Najgori astrolozi

• Odgovora: 26
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Najgori astrolozi
« Odgovor #20 poslato: 21:09:00, 20.Mar.2014. »
Of course  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Primal

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
  • Marsovac
« Odgovor #21 poslato: 21:54:51, 24.Maj.2015. »
Najgori astrolozi? Oni koji od astrologije naprave sprdacinu za siroke narodne mase.

*

Van mreže posmatrac

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #22 poslato: 10:53:03, 01.Jun.2015. »
Natalnu kartu mi je analizirao veliki broj astrologa,kako onih koji su na glasu kao "bolji" astrolozi,i oni koji su sebe proglasili takvima,i ne mogu iskreno da pohvalim ni jednog.

Primjetio sam da su svi jaki na nalazenju simbolike dogadjaja iz proslosti,i da je u astrologiji simbolika toliko siroka da se uvijek za neki aspekt ili polozaj planete mogu uhvatiti.Ali neko da predvidi buducnost,sto je i cilj astrologije,jako tesko.

*

Van mreže evge

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #23 poslato: 16:49:00, 06.Avg.2015. »
Meni je astrologinja, koja kako kaže planira izdati knjigu u vezi drakonske astrologije i koja je eto u društvu kepler astrologa iz Srbije, rekla sve najbolje..napričala mi se bajki o mom tadašnjem poslu a ja drugi dan dobila otkaz  (e*e)
A kad je vidila moju natalnu mislim da zapravo nije znala šta će reći, većina stvari koje je ispričala uopće se nije desila..dapače desilo se suprotno od toga  ;D

A drugi astrolog, rekao mi je da sam totalno nesretna osoba u svijetu svojih fantazija  :girlblush:

*

Van mreže Katja_MNE

• *
  • 5
  • 1
« Odgovor #24 poslato: 21:50:12, 06.Avg.2015. »
Najgori astrolog je onaj koji zeli da te ubijedi:

# da su se neke stvari desile - iako nijesu! (tj. PRIZNAJ)  (*o*)
# da te bolje poznaje - nego ti samog sebe (Hmmm)  ???
# da ti nije tacan minut rodjenja - pa izgubi sto godina da ga "pronadje" (i to "otkrice" ti jos i naplati) :-\
# da je Veliki coek, pa nece da ti kaze sve - a vidi ON sve inace (spasih te od tebe samog)  :povraca:
# da se nijesu desile stvari koje ti je predvidio - jer si se opirao/la (ti si kriv/a)  :(

*

Van mreže evge

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #25 poslato: 23:09:52, 06.Avg.2015. »
Moje iskustvo nalaže da jednostavno večina njih laže ili izmišlja..al ipak smo još u dobu riba pa mnogi to zlorabe kao platformu za sebične ciljeve

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #26 poslato: 20:12:31, 10.Okt.2015. »
Najgori astrolozi? Oni koji od astrologije naprave sprdacinu za siroke narodne mase.
To nisi astrolozi nego oni koji bi hteli da to budu  ;)
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000