Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • Pol: Žensko
  • volim Paris
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #50 poslato: 18:12:24, 25.Jul.2009. »
elenice,isti slučaj i kod mene ;D

ubija i pritiska sva polja...

ja sam se stišala, ćutim i trpim i čekam da prođe.....samo zdravlje da ne ugrozi, a ova depresija i čekanje se mora izdržati..
još malo...do septembra,a kad izađe na asc....... :o
nikad ne reci nikad

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #51 poslato: 18:26:58, 25.Jul.2009. »
takodje, sve govorim sebi trpi i cuti bice bolje, a doneo mi sve grozno poslednje dve godine, doduse vec je najavljivao probleme 2006 kad je gazio na merkura, a od kad je usao u devicu ma haos, sve u simbolici 12 kuce(tajni neprijatelji) ali i devete tj. faxa(to je na svu srecu proslo nadam se), pa je doneo stres, napetost, nervozu ma uzas.......a jos mi mesec u blizancima u opoziciji sa uranom iz strelca pa i zivci proradili, samo gledam da se iskobelja iz device bice valjda bolje :(
izgleda nam ne preostaje nista drugo nego da trpimo dok ne prodje,
« Najnovija izmena:: 18:34:55, 25.Jul.2009. elenica »

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #52 poslato: 13:54:49, 26.Jul.2009. »

meni saturn trenutno tranzitira dvanestim poljem i ubi me, jedva cekam da izadje iz njega konacno.......kakva su vasa iskustva sa njim u dvanaestom polju, kako se izboriti sa njim?

Kod Sa je jako bitno ,povinovati se njegovim lekcijama. Maltretirace(uslovno receno ) nas bolestima,neuspesnim  planovima,nemogucnoscu da se ide velikom brzinom napred sve dok ne uvidimo u cemu smo gresili. Jedni  recept je strpljenje i prihvatanje. Njegove lekcije su bolne bas iz razloga sto odbijamo da prihvatimo te neke nove drugacije stvari.Da je lako nije ali to je Sa...ali zato nakon toga bivamo mudriji  (e*e),hrabriji i spremniji za sve ostalo u zivotu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #53 poslato: 11:09:54, 27.Jul.2009. »
U potpnosti se slažem sa tobom Kaliopa.Saturn nije zao i loš,težak je ali svako mora da nauči svoju lekciju života.Mora se rukovoditi parolom:strpljen,spašen ;)I ja učim...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #54 poslato: 11:34:41, 27.Jul.2009. »
slazem se i ja sa vama, samo sto je mnogo bre mucan, a meni se jos ne odrasta a i strpljenje mi nije jaca strana, ali ocigledno cu morati da ga slusam..... ;)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #55 poslato: 15:41:16, 27.Jul.2009. »
Ja ga u natalu imam u prvoj kuci :o -ja sam dete Saturna,tako se često šalim,i šta ću,odrasteš pre ili kasnije,ali i ja moram da učim njegove lekcije čitav život,nije ni meni ovaj period lak...strpljenja fali svima ;)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #56 poslato: 18:47:39, 27.Jul.2009. »

slazem se i ja sa vama, samo sto je mnogo bre mucan, a meni se jos ne odrasta a i strpljenje mi nije jaca strana, ali ocigledno cu morati da ga slusam..... ;)

Imas jos vremena to njegovog povratka i pravom znacenju i znacaju odrastanja, sto ce ti za koju godinu itekako znaciti i biti od velike koristi. tada ces vise shvatiti njegov uticaj i prihvatiti njegovu "skolu", do tad skupljaj iskustva i ne misli mnogo o Saturnu :) Vise bi ti značilo da čitas njegove karatkteristike, pa da ga lagano upoznajes.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #57 poslato: 19:10:18, 27.Jul.2009. »
lilka, na sta mislis kad kazes da ce mi biti od koristi za koju godinu?znam da je njegov pravi povratak kad se nadje na poziciji gde i u natalu sto se otprilike desava oko 28-29 godine i znam da me ceka  to uskoro, ali me sad prilicno muci od kad je nagazio na merkura, i od kad je u 12 kuci(koliko sam ja uspela da shvatim pa krivim njega za trenutno stanje).a sad bas i nije morao da me muci dok je fax jos u toku pa umesto da ga privodim kraju meni ni do cega nije, mada se ne dam tako lako......mogao je malo da saceka ali ajde ako nista naucicu i sad valjda nesto, a jos sam pocela da ga volim he he.....a ovo za odrastanje ja se nadam da ce uciniti nesto konstruktivno jer ja stvarno ne zelim jos da odrastem :)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #58 poslato: 22:13:32, 27.Jul.2009. »
Jeste mučan kroz 12 pa i preko ASc ali taman da te pripremi za "povratak" :) Kaliopi je rekla sustinu. Za koju godinu sam mislila baš na Saturnov povrtak gde ce da te preispita, izbaci sve sto nevalja, nisi dovoljno naucila, ali blagodat je sto izbaci sve iz života sto ne valja, protv nasih zelja, nesvesnih potreba...isporbava snagu volje, hrabrosti, strpljenje,a stavlja akcenat na polje u kom se nalazi ili kojim vlada. Daje vise odgovornosti nego sto covek pomislja da moze da izdrzi,a sustina je da zahteva da odrastemo i postavimo stvari na svoje mesto,onako kao treba da izgleda.Ovo izgleda zastrasujuce,medjutim nije jer to je zivot,a milioni ljudi ni ne zna za Saturnov povratak pa ga umesno i mudro pregura.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #59 poslato: 21:07:25, 11.Avg.2009. »

Sa Saturnom se stalno sazreva i da Saturna nije svi bi ostali na nivou deteta a mozda bi i covek postao imun na vreme. Posto nas Saturn stalno necem uci treba ga razumeti. Jednostavno neko primecuje njegovu skolu, prihvata je i lakse podnosi njegov uticaj dok drugi ne vide njegovu poruku i onda dodju vise pod njegov uticaj ogranicenja ili "mucenja". Sa Saturnovim uticajem postajemo zreliji, sposobniji, zilaviji...

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000