da li suprug i ja mozemo imati devojcicu i u kom periodu bi trebala da ostanem trudna da bi se ta zelja ispunila on je rodjen 17.09.1982 a ja 22.06.1986 u 5:50h oboje rodjeni u zemunu...
Evo ja ćem' da probam po mom metodu za moju Zemunku koja je rodjena na dan Punog Meseca

Arapska tačka dece (Asc + Saturn - Jupiter) 24° Riba ~ nat. Jupiter u 0° sa tom tačkom
Arapska tačka ćerki (Asc + Venera - Mesec) 18° Vodolije ~ nat. Saturn u Strelcu
Arapska tačka sinova (Asc + Jupiter - Mesec) 03° Vage ~ nat. Venera u Lavu
Arapska tačka PND (za začeće Mc + Asc - Mesec) 28° Device ~ nat. Merkur u Raku
Arapska tačka vremena za začeće (Asc + Jupiter - Mars) 11° Device ~ nat. Merkur u Raku
5 polje u Vagi sa tom Venerom u Lavu + sam Mesec koji se vezuje za majčinstvo je 180° Sunce
Po meni ~ s obzirom da ti je 5 polje u 0° sa fixnom zvezdom Foramen, po prirodi Saturn / Jupiter (a ti već imaš Saturn u Strelcu) a pak vladar 5 polja je Venera na fixnoj zvezdi Asellus koja je po prirodi Sunce / Mars koji su kod tebe u ženskim znacima, a vas dvoje želite devojčicu ~ iako skoro sve kod tebe "kaže" da će prvo da bude dečak (a uz a.t. dece koja je u 0° sa svojim dispozitorom u sedištu i to na Zenitu, biće dece, pa ne mora da se brinete...) mislim da bi trebalo da pratiš Lunarni kalendar jer si već ti sama rodjena kada je Mesec bio pun, pa samim tim izuzetno reaguješ na Mesečeve mene (na astro.com ima jako dobar programčić za izračunavanje lunacija koje su dobre za začeće...) Isto tako smatram zbog akcenta na ženskim znacima (naročito vodenim) da bi mogla da pokušaš i opciju "parnih meseci" tj. januar, mart, maj, jul, septembar, novembar (jer tada je Sunce u ženskim plodnim vodeno - zemljanim znacima) i da naravno ne spominjem odličan tajming zbog tr. Saturna koji je dispozitor nat. Meseca a nalazi se u natalnom 5 polju

Navijam za devojčicu, tj da samo bude živo i zdravo i da brzo dobije još bata i seka, sa srećom