Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #40 poslato: 18:05:06, 28.Mar.2009. »

Ne znam onda da li je to pitanje ljubavi za ovde a posebno sto ne mogu da uradim jos neku prediktivnu metodu jer nemam datum.

U svakom slucaju ova osoba mora posebno da obrati paznju na karakter i samopouzdanje, da ih ocvrsne sto je moguce vise.

« Odgovor #41 poslato: 08:00:57, 07.Maj.2009. »
Mene zanima tranzit saturna niz 12 kucu? Dok bude tranzitirao 12 kucom napravice mi opoziciju sa natalnim saturnom , kad bude u znaku vage kroz 12 kucu opoziciju sa venerom u 6 kuci koja mi vlada i znakom i podznakom i kvadrat sa Jupiterom u 9 kuci? Razmisljala sam , dali ce me nesto snaci na polju zdravlja pa osim menjanja sebe i vere u Boga nista mi nece pomoci? Kakva su iskustva ostalih?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #42 poslato: 23:31:04, 07.Maj.2009. »

Saturn kroz XII kucu je naporan jer odatle pritiska i deluje ogranicavajuce uopste na nas. Osim ostalih predikcija bitno je kojom kucom vlada, kako je smesten u natalu i koje planete aspektuje tokom tranzita. Koliko vidim nema bas teskih aspekata u ovogodisnjem solaru...

Saturn nekad hoce da napravi problem ako se nesto zanemarivalo...

*

Van mreže zvoncica0207

• *
  • 6
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #43 poslato: 01:05:59, 09.Maj.2009. »
Ima li neko od vas iskustva sa prelaskom SA preko nat.PL i sve to u IX polju...jos malo pa me to ceka,ali prvo da gospodin izadje iz VIII kuce,sto zelim od sveg srca,jer i ako me je mnogo cemu naucio,ipak i dalje radi,radi i samo radi... (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #44 poslato: 16:49:04, 09.Maj.2009. »
Ako nije problem postavi natal pa da vidimo. Uputstvo

*

Van mreže pablita

• *
  • 64
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 1
« Odgovor #45 poslato: 16:38:51, 17.Maj.2009. »
meni je tranzitni SA trenutno na vrhu V
sta sve da ocekujem, smanjenje izlaske i druzenja, mozda nekog starijeg dasu, da se uozbiljim kada su u pitanju partnerski odnosi...
ima li ko iskustva sa tranzitom SA kroz V? (*o*)

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #46 poslato: 19:35:01, 17.Maj.2009. »
bez natalne karte teško se može nešto konkretno reći..
zavisi kojom kućom vlada u natalu u kojoj kući je postavljen i koje aspekte ima..i koje aspekte gradi, prolazeći kroz petu kuću..

nikad ne reci nikad

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #47 poslato: 11:22:03, 18.Maj.2009. »
Ima li neko od vas iskustva sa prelaskom SA preko nat.PL i sve to u IX polju...jos malo pa me to ceka,ali prvo da gospodin izadje iz VIII kuce,sto zelim od sveg srca,jer i ako me je mnogo cemu naucio,ipak i dalje radi,radi i samo radi... (*o*)

Ja volim kad analiziram predikcije da ukljucim sto vise metoda jer mi se nekako razbistri koje ce kuce biti aktivnije sto preporucujem i tebi.

Kod tranzita prvo krenem od konjukcije, kvadrata i opozicije jer oni skoro uvek daju neki rezultat a onda ukljucim sekstile, trigone i inkonjukciju.
Ovde bi pre svega obratio paznju na Pluton i Merkur koji ce biti aktivirani tranzitom Saturna. Saturn uzrokuje uspon ili pad u zavisnosti kako smo savladali njegove lekcije do tog trenutka. Posto su ovde u pitanju Saturn i Pluton, VI I X kuca a to kvadrirano Merkurom ovde pre svega mislim da ce to uticati na poslovni plan. IX polje, njegovi vladari a ulaskom u prvu dekadu Vage kaci i Veneru...   moje misljenje da ovde su dogadjanja za neki posao dalje od tvog rodnog kraja...   mozda i napredak u astrologiji...  :)

Onda ovde se mogu ocekivati promene u okruzenju i okolini, mozda promene u vezi planova ili prijatelja...
Kazem opet, ne moze se analiza zasnivati na jednoj metodi tako da jedna metoda nam samo daje smernice...

Saturn kroz IX polje moze nam doneti moralni uspon ili pad. Njegov tranzit donosi jedan ozbiljni stav po pitanju pristupa zivotu, lecenje nesigurnosti. Oprez oko materijalnih stvari i putovanja u inostranstvo, a kod tebe moguc uspeh samo ako das sve od sebe i uspes da nadvladas svoju nesigurnost i sumnju u svoje sposobnosti.
« Najnovija izmena:: 11:28:37, 18.Maj.2009. * Charobnjak * »

*

Van mreže zvoncica0207

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #48 poslato: 00:51:02, 23.Maj.2009. »

Ja volim kad analiziram predikcije da ukljucim sto vise metoda jer mi se nekako razbistri koje ce kuce biti aktivnije sto preporucujem i tebi.

Kod tranzita prvo krenem od konjukcije, kvadrata i opozicije jer oni skoro uvek daju neki rezultat a onda ukljucim sekstile, trigone i inkonjukciju.
Ovde bi pre svega obratio paznju na Pluton i Merkur koji ce biti aktivirani tranzitom Saturna. Saturn uzrokuje uspon ili pad u zavisnosti kako smo savladali njegove lekcije do tog trenutka. Posto su ovde u pitanju Saturn i Pluton, VI I X kuca a to kvadrirano Merkurom ovde pre svega mislim da ce to uticati na poslovni plan. IX polje, njegovi vladari a ulaskom u prvu dekadu Vage kaci i Veneru...   moje misljenje da ovde su dogadjanja za neki posao dalje od tvog rodnog kraja...   mozda i napredak u astrologiji...  :)

Onda ovde se mogu ocekivati promene u okruzenju i okolini, mozda promene u vezi planova ili prijatelja...
Kazem opet, ne moze se analiza zasnivati na jednoj metodi tako da jedna metoda nam samo daje smernice...

Saturn kroz IX polje moze nam doneti moralni uspon ili pad. Njegov tranzit donosi jedan ozbiljni stav po pitanju pristupa zivotu, lecenje nesigurnosti. Oprez oko materijalnih stvari i putovanja u inostranstvo, a kod tebe moguc uspeh samo ako das sve od sebe i uspes da nadvladas svoju nesigurnost i sumnju u svoje sposobnosti.

Carobnjace,hvalaaaaaaaa...mislim da cu,iako sam sumnjala u sebe i svoje sposobnosti,nosena zivotom i mnogim nedacama,to definitivno prevazici,jer sve sto mi se desavalo zadnjih godina je samo nivo vise koji sam dostigla i svojski se trudim da tu i osanem...Kako i sam kazes,a i ja znam,treba sve sagledati-slika u celini,pa kako su me SA u VIII i PL na ASC(tranzitni)mnogo cemu naucili(zaista sam zahvalna)-to cu svakako nastaviti da pratim...HVALA JOS JEDNOM!!!!

« Najnovija izmena:: 14:19:43, 23.Maj.2009. jupiter u raku »

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #49 poslato: 17:49:57, 25.Jul.2009. »
meni saturn trenutno tranzitira dvanestim poljem i ubi me, jedva cekam da izadje iz njega konacno.......kakva su vasa iskustva sa njim u dvanaestom polju, kako se izboriti sa njim?

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000