Ima li neko od vas iskustva sa prelaskom SA preko nat.PL i sve to u IX polju...jos malo pa me to ceka,ali prvo da gospodin izadje iz VIII kuce,sto zelim od sveg srca,jer i ako me je mnogo cemu naucio,ipak i dalje radi,radi i samo radi... 
Ja volim kad analiziram predikcije da ukljucim sto vise metoda jer mi se nekako razbistri koje ce kuce biti aktivnije sto preporucujem i tebi.
Kod tranzita prvo krenem od konjukcije, kvadrata i opozicije jer oni skoro uvek daju neki rezultat a onda ukljucim sekstile, trigone i inkonjukciju.
Ovde bi pre svega obratio paznju na Pluton i Merkur koji ce biti aktivirani tranzitom Saturna. Saturn uzrokuje uspon ili pad u zavisnosti kako smo savladali njegove lekcije do tog trenutka. Posto su ovde u pitanju Saturn i Pluton, VI I X kuca a to kvadrirano Merkurom ovde pre svega mislim da ce to uticati na poslovni plan. IX polje, njegovi vladari a ulaskom u prvu dekadu Vage kaci i Veneru... moje misljenje da ovde su dogadjanja za neki posao dalje od tvog rodnog kraja... mozda i napredak u astrologiji...

Onda ovde se mogu ocekivati promene u okruzenju i okolini, mozda promene u vezi planova ili prijatelja...
Kazem opet, ne moze se analiza zasnivati na jednoj metodi tako da jedna metoda nam samo daje smernice...
Saturn kroz IX polje moze nam doneti moralni uspon ili pad. Njegov tranzit donosi jedan ozbiljni stav po pitanju pristupa zivotu, lecenje nesigurnosti. Oprez oko materijalnih stvari i putovanja u inostranstvo, a kod tebe moguc uspeh samo ako das sve od sebe i uspes da nadvladas svoju nesigurnost i sumnju u svoje sposobnosti.