgovor #60 poslato: 19:33:33, 23.Maj.2012. »
pozdrav..rodjena sam 05.05 1976 u sredu u 10.45. .moze li mi neko reci kojeg pola ce mi biti deca i da li cu uskorije vreme i ja postati majka...s obzirom da nemam decu...Hvala

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #61 poslato: 00:45:21, 07.Jun.2012. »
pozdrav..rodjena sam 05.05 1976 u sredu u 10.45. .moze li mi neko reci kojeg pola ce mi biti deca i da li cu uskorije vreme i ja postati majka...s obzirom da nemam decu...Hvala
Neptun je ženski faktor i 13 20 je Bik (ženski faktor)...  dosta šanse ima da prvo dete bude žensko...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #62 poslato: 13:54:24, 07.Jun.2012. »
Vrh 5. kuće mi je u vagi, Venera u djevici u konjukciji sa Marsom, znači li to da će mi prvo dijete biti žensko?

*

Van mreže Griffon

• *
  • 20
  • 0
« Odgovor #63 poslato: 15:48:52, 07.Jun.2012. »
Moze li meni neko pogledati sta cu ja imati?

Ja sam gledala preko Merkura i on jadan nema divne aspekte, ima neke sporedne aspekte i neke glavne aspekte sa sporednim planeticama/tackama/asteroidima i slicno. Ona dva kvadrata govore da cu mozda imati njih ali teskom mukom, ili da nece nesto biti dobro vezano za njih, kao i komunikacija izmedju njih i nas, i da ce to biti dva decaka. Jer pravi kvadrate sa Marsom (vladar Ovna-musko) i Jupiterom (vladar Strelca- musko) bez obzira sto su u Biku (mozda zato ja volim devojcice i volela bih blizance decaka i devojcicu ili varijanta decak pa devojcica nakon 3 godine, smanjila sam malo, iako sam kao mala htela puuuno dece- kako sam sve varijante sredila, bilo je tu oko 10-tak  ;D ) .

E, sad Meni je Mesec u Ovnu, sto znaci borba, Ve u Ribama moze oznacavati da ce do zaceca doci. Saturn u Jarcu, ali u 4. a vrh 5. u Jarcu, em malo veza mi daje i jako, jako, jako teske za moju psihu i srce, em pravi konjukciju sa NE i UR a sam Ur pravi kvadrat sa Mesecom- nezeljna trudnoca, abortusi, nervoza, strah, borba.. Uglavnom, kako se meni pise, bolje i da nemam decu :/ Ocajna mi je i karta i sam zivot :/

Moze neko pogledati?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #64 poslato: 18:34:44, 07.Jun.2012. »
Evo,prijavljujem se kao pokusni kunic,da neko i meni pogleda  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #65 poslato: 21:27:13, 07.Jun.2012. »
Racunaj da pojma nemam, ali volim da se igram :D

Kod tebe je vrh pete kuce u ribama, vladar posao u 3. Ne u jarcu u konjukciji sa Ur i Me, ukljuceni i muski i zenski znaci i planete, znaci tesko odrediti pol prvog djeteta ;D Mozda dobijes blizance zbog ovog Merkura ili jedno musko, jedno zensko, djeca ce biti njezna, umjetnicke duse, slobodoljubiva i rjecita ;D

Al se nalupah ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #66 poslato: 21:33:21, 07.Jun.2012. »
Meni se svidja tumacenje  ;D Samo bih vise voljela da nisu blizanci,a posto su Ribe zenski znak,mozda ipak bude curica prva   inlove Hhaha,gle mene,kao da se sutra trebam poroditi  :smehotres:
Hvala bielenda  :srce:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #67 poslato: 21:36:09, 07.Jun.2012. »
Mislim da pol nikad ne mozemo s preciznoscu tvrditi, jer to zavisi i od muskarca, ali se moze vidjeti karakter djeteta ;) Ja cu biti zadovoljna samo da rodim dijete, kad tad, bar jedno, jer to je svrha postojanja :)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #68 poslato: 21:41:10, 07.Jun.2012. »
Svakako :) meni je bitno samo da je zivo i zdravo(kako to otrcano zvuci  ;D) Ali mislim da je zivot blizancima malo tezi,ako budu tezili nekoj individualnosti,a budu isti,to ce ici malo teze.Eto samo zato.Inace bih voljela i djecaka i curicu (evo mene opet  :roll:)
Natalna

*

Van mreže skorpija5

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #69 poslato: 11:31:23, 17.Jun.2012. »
Zdravo svima!Novi sam clan na ovome forumu i sve pohvale za interesantne teme (e*e)
Jel moze i meni da vidite u vezi dece:ASC 17'12 u skorpiju,saturn 28'36 u skorpija,jupiter 8'51 u vodolija

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 18 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000