Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #60 poslato: 00:13:55, 20.Avg.2009. »
joj uci i namuci me drugu godinu za redom i da me izlomi psiholoski i zdravstveno izlomi, ali hvala bogu nesto polako shvatam i ispravljam he he....ova treca ja se nadam da ce biti srecna sto je dosta dosta je

sad ce u tranzitima praviti sekstile na sunce i mars, a u natalu su u trigonu valjda ce nesto dobro doneti
« Najnovija izmena:: 18:41:25, 27.Avg.2009. jupiter u raku »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #61 poslato: 17:56:13, 29.Okt.2009. »
Moja iskustva sa tranzitnim Saturnom nisu bas pozitivna.Prosla godina mi je bila jako losa tj. ja sam se licno osjecala jako lose, umrtvljeno, bezivotno ( tada mi je Sa radio opoziciju sa Mjesecom u blizini progresivnog asc)....
Medjutim Saturnov udar od ove jeseni je uveliko uzeo maha. Najprije je na udaru moja Venera koja je kod mene vladar polja karijere, pa bi to trebalo da oznaci i neke moje konacne odluke u vezi sa tim(sto i ima nekog smisla )...Tranzit Sa na Ve mi je donio i novo samovrijednovanje, kao i preispitivanje mog stava u odnosu na bivse /sadasnje ljubavi i sl.

Ono sto sam takodje zapazila jeste i izvjesna doza hipersenzitivnosti. Malo sam rastrzana u ovom periodu izmedju potrebe za izolacijom i blagim otudjenjem od ljudi i nekom unutrasnjom potrebom za vezivanjem....Ne znam sta ce prevagnuti na kraju, ali se plasim da vise idem ka 'zamrzavanju' osjecanja....To je otprilike moje iskustvo..Inace ubrzo slijedi Saturnov tranzit na moje 3.polje, tako da ne znam sto ce me snaci...ili ce to konacno oznaciti izlazak iz emotivne krize ili ce me to pak dokrajciti...ne znam ???

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #62 poslato: 23:40:17, 29.Okt.2009. »
Moja iskustva sa tranzitnim Saturnom nisu bas pozitivna.Prosla godina mi je bila jako losa tj. ja sam se licno osjecala jako lose, umrtvljeno, bezivotno ( tada mi je Sa radio opoziciju sa Mjesecom u blizini progresivnog asc)....
Medjutim Saturnov udar od ove jeseni je uveliko uzeo maha. Najprije je na udaru moja Venera koja je kod mene vladar polja karijere, pa bi to trebalo da oznaci i neke moje konacne odluke u vezi sa tim(sto i ima nekog smisla )...Tranzit Sa na Ve mi je donio i novo samovrijednovanje, kao i preispitivanje mog stava u odnosu na bivse /sadasnje ljubavi i sl.

Ono sto sam takodje zapazila jeste i izvjesna doza hipersenzitivnosti. Malo sam rastrzana u ovom periodu izmedju potrebe za izolacijom i blagim otudjenjem od ljudi i nekom unutrasnjom potrebom za vezivanjem....Ne znam sta ce prevagnuti na kraju, ali se plasim da vise idem ka 'zamrzavanju' osjecanja....To je otprilike moje iskustvo..Inace ubrzo slijedi Saturnov tranzit na moje 3.polje, tako da ne znam sto ce me snaci...ili ce to konacno oznaciti izlazak iz emotivne krize ili ce me to pak dokrajciti...ne znam ???
Zelim ti puno snage..i sa srecom! Ja upravo sebi postavljam slicna pitanja

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #63 poslato: 23:41:54, 31.Okt.2009. »
Revelation, ne brini nece te dokrajciti. Nakon Saturnovih lekcija svi smo ozbiljniji, zreliji i pametniji...

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #64 poslato: 09:48:51, 01.Nov.2009. »
hvala bogu konacno je usao u vagu... ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #65 poslato: 16:36:47, 02.Nov.2009. »
Kako utice na tebe pre ulaska i nakon ulaska?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #66 poslato: 21:17:18, 02.Nov.2009. »
Kako utice na tebe pre ulaska i nakon ulaska?

nisu neke znacajne promene, verovatno zato sto je tek usao u vagu pa ne moze bas sve odjednom da se promeni a i ipak je to saturn treba vremena...malo sam mirnija i opustenija od kad je u vagi...s obzirom da je jos u dvanaestoj dosao je i period izolacije, ali dobro da je usao u vagu da popusta napetost polako :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #67 poslato: 21:18:36, 02.Nov.2009. »
Znaci cenis da tranzit kroz devicu kod tebe utice na napetost? (rzm)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #68 poslato: 21:29:24, 02.Nov.2009. »
na nesto utice, verovatno na celokupnu situaciju, mada mislim da nije samo devica i dvanaesta kuca ''krivac'', pravio je kvadrate na meseca i veneru i urana, opoziciju na jupitera u tranzitu tako da kad se sve skupi nije moglo ici bolje....ma makar da me muci sa razlogom, pa ako izvucem korist i naucim nesto ima da ga zavooooolim naj naj najvise

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #69 poslato: 21:33:00, 02.Nov.2009. »
Pa zavrsio je Saturn delovanje na njih vec kod 19 - 20 stepeni Device...  jedino moze biti mucniji zbog 12. kuce  :mig:

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000