Zasto bismo samo jednog clana tolerisali ako za sve clanove vazi pravilnik foruma podjednako?
Ujedno odgovor na sva tvoja pitanja. Zivi i pusti druge da zive. 
Koji sam deo pravilnika prekrsio? Onaj ko mi ne odgovori na pitanje "Da li razumes zene?" smatram da ne razume. (isto kao na fakultetu na usmenom). To sto sam prosuo istinu nekom u lice ne znaci da vredjam na verskoj nacionalnoj i drugim osnovama. To sto ste se vi nasli uvredjenim samo dokazuje da sam u pravu. Da nije tako, lepo bi mi rekli da razumete zene i da pitam sta imam da pitam. Apsolutno nikog ne zelim da uvredim.
Po meni onaj koji daje savete ima VELIKU odgovornost jer postoju mogucnost da nekom menja zivot (ili ga ne menja, sto je mozda jos gore). Vi tu odgovornost olako shvatate jer je ljubavni zivot bilo kog coveka velika stvar (po meni najveca investicija). Ne mislim ja da treba da se menja licnost u sustini vec ponasanje sa zenama. U psihologiji se to naziva Behavior modification odnosno prilagodjavanje ponasanja situaciji. Primer: neces se isto ponasati kad ti najbolji drug dodje na kafu i kad ti Angela Merkel dodje na kafu iako si isti covek. Vecina muskaraca ne ume da se ponasa kako treba sa suprotnim polom iako su neki stvarno kvalitetni momci.
Zene razumeju muskarce, dok velika vecina muskaraca ne razumeju zene.
Zasto je tako? Iz 2 razloga. Prvi je ego muskarca. Mnogo je lakse prihvatiti cinjenicu da ne razumemo, negoli studirati godinama izbor koji zena (devojka) pravi za dugorocnu vezu, studirati uspesne muskarce, i jos puno toga sto zahteva puno puno vremena. Moje misljenje je bazirano na dugogodisnjem studiranju, logici, i realnosti. Ego je taj koji kaze: niko meni nece pricati o zenama, bicu svoj i volece me zbog mene. Statistika kaze prijatelju da ces imati 20 % sanse da se razvedes i 90% sanse da ces imati nesrecan brak (ako mislis da budes u onih 10% treba ti sreca da nadjes pravu i ZNATI DA JE ZADRZIS).
Drugi razlog je opran mozak od medija (filmovi, muzika internet itd.) i od odgovora pripadnica zenskog pola kakvog muskarca zele. Npr. reci ce da zele dobrog momka gde izgled nije toliko bitan. Muskarci (vecina) ovo gutaju bez ikakvog razmisljanja i kad im pruze to, dobiju "nogu".
Naravno da ne postoji prirucnik za ljubav, ali postoji smernica kako prepoznati zenu koja: nije zainteresovana, je sponzorusa, "trazi da se uvali", tvrdoglava, mrzi ceo muski pol, ima previse "demona" iz predhodnih veza itd. Takodje nema prirucnika za nalazenje prave ali postoje smernice da, kad imas dovoljno srece da nadjes pravu-kako da je ZADRZIS (a ne da je postepeno odbijas dok posle 3 god (npr) ne kaze "treba mi prostora" ili tako nesto).
Isitna glasi da zene nisu komplikovanije od muskaraca, ali su potpuno drugacije. Kako drugacije? To je vec druga tema.