Ne izlaze od kad su u vezi

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« poslato: 10:57:41, 15.Feb.2009. »

Može prilično da zaboli kada vaš dragi prijatelj ili prijateljica, koji su ranije obožavali da izlaze s vama i kompletnom ekipom, odjednom prestanu to da rade, jer su se zaljubili i "zavukli u kuću" s voljenom osobom. Tada bi bilo dobro pokazati strpljenje i razumevanje, jer intenzivna zaljubljenost može da dovede do toga da neko samo na voljenu osobu misli i ne želi ni sa kim drugim da se viđa niti da izlazi.

Sačekajte neko vreme. Ta faza je intenzivna, ali ne traje večno. Nakon što vam se učini da ste dovoljno čekali, pozovite tog druga ili drugaricu. Nemojte ih optuživati, samo im recite da su vam nedostajali i da biste voleli da se ponovo pridruže vama i vašoj ekipi u izlasku - voljena osoba je dobrodošla, takođe. Recite joj i da je s nestrpljenjem čekate. Priča samo o voljenoj osobi? Izbegava da se vidi s vama? Onda je još u toj fazi "ljubavnog ludila". Čekajte još neko vreme, pa ponovo pozovite. Stavite do znanja tom prijatelju ili prijateljici da ste uz njih, nećete ih napustiti, čekaćete ih. Takvom vernom prijateljstvu je zaista teško odoleti, pa je vrlo verovatno da će vam se prijatelj ili prijateljica, jednom kad ponovo budu u stanju da razmišljaju o još nekome i još nečemu osim o voljenoj osobi i vezi, ponovo pridružiti u izlascima. Možda u manjoj meri, jer će deliti vreme između svojih prijatelja i voljene osobe, ali ipak će biti opet s vama.

A ako do toga ne dođe? Ostanu "zabijeni u kuću" uz dečka ili devojku? Dešava se i to, da nekog veza u toj meri promeni. Tu, uz sav vaš trud i žaljenje, ne možete ništa. Stavite im do znanja da ćete ih čekati, pa kad dođu, dobrodošli su. Ukoliko ne dođu uopšte, makar znate da ste učinili sve što je bilo do vas da prijateljstvo održite - nažalost, ne potraju sva prijateljstva večno. Pokušajte da ne krivite ni sebe (ništa vi tu niste krivi, učinili ste šta ste mogli) ni njih (ljudi se nekad prilično promene - a nije da su počinili nekakav zločin, jednostavno su se zaljubili i žele da budu samo s voljenom osobom), već da nastavite sa svojim životom.

Krstarica

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • Pol: Žensko
  • ~Sunshine~
Odg: Ne izlaze od kad su u vezi
« Odgovor #1 poslato: 17:59:05, 16.Feb.2009. »
Pa dobro, desava se to... Ja sam imala problem sa tim, jer je prethodni decko vise voleo da izlazimo sami... A ja sam dosta drustvena osoba, jednostavno NE MOGU BEZ DRUSTVA I ZEZANjA!!!!!!!!! Mislim, ok, u redu je naravno da budemo i izadjemo nekad samo nas dvoje, ali... Ne stalno! Za 14 meseci, daj Boze da smo 10 puta izasli sa drustvom. Ma nismo ni toliko!
Ali hvala Bogu, sada je ok. Sadasnji decko je mnogo slican meni, tako da nemam takav problem vise. :)
~Sunshine~

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #2 poslato: 17:25:26, 07.Sep.2009. »
to nema veze, da li cete zajedno ili odvojeno
kad ne izadjes sa njim izadji sa drustvom i obrnuto :)

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 17:31:08, 07.Sep.2009. »
po meni je glupo ne izlaziti samo jer imas decka...
izlazi ti sa njim ali izlazi i sa drustvom....
imam ja drugaricu kojoj decko ne dozvoljava da izlazi.... strasno

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #4 poslato: 17:35:12, 07.Sep.2009. »

po meni je glupo ne izlaziti samo jer imas decka...
izlazi ti sa njim ali izlazi i sa drustvom....
imam ja drugaricu kojoj decko ne dozvoljava da izlazi.... strasno

to je ok ako se igraju robovlasnika  ;D

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 17:36:44, 07.Sep.2009. »
xaxaxxa zamisli :D
znaci ona je rob  :D

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #6 poslato: 17:40:26, 07.Sep.2009. »
a on je atila bich bozji ;D

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 17:41:47, 07.Sep.2009. »
xaxaxa :D
moze ... zvec zamisljam kako goni svog roba :D

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #8 poslato: 19:23:43, 06.Nov.2009. »
Pa jeste tako smesno i to sto se zezate, normalno... Stvarno jeste smesno, ali kada dublje razmislimo, i tuzno! Jer to bukvalno jeste tako! Ispada tako! Samo nam valjda deluje to toliko nebulozno, pa se zezamo tako kao rob i Atila. Ali kad pogledas, jeste stvarno tako.
~Sunshine~

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 19:55:05, 10.Nov.2009. »
Od takovog ponasanja se uzasavam! To je samo znak da ta osoba nema jasne stavove i menja svoj zivot zbog nekog a pritom povredjuje neke od ranije drage ljude sa kojima jel'te sada "ne treba" da se vidja jer joj partner popunjava vreme i dovoljan joj je.
Po meni, to je mnooooogo sebicno, i to rade slabici!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000