Evo mene Smile ponovo!

pre svega sve najlepse ti zelim u 2010 godini!

Evo mene sa novim primerom za vezbu....
Da li cu se udati za njega i kada?
Karta:
http://i151.photobucket.com/albums/s136/snecka/astro_2gw_04_horar_hr4064430442.gifPa da krenem...
Prva da kazem da sam postavila pitanje u satu Venere koja je i vladar ASc
-Ja sam ASC u Biku sa Venerom na 12 stepenu Jarca u IX
-I Mesec na 5 stepenu Device u V
-On je Desc u Skorpiji sa Marsom na 18 stepenu Retrogradan u V (rekla bih da se on vraca na nesto staro)
-i Suncem u Jarcu na 13 stepenu u IX
-arapska tacka Braka je u Ribama na 4 stepenu sa Jupiterom u Vodoliji na 27 stepenu u XI
-arapska tacka Vencanja je u Blizancima na 24 stepenu sa Merkurom u Jarcu na 14 stepenu
-arapska tacka ljubavi je u Jarcu na 28 stepenu sa Saturnom u Vagi u VI (nadam se da sam dobro odredila arapaske tacke) u triplicitetu Venere i terminu Jupitera u licu Marsa,povezan je sa
Meseom preko izgona a Jupiterom preko pada....stvarno ne znam kakvo bi znacenje imao ovo sa Mesecom i Jupiterom.
A sad onaj po meni najtezi deo....

Gledamo Ptolomejevu tabelu dostojanstava:
-Desc u Skorpionu njim vlada Mars,Mars u Lavu,u vladarstvu i triplicitetu Sunca (okrenut je sebi) u V polju pa bih rekla da zeli neku vezu,u terminu Venere rekla bih da je prijateljski nastrojen prema meni,u licu Jupitera (arapska tacka braka) kao da ga brak za sada ne interesuje,povezan je sa Saturnom preko izgona
-Sunce U Jarcu u vladarstvu Saturna (arapska tacka ljubavi) u triplicitetu Venere i terminu Jupitera u licu Marsa,povezan je sa Meseom preko izgona a Jupiterom preko pada.
-Iz svega ovoga ima povezivanja mada mislim da za sada ne razmislja toliko o braku koliko razmislja o sebi...
A ja sa Venerom u Jarcu (arapska tacka ljubavi),ja kao da trazim neku sigurnu i ozbiljnu vezu,u triplicitetu Venere (okrenuta sam sebi) u terminu Merkura (vl.a.t.vencanja),kao sam sa ja ta koja je vise okrenuta braku nego on,u licu Marsa (njega),kao da postoje emocije koje nisu toliko jako uz postovanje,sa Mesecom u izgonu i Jupiterom u padu,kao da jos nije vreme za brak izmedju nas dvoje dok se ne rese neke stvari.(ne znam da li sa u pravu ali Smiso ti ces ispraviti)

Ja sam i Mesec u Devici,kojom vlada Merkur (vl.a.t.vencanja),ja kao da sam okrenuta to cinu vencanja ali zaista to nije istina,ja sam mnogo vise okrenuta nekoj stabilnoj vezi i jednog dana braku,tako da me sam cin vencanja ne zanima,ali po tabeli je tako.U triplicitetu Venere,u terminu Merkura,u licu Sunca i sve sto je vezano za Jupiter i Veneru je u izgonu i padu.
Ne znam da rastumacim sve ali koliko znam napisem...tako se na kraju krajeva i uci,zar ne?
Po ovome vidimo da ima povezivanja i da moze doci do braka (nadam se) mada je potrebno da se neke stvari rese,a kada bi moglo doci do braka trazimo aplikacije izmedju Venere&Meseca i Marsa&Sunca...
-Izmedju Venere i Marsa nema aplikacija,Ali ima izmedju Sunca i Venere,zatim imamo aplikaciju Venere sa Mesecom pa sa Merkurom,zatim ima aplikacija izmedju Sunca i Meseca,Sunce ima aplikaciju sa Merkurom...
Smile vidim da ima povezivanja,mada nisam sigurna koji aspekti imaju prioritet...
Sto se tice vremenskog perioda ne zelim da nagadjam,ti ces mi svakako napisati koliko je tacno ovo sto sam napisala i naravno vreme da li i kada ce doci do braka izmedju nas.
Smile nadam se da se vidi koliko se trudim i ucim mada ali za sve u zivotu je potrebno vreme i praksa.
Veliki pozdrav!